arhiva: 07/10/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
What if
de motanelul la: 07/10/2008 23:32:48
si daca singurul rol al bisericii este sa ne tina departe de dumnezeu?
63 comentarii
modifica
AMINTIREA
de thequeen la: 07/10/2008 23:20:50
soarele toamnei asfintea printre crengiile dezgolite ale copacilor;palid,fara caldura,dar mandru printre norii de vata ce acopereau cerul.orasul se pierdea in aurul ingalbenit in care era poleit asfintitul soarelui si toate astea ma faceau sa-mi aduc aminte de prima noapte,de prima soapta,de prima atingere patimasa care a aprins flacara pasiunii,flacara dragostei./ imi amintesc si acum zambetul tau dulce si inca imi mai rasuna in ureche soaptele tale de dragoste,dar cea pe care mi-ai soptit-o atunci cand, mai invitat sa cunosc calea placerii,mi-o amintesc cel mai bine,..."daca tu ai fi o lacrima si si izvora sin ochii mei,eu nu as plange niciodata de frica sa nu te pierd"
13 comentarii
modifica
Nopti agatate-n par
de iuli_nrb la: 07/10/2008 21:43:51
s-au agăţat nopţile-n păr / ca boabele de struguri / mustind de vise / aşezate-n ciorchini / la capătul patului / hrănindu-mă din plin / la capătul patului / aşezate-n ciorchini / mustind de vise / ca boabele de struguri / s-au agăţat nopţile-n păr. /
4 comentarii
modifica
23 rosu...
de monte_oro la: 07/10/2008 21:19:12
23 rosu.../ hai cu mine, spuse ingerul/ "unde?", am raspuns continuand sa pariez/ "23...rosu"../ haide, odata/ sa te duc/ in tara lui spulbera-vant./ oricum nu vei castiga/ cu numarul ala./ e doar in capul tau/ "pe naiba, nu vezi/ ca am mizat o aripa pe el?/ si de unde stii tu ca nu voi castiga, odata si-odata?"/ lasa prostiile! sunt inger, ai uitat?/ "si ce-i acolo, in spulbera-vantul ala?"/ e tara in care ai ajunge/ daca ai castiga cu 23 rosu.../ si m-a dus./ smuls cu forta./ purtat pe umarul lui/ priveam rotirea ruletei din urma./ sincer, a doua zi, dimineata/ si-un pic mahmur/ nu mi-am amintit mare lucru./ esti copil, mormai iritat ingerul,/ dand cafeaua pe el./ pai, de ai tine minte/ a  ...continuare .
30 comentarii
modifica
Nici n-am stiut
de iuli_nrb la: 07/10/2008 20:09:57
smulge-mă din mine / furându-mă / şi uitând să mă înapoiezi; / durerea de tine / mi-a scrijelit inima,/ dar cel mai mult doare / că n-am ştiut niciodată cât sufăr... /
11 comentarii
modifica
speranta
de elena358 la: 07/10/2008 19:27:40
si speranta-i masurata/ in pas mic de randunica./ tot mai sper/ si totusi ,parca/ toamna ploua printre tei./ si cu frunze ruginite/ si cu roze si petale./ vestejite-n uitare./ dinspre toamna-nspre iarna./ iarna-n suflet./ promoroaca./ nimiciri de sentimente./ si uitarea,/ n-as vra parca./ si as vra speranta toata/ sa se furiseze-n soarta.
2 comentarii
modifica
De la Margine la Centru si invers
de cosmacpan la: 07/10/2008 19:21:15
"toate aceste natiuni de margine, chiar in vremea cand au domnit asupra altor civilizatii in umbra carora traisera candva, nu au reusit niciodata sa se debaraseze de sentimentul ca nu apartineau unei anumite lumi, de teama ca propria culturaera iremediabil inferioara si de rang doi. rezultatul a fost ca ele au devenit in acelasi timp prea agresive si s-au extins peste masura, crescand dincolo de ge granitele pe care nu le puteau consolida si apara, abandonand tot ce era cu adevarat puternic si proaspat in culturile lor, pastrand in acelasi timp doar accesorii exterioare de independenta."/ (pag 418)/ "popoarele de centru nu se tem ca isi pierd identitatea. ele sunt convinse ca toate popoarel  ...continuare .
29 comentarii
modifica
...."Ingerul spulbera-vant"...
de alex andra la: 07/10/2008 19:15:59
concursul de poezie pe o temă dată continuă. tema este cea anunţată în titlul confei. / ultima zi de publicare a poeziilor este marţea viitoare./ succes şi la cât mai multe texte frumoase !
103 comentarii
modifica
confa cu bitterdream-ul
de om la: 07/10/2008 17:07:00
la o privire superficiala nick-ului bitterdream ii poate fi asociat o conotatie negativa, pesimista si in ultima instanta de cosmar./ nu este asa, doar un connaisseur poate savura si aprecia la adevarat valoare o ciocolata de peste 80% ceea ce este un dream devenit realitate = bitterdream :). marea majoritate dezarmeaza la 40%, ce pacat :((/ intotdeauna un connaisseur incepe de jos pe la 40% ca o atingere delicata, apoi urca intr-o intimitate din ce in ce mai senzuala, patrunzand spre esenta de peste 80%. de aici inainte, un stop de cafea nu face decat sa umezeasca ciocolata care va exploda orgasmic intr-o bogatie de arome de vis...o impletire perfecta de ciocolata 100%, un abur invaluito  ...continuare .
15 comentarii
modifica
aristocratia
de motanelul la: 07/10/2008 10:00:04
de ce au disparut aristocratii?/ ii stiti, aia cu nasul pe sus, cu pedigree, cu baston si melon,/ cu bani.. evident.../ am senzatia ca istoria se repeta/ incet incet devenisera prea mandri sa mai faca ceva cu propriile lor maini. ei erau nobili si atat. aveau bani, aveau banci, detineau controlul, punct./ asa ca lumea i/a denumit decadenti. putrezi. buni de nimic. si i/au ignorat. iar ei au murit intr/adevar ingropati in toate bogatiile lor care dintr/o data nu au mai valorat nimic./ ma uitam deunazi pe cateva produse, unele de lux, altele cat se poate de banale./ ia ghiciti: erau facute in china. pai piata de munca e ieftina acolo. euro-americanilor ne e scarba sa mai facem neste treburi.  ...continuare .
24 comentarii
modifica
Sevraj tardiv.
de ionuţu la: 07/10/2008 08:21:43
ieri am împlinit 3 săptămîni de cînd am divorţat de bunăvoie şi nesilit de nimeni, din căsătoria mea cu Ţigara. cum m-am trezit cu ţigara în gură vă povesteam mai demult, aici. nu are rost să mai intru în amănunte. chestiunea pe care o observ însă este că după 3 săptămîni de abstinenţă, azi am simţit parcă mai mult ca oricînd nevoia de a aprinde o ţigară, de a trage fumul cu poftă, de a o fuma din maxim 3 fumuri zdravene, aşa ca atunci cînd am fost la mare cu trenul şi fumam alături de alţi viciaţi ca şi mine, în scurtele opriri ale trenului. să fie oare un factor determinant vremea urîtă şi rece de afară, faptul că e luni, nici nu ştiu. am fost  ...continuare .
38 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...