arhiva: 29/10/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Turnirul I
de Apoll la: 29/10/2008 23:14:24
bigamul rege tuxy cu ambele regine/ va cheamă la turnirul ţinut in cafenea/ că se-mplineşte anul domniei lor discrete/ acum când cade frunza şi n-a dat prima nea./ scuturaţi suviţele, blonde majorete/ sau brune sau roşcate,de orice fel aţi fi!/ izbiţi-ne-n timpane cu chiote şi râset/ spectacolul e-aproape şi-n lupte s-or jertfi/ duzină cavalerii ce-onoarea îşi dispută/ cu spade şi cu lăncii transpuse-n vorbe vii./ -heralzii să înceapă cu trâmbiţe şi tobe/ să facă incălzirea masacrului livresc-/ ordonă-aşa monarhul cu degetul in nară-/ corect să fie totul,de nu, vă căsăpesc!/ sorţii au ales perechi ce par echilibrate/ îs şase culuare pe care s-o lu  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Oglinda
de onishca la: 29/10/2008 22:54:49
ma priveam in oglinda fara sa inteleg ca ceea ce vad sunt eu…ma priveam fara sa simt cum minutele trec,nu stiam cine sunt.am sperat pentru cateva minute ca ea o sa-mi raspunda,zambind bland, dar n-am regasit blandetea pe care o asteptam.era rece,un corp rece ca de ceara,o privire care ma sageta,puteam sa ma pierd in ochii ei,atat de goi imi pareau.buzele incordate strigau dupa tacere.i-am descoperit chipul,doar un chip care s-ar fi pierdut usor prin multime,uimit uneori de priviri furate.i-am atins obrajii reci,tanjeau dupa o atingere calda;a ramas neclintita ,privirea ei a trecut prin mine,cauta ceva…era goala,doar pandantivul batut cu pietre mici ii alinta pielea alba.am vrut sa-i ating  ...continuare .
29 comentarii
modifica
IN DOI E LIniste...
de 0..0 la: 29/10/2008 22:40:10
de fapt in singuratate ar trebui sa gasim linistea. de cateva ori in viata poate ai avut de ales intre liniste si dragoste. multi nici macar nu au avut de ales.../ niste indoieli imi bantuie mintea si sufletul. suspicios, de fiecare data sufletul se intoarce catre minte. o intreaba ceva, iar dupa ce primeste raspunsul, tot ce vrea el face./ se zice ca daca esti singur devii mai puternic. eu cred ca vei fi doar mai nefericit. fericirea e o stare de bine secventiala pe care o platim prin mult mai multa nefericire?/ imi dau seama ca daca vei citi ce am scris pana acum ai fost macar odata singur sau nefericit. sau amandoua...in oricare din aceste cazuri ai trait sentimente puternice, contra  ...continuare .
16 comentarii
modifica
neglijare sexuala?
de blinddeafmute la: 29/10/2008 21:48:41
am avut astazi un curs despre abuzul sexual si neglijarea sexuala. ni s-a spus ca neglijarea,in unele cazuri, poate fii la fel de grava ca si abuzul (s-a facut comparatia intre un copil batut si altul pe care-l neglijezi si uiti sa-l hranesti). analog si cu neglijarea sexuala. ei spun ca de mici, copiii ar trebui sa fie invatati cu "penis", "vagin", corpul omenesc etc (inca de la gradinita chiar), sa inteleaga ca nimeni nu are voie sa i puna mana pe cucusor (pardon, pe penis) decat daca el (copilul) vrea. apropo de cucusor-penis , ne spuneau de asemenea sa-i invatzam direct cu "penis" si nu cu alte denumiri (ptr ca sunt o droaie de denumiri si in caz de abuz sexual, doctoru' victimei sa-si de  ...continuare .
73 comentarii
modifica
Dorinta de a avea copii
de andante la: 29/10/2008 17:28:05
celor care au copii (doriti, asteptati, planificati) sau isi doresc sa aiba la un moment dat copii, intrebare: de ce ati dorit/doriti sa aveti copii?/ celor care nu au dorit/nu doresc copii, iarasi intrebare: de ce nu?/
152 comentarii
modifica
ganduri necurate
de Maximilian Serban la: 29/10/2008 14:27:36
poate ca niciunde nu vom gasi mai multa aroganta decat in omul tolerant. m-am uitat prin tunel si nu am vazut nimic. de lumina nici nu poate fi vorba. roackerii nu moare niciodata. ei traieste toata viata lor. daca crezi ca prima oara e greu, asteapta sa vezi cum e ultima oara. locurile de parcare pentru handicapati ( pardon, persoane cu dizabilitati) sunt un afront adus unei categorii de oameni a carei ultima problema e unde sa isi puna masinile. asta daca ar avea unele. sa fi fost coleg de generala cu hitler ! cat de tare ! sa fi zis : « helga, helga, vino repede ! uite-l pe adi !!. maaama ce mustata si-a tras! ». niciodata nu am fost bolnav, pana cand am ajuns la doctor. problema rasei  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Rechizitoriu
de Intruder la: 29/10/2008 11:31:54
ai stins luminile si-ai astupat tunelele, / ai varat tarana in gura vorbitorilor de fluturi, / ai ucis orase, saxofoane, ingeri de ipsos.../ ce-i de facut? / pomul cu pasari s-a scuturat de cuiburi / si ne-am pierdut fasia de umbra. / unu, doi, intr-un picior / pe sotronul rastignit in asfalt; / trei-patru, aplecat sub cer... / ia-o de la-nceput sa fim siguri de numaratoare! / pledez "vinovat", tu respira in doi timpi. / pledez "singur", tu cheama-ti instructorii de trait viata ca la carte. / pledez "genial", tu lasa-ti averea in mainile druizilor. / ...suntem pasnici si inteligenti, asa-i? / ofrande contrafacute sangereaza pe altare / partea vatamata ascunde tumorile, ca un clopot / in pro  ...continuare .
42 comentarii
modifica
Ingropat in amurg
de Vylete la: 29/10/2008 11:20:03
ziua este imparatia unui inorog/ al carui corn de argint infrunzeste la atingerea mainii/ cainele meu ingropat in amurg/ priveste porumbeii adormiti in dangatul clopotelor/ zapezile adunate pe usa somnului/ si viscolite de nepasare/ sunt faptele diverse ale serii/ corabiile caselor desculte pe mare/ pe malul zilei am ajuns/ cand totul se retrage in ultima incapere/ ziua seamana cu propria-mi noapte./ in umbra planetei ma asez/ grav meditand/ rotatia dinspre negru intens/ seamana cu bataile inimii/ sangele meu se revarsa din trup/ ard ierburile/ si obliga cocosii la tacere/ noaptea tarziu se coace sangele/ si e vremea culesului/ am senzatia ca sunt oglinda vantului/ in care te astept  ...continuare .
16 comentarii
modifica
CALENDAR 2009
de Roman Haduch la: 29/10/2008 10:02:11
fratilor, in capela de pe plută , vă invit să participaţi la întocmirea primului calendar "cafenaua.com 2009". oare ce vom afla privind la filele acestuia?
42 comentarii
modifica
Nepotrivire
de Pollyanna la: 29/10/2008 06:56:12
toamnele noastre/ s-au despartit de curand./ nu se potriveau/ in pasari, culori si taceri./ pasarile lui/ erau colorate si calatoreau./ tacerile mele/ stau pe o banca,intr-un parc./ calatoriile lui/ se vedeau ca un curcubeu./ banca mea/ lumineaza orasul, de sus.
17 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...