arhiva: 30/10/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Apa
de Lascar Barca la: 30/10/2008 23:44:28
http://video.google.com/videoplay?docid=-2933349021550318008/ eu sunt tentat sa cred tot:))
62 comentarii
modifica
"filme"
de motanelul la: 30/10/2008 22:14:36
am vorbit mai demult despre filmele romanesti. proaste, proaste, proaste./ si asta datorita interpretarii (as putea spune teatrale, daca n/ar fi de ras)./ dar bun, inteleg, istoria "zbuciumata", lipsa de libertate, indoctrinarea, puii mei. accept./ ce nu inteleg insa: ce mama dracului, si filme porno... tot proaste facem?/ "actorii" aia parca/s tampiti. fara pic de imaginatie, fara pic de traire, fara un dialog macar tampit, dar sa fie ceva acolo.../ nimic frate, parca sunt alesi direct de la casele de filme traditionale. si credeam ca meseria asta presupune ceva libertate macar in comportament daca nu in gandire.
17 comentarii
modifica
sapte
de Lady Allia la: 30/10/2008 21:57:51
intre noi,/ intre noi doi/ traiesc sapte vise/ inchise / intre / sapte soapte,/ sapte ceruri inalte,/ sapte sarutari/ si-o lacrima/ intinsa / catre sapte uitari/ intre noi,/ intre noi doi
5 comentarii
modifica
o facultate de viitor
de la_inceput la: 30/10/2008 20:03:14
oare ce facultate e cea mai buna ? bine,bine stiu ca toate facultatile sunt bune daca inveti :), dar exista posibilitatea sa optezi pentru o facultate ale carei specializari sa nu fie cautate, adica faci o facultate si nu iti gasesti un job in domeniu. eu imi doresc un job bine platit, cine nu isi doreste ? :))/ am in minte cateva specializari:/ # cadastru/ # imbunatatiri funciare si dezvoltare durabila/ # ingineria si protectia mediului in agricultura/ # inginerie economica in constructii/ * management;/ * marketing;/ * finante si banci;/ * contabilitate si informatica de gestiune;/ * economia comertului, turismului si serviciilor/ controlul si expertiza produselor alime  ...continuare .
83 comentarii
modifica
sophie's choice
de om la: 30/10/2008 19:14:48
cand am citit confa dorinta-de-a-avea-copii (http://www.cafeneaua.com/nodes/show/18889/dorinta-de-a-avea-copii/1) m-a dus gandul la cartea sophie's choice./ in cazul cand parintii au mai multi copii, este adevarat ca unul este preferatul (nu as vrea sa folosesc iubit) ?/ daca este o fata si un baiat, pe care ati prefera? dar 2 copii (acelasi sex), dar diferiti ca varsta?/ in cazul ca trebuie sa salvati unul, pe care l-ati salva?/ in general cum ati comenta sophie's choice? dar al vostru?
45 comentarii
modifica
"Mami, castiga un LAPTOP ROZ !"
de maan la: 30/10/2008 16:58:03
asta-i titlul unui mail, ce-abia-l primii de la unul din organizatorii 'baby-expo', targ de haine, carucioare, jucarii etc. pentru bebici./ "accesorizeaza-te cu un laptop!/ pentru ca munca ta si proiectele tale au nevoie de o nota de inedit, pentru ca sunt speciale si vrei ca toata lumea sa stie asta, pentru ca banalul te derajeaza iar uniforma nu este tocmai ce iti doresti, pentru ca nu vrei sa semeni cu nimeni! pentru ca vrei sa razi si sa vezi viata in roz! de ce sa nu ai laptopul tau care sa te diferentieze de restul lumii? pentru a participa la concurs trebuie doar sa recomanzi www.blablabla.ro la 3 prietene prin intermediul butonului "participa" unde va trebui sa completezi adresa ta  ...continuare .
36 comentarii
modifica
Paradox românesc (epigrama)
de Valeriu Cercel la: 30/10/2008 15:20:44
nu ştiu cum este românul,/ dar mai mulţi, la o rachie,/ când de proşti fac băşcălie,/ printre ei nu e nici unul (!)/ valeriu cercel/
5 comentarii
modifica
Pentru fiecare e un suflet pereche care vibreaza..trebuie doar sa l asculti atent..
de o gandioata la: 30/10/2008 14:37:30
stiati ca daca asezi doua viori una langa cealalta si ciupesti o coarda a uneia dintre ele cealalta suna si ea fara ca s o atingi?!?reflectati la asta......
28 comentarii
modifica
oare chiar nu s a descoperit inca antidotul SIDA?
de o gandioata la: 30/10/2008 14:31:27
..am auzit zilele astea niste discutii care mi au starnit interesul asa ca v as ruga sa va dati si voi cu parerea..oare chiar nu s a descoperit antidotul asta?! impotriva bolii denumite <<incurabile> sida.din putinele mele informatii am auzit ca michael jordan a avut si el asa cv sia scapat..renumitul bagatas basketbalist oare cum??!!
17 comentarii
modifica
Halloween
de Valeriu Cercel la: 30/10/2008 13:54:14
Îmi dă prin cap anul acesta/ de-aşa scumpete-n prăvălii,/ să-mi iau costum, să le fac festa,/ să-i sperii şi eu pe copii ;/ când vor veni de halloween/ s-apar în faţa lor mascat,/ să-i vad cum fug şi nu mai vin,/ trei nopţi să facă pipi-n pat ;/ dar ce costum i-ar îngrozi ?!/ copiii azi, fără tromboane,/ mascat în drac, vampir, ce-o fi,/ nu scap pân’ nu le dau bomboane,/ ce baba-cloanţa ! te joci, frate ?!/ dracula poartă azi scufiţă (!)/ astea-s poveşti de ei fumate/ din primul an de grădiniţă,/ căci zilnic, la televizor,/ privind a’ lumii tragedii,/ n-am să găsesc nici de-am să mor/ costum să-i sperii pe copii…/ s-apar ca sadam hussein, / a  ...continuare .
1 comentariu
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...