arhiva: 12/11/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
culmea!
de irma la: 12/11/2008 23:01:48
care-i culmea betiei? dar a prostiei? sau a frumusetii?/ culmea frustrarii e sa faci mishto si ala vizat sa nu priceapa ca-i luat peste picior?/ care-i culmea muzicii? sau a minciunii?/ care-i culmea culmilor??
20 comentarii
modifica
Noi, cel mai bun!
de eidos la: 12/11/2008 21:51:20
eu, cel care ajunge in partea cealalta spargand zidul, nu sunt acelasi cu eu care am ajuns in partea cealalta sarind zidul. suntem doi insi total diferiti, atat de deosebiti incat nici nu as putea spune « suntem « , « noi » sau « doi » fara a comite o cumplita nedreptate fata de lucrurile care ne despart. de altfel eu, cel care vorbesc acum, nici nu ii tolerez la fel pe cei doi. spre exemplu, nu ma support deloc pe eu, cel care am spart zidul. eu acesta sunt un tip foarte vulgar si violent, fara pic de finete, fara manière, care nu suporta obstacolele de niciun fel, pe cand eu, cel care a menajat zidul si opera constructorilor, nu si respiratia spectatorilor, sunt o persoana inteligent  ...continuare .
12 comentarii
modifica
obiectiv/ subiectiv
de Yuki la: 12/11/2008 20:46:21
am o grupa de elevi foarte buna, sunt clasa a 7-a intensiv si sunt foarte buni pt. varsta lor. le-am dat o lucrare din timpurile verbale, 20 de propozitii, 20 de verbe, 0,50 fiecare, am pornit notarea de la 0. noetele au fost intre 2, 20 si 9, clare, fara interpretari, stric obiectve./ s-a discutat mult aici despre obiectivitatea aprecierii raspunsurilor concurentilor de la mister si urmeaza in curand premiile literare./ my point: sunt un joc concursurile astea, sunt pt. a ne distra, nu trebuie sa le ia nimeni prea in serios, dar atat vreme cat nimeni de aici nu e calificat in adevratul sens al cuvantului sa judece valaoare raspunsurilor, parerea mea este ca, intr-o masura mai mare sau ma  ...continuare .
27 comentarii
modifica
Incert
de Agonale la: 12/11/2008 18:44:47
a nu fi singur nu echivaleaza cu a fi fericit. alaturarea noastra, a oamenilor, a survenit atunci cand eram prea mandri sa recunoastem ca putem sa traim la fel de bine si singuri. nevoia de a locui alaturi de un individ motiveaza cele mai ascunse trairi pe care le putem atribui sau completa celorlalti. e mai greu sa traiesti alaturi de un urmas al lui adam si al evei sau singur, precum robinson crusoe? jean jacques rousseau ar fi opinat ca omul care nu traieste in societate, alaturi de semenii sai, nu ar mai fi supus diferentelor de varsta, pozitie ierarhica s.a. poate ca avea dreptate intr-o anumita privinta. tendinta de procreare cantareste foarte greu conceptiile conform caruia, omul nu  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Memoriile de dincolo de ziduri
de Eusunt la: 12/11/2008 17:17:24
memoriile sunt uneori singurele dovezi subiective, adaptate experienţelor fiecăruia. pe unii îi ajută să meargă mai departe, alţii le transformă în antimemorii din cauza consistenţei lor dureroase, de neşters din jurnalul funcţiilor neuronale. / mulţi venerează altarul amintirilor, construindu-le un templu, asemenea partenonului, cu cariatidele care prind viaţă uneori. toate acestea pentru că o viaţă dedicată altori vieţi, altor suflete neliniştite care îşi caută balanţa stabilizată a spiritului, primeşte din partea lui chronos blândeţea amintirilor ce împlinesc adăpostul nevăzut al unei conştiinţe albe. / fosta asistenta eugenia albu,  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Turnirul II
de Apoll la: 12/11/2008 16:22:45
În ţinutul cedegebei,luna lui brumar jumate,/ din mileniul trei şi-o ţâră de opt ani trecuţi la spate,/ prin tunirul cel de-al doilea,ne anunţă lupte strânse/ între marile echipe.din trei,două vor fi planse/ in tribuna arhiplină ,cu dorinţe evidente/ stau domniţele buclate aşteptând evenimente./ fluturânde batistuţe indeamnă competitorii/ s-atace cu eleganţă punctul g din centrul morii./ intr-o limbă ugro-finnă o domniţă zvăpăiată/ ridicată în picioare,cu rochiţă decoltată/ strigă:-hajom,hajom,hajom!consumându-şi energia./ lângă ea o doamnă blondă îşi fardează alergia./ undeva lângă-o regină se creează busculadă/ când se prăbuşeşte-o scen  ...continuare .
43 comentarii
modifica
Igor (partea cea de la mijloc)
de lafemme la: 12/11/2008 13:39:04
bineinteles, nu va mai amintiti de igor, il uitasem chiar si eu. asa ca pt. cine are rabdare, iete link/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/18064/igor-ca-nu-stiu-cum-sa-i-zic/1/ igor ramase cateva minute cu ochii tinta la randurile insirate militareste, apoi se scarpina in cap si dadu save. ii facea bine sa scrie despre asta, de parca o parte din el ramanea tintuita in cuvintele de pe monitor, si el, cel care statea pe scaunul de la birou, devenea cu fiecare apasare de tasta mai usor. asa ca scria in fiecare seara, intre 7 si 8 fara 7, dupa care, isi dadea ragaz inca vreo 2-3 minute sa reciteasca pe sarite ce a scris, salva in fisierul intitulat “celalalt igor”, apoi se ducea la usa,  ...continuare .
8 comentarii
modifica
pe coapsele tale niciun alt bărbat doar tu femeie
de merlyn hiler la: 12/11/2008 09:54:30
m-am trezit cum cresc în carnea ta am avut loc / mâinile mele au degete sărutul despică buzele / mereu în gura mea aşa te mănânc aşa te arăt lumii / toţi te iubesc atunci toţi te vor / te prind de păr până aproape de obraz / tu nu mai respiri / te joci în palmă te strâng tu nu mai respiri/ loc în mine / coapsele sunt ale mele / tot spatele toată pielea ta toate în pieptul meu / te sufoc tu nu mai respiri/ degetele îţi intră în gură fetişul dragostea ta de sub unghiile roase / forma bărbatului care ştie să te lovească/ sa-ţi strângă sânii să muşte intră în carne / să nască femeie/
59 comentarii
modifica
irespirabil
de Sancho Panza la: 12/11/2008 06:11:50
noaptea / încolăcită pe inimă / ca o lumânare/ din care / mai picură/ încă/ numele / tău/ / nu respir/ / un ţipăt lichid/ se sparge sub pleoape/ orbitoare/ albă/ tăcerea/ / copy_right adriana lisandru / /
26 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...