arhiva: 10/11/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Geniul Schizofrenic
de Lexis la: 10/11/2008 21:30:12
toată viaţa m-am zbătut/ precum un copil strâns în faşa/ de care nu se poate elibera./ am căutat să fug, să plec,/ să nu privesc în ochii celor/ pe care îi las în urmă/ dar până la urmă ei m-au privit pe mine./ cum am ajuns în locul ăsta/ mi-e străin motivul/ aşa cum mi-e străină lumea/ de care sufletul meu se loveşte/ de multe-multe ori, în fiecare zi./ mă simt precum o minge care/ ricoşează dintr-un perete/ În alt perete/ În alt perete./ n-am o viaţă colorată cum trebuia să am/ nu sunt o persoană bătăioasă cum se presupunea/ că voi fi/ nu sunt ce voiam să fiu/ dar mă mulţumesc cu simplul fapt/ că sunt./ am proasta inspiraţie uneori,/ să îmi ia  ...continuare .
131 comentarii
modifica
imprastierea!
de irma la: 10/11/2008 15:02:16
un nebun arunca o piatra in apa si zece intelepti nu poa' s-o scoata/ s'teti "nebuni" sau "intelepti"? sau e o imparteala prea simplista?/
43 comentarii
modifica
Mostenirea Vacarestilor - Intre Targoviste si Chisinau
de mickystate la: 10/11/2008 11:10:43
iata ca s-a mai incheiat o editie (a 40-a) a concursului de debut literar mostenirea vacarestilor, un concurs cu traditie despre care nu se stie nimic. organizarea a fost buna, in principal, domnul mircea nita fiind printre putinii oameni prezenti care au lasat o impresie placuta. totusi, pe parcursul celor 2 zile de festival, trei detalii au stricat imaginea acestui concurs cu pretentii destul de mari./ 1. avand in vedere stransa prietenie dintre organizatorii concursului si scriitorii din republica moldova, cei 16 concurenti selectati au aflat inca de la deschidere ca majoritatea premiilor vor fi obtinute de cei din republica moldova, desi deliberarea pentru stabilirea ordinii premiilor  ...continuare .
40 comentarii
modifica
Pasărea la cafea
de 1brasovean la: 10/11/2008 10:56:50
Întruna din dimineţile trecute m-am întâlnit în bucătărie cu o graţiosa păsărică, intrase ea cumva acolo. ca două persoane civilizate ne-am dat bună dimineaţa; ea, asteptând, s-a asezat cu politeţe pe raft. apoi i-am deschis larg fereastra, spre lume, spre dimineaţa însorită de munte./ venise să-mi aduca veşti din lume./ nu, nu i-am dat o dorinţă să mi-o ducă la cer. erau şanse să ajungă acolo cu ea, dorinţa. tot şanse erau să zboare direct spre cuib. ori se ştie, uneori, în cuib – de controlezi – poţi avea surprize, să dai cu mâna de rahat. de pasăre./ Şi mai era şi ipoteza pisicilor. dacă o mânca pisica?/
13 comentarii
modifica
nici nu stii
de Lady Allia la: 10/11/2008 01:53:42
mă plimb pe poteci/ în zig-zag,/ în răscruci,/ drept/ mă opresc uneori/ ghemuită/ în palme/ (nici nu ai gândi/ cum poate un om/ să încapă/ în palme)/ gândurile îmi zboară/ în sus,/ în jos,/ vertical,/ orizontal,/ cruciş,/ şubred,/ crud/ sunt singură/ nimeni! / (nici nu ai gândi/ cum pot gândurile/ unui om/ să urce până la dumnezeu,/ iar apoi/ să coboare/ până în genunchi/ când le pun jos în rugi)/ caut/ ce caut?/ pentru dumnezeu ce tot caut?/ ce nu am şi aş putea avea?/ cuvântul? mi-e aici/ pitit după o lacrimă şchioapă/ iubirea? e toată a mea/ fără cuvinte - doar ea/ plinătatea? mi-e divină / cu ochi mari şi frumoşi/ ce nu am şi aş p  ...continuare .
32 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: