arhiva: 14/11/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
bric-a-brac
de Bucu la: 14/11/2008 23:26:42
am mai facut un album, pozele-s ceva mai vechi ..../ http://bucu.jalbum.net/bric-a-brac/index.html
14 comentarii
modifica
Pariu cu Dl.Goma
de Mariuca Dumitru la: 14/11/2008 23:05:51
problema nationala : cat este ceasul ? sau / pariu cu domnul goma / / doamne!!! nici nu stiti ce noroc avem cu internetul! / este singurul mod in care ne putem exprima (sub diverse forme,blamate de unii,aprobate de altii!)/ cati dintre dumneavoastra ati auzit de petitia pro goma ...stiti cate semnaturi s-au strans ??? 283 ?!? din cati ??? sau cati au fost la miting? 100-120....desigur ..paul goma este un "antisemit"(citez din mai marii ganditori ai tarii!!) ... pai da ..ca mai importanti sunt evreii in tara asta decat eroii,decat familiile victimelor,decat rahatul asta de comunism care a "indobitocit" o tara intreaga!! sincer,n-am nimic cu evreii dar cand vad ca de  ...continuare .
60 comentarii
modifica
MISS CAFENEAUA 2008: PREMIILE
de Realdo la: 14/11/2008 21:02:23
dragelor si dragilor,/ am urmarit timp de o saptamana evolutiile elegante, pline de umor si inteligenta ale suratelor noastre candidate la festivalul-concurs miss cafeneaua 2008. inca o saptamana am numarat si-am urmarit procesul de votare (exit poll n-am facut ca am umblat cu intruder sa cautam stampila ca se pierduse, deh, brobleme)./ acum a venit vremea sa culegem ce-am semanat si sa acordam premiul miss cafeneaua si printesa talentata!/ (ovatii furtunoase, prim-planuri cu nominalizatele, orchestra pe ritmuri indracite siiiiii....)./ doamnelor si domnilor,/ cu o majoritate confortabila, premiul miss cafeneaua 2008 se acorda d-rei...... honey in the sunshine! felicitari, tzoc-  ...continuare .
69 comentarii
modifica
Nu aduce ceasul ce aduce anul (epigrama)
de Valeriu Cercel la: 14/11/2008 18:38:58
mi-a dat leana veste rea :/ naşte...şi io-s autor !/ c-am făcut un ceas cu ea/ chiar acum un an, amor./
3 comentarii
modifica
Mîine a cui va fi vina?
de ionuţu la: 14/11/2008 17:47:18
În 1996 aveam 11 ani. Ştiam însă la acea vîrstă fragedă la cine se află cheia, în mîinile cui stătea schimbarea. schimbarea în bine a vieţilor noastre. voiam să cred că începînd cu acel an vom avea şi noi maşină, mai mulţi bani, televizor color, vacanţe la mare. În fine. nenea cel cu cioc acuza regimul iliescu. iar cheia schimbării era la noi, ăştia proşti dar mulţi, printre care însă eu nu mă aflam. atunci, la 11 ani am prins eu gustul şi dezgustul dat de politica romînească. aş fi vrut şi eu să merg la vot. să dărîm regimul iliesc şi să aduc schimbarea la putere./ ciorbea şi restul prim-miniştrilor acelei guvernări au mai pus cîteva pietre de mo  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Virtual vs real?
de monte_oro la: 14/11/2008 15:35:40
asta e stirea... http://www.ziare.com/divort_cauzat_de_o_relatie_din_second_life-480632.html/ pareri, opiniuni, adevaruri, "parerea mea", experiente, incrancenari, ceva?...
55 comentarii
modifica
Da Bucurestiului mai mult verde!
de thebrightside la: 14/11/2008 14:18:10
maimultverde recrutează voluntari pentru o acțiune de împădurire în apropierea bucurestiului, pe dn5, zona pădurea bartoneasa (sic), care va avea loc săptămâna viitoare, 17-22 noiembrie 2008. acțiunea 'marea plantare' este sprijinită de ing asigurări de viață și cosmote, în parteneriat cu romsilva și din fondurile strânse la gala verde, sponsorizată de cosmopolis./ cu mic, cu mare, vom planta puieți, timp de șapte ore lucrătoare pe zi, pentru refacerea zonelor verzi din jurul capitalei. plecarea din bucurești spre locația de împădurire se va face în fiecare dimineață, din parcarea din fata fostului restaurant cina, piața revolutiei, de la ora 8:00. (ora mod  ...continuare .
35 comentarii
modifica
Marele Trib
de proletaru la: 14/11/2008 13:46:51
azi am chef de joaca, nu ca n-ar sta stiva de treaba deasupra capului precum sabia lu' damocles./ va invit la un team building virtual./ presupunem ca suntem in pustie, departe de civilizatie si ca formam marele trib cafegist./ va rog sa va alegeti cate un rol astfel incat tribul sa fie functional si sa argumentati alegerea./ puteti propune reguli de functionare, regulamente interne, responsabilitati, locuri de penitenta si ostracizare, pedepse si recompense./ let's do it!
182 comentarii
modifica
imi fac datoria si anunt
de anitzasmile la: 14/11/2008 13:22:27
imi schimb nick-u'.inca n-am unu nou, da in curand il voi avea :).m-am plictisit de zambete, parca mai trebe si altceva.
10 comentarii
modifica
noi ştim, noi avem senzaţii
de merlyn hiler la: 14/11/2008 08:33:16
are fermoare pe mâneci o culoare ciudată/ niciodată nu am cunoscut culorile/ pur şi simplu îmi vin când le îmbrac / şi ne îmbrăcăm la fel/ încep dimineaţa lipit de cerul gurii am limba ta buzele / închipuiri de tot felul şi nu ştiu / dacă îmi este foame sau dacă să mă satur/ e ca şi cum aş fi un tablou de rubens fără rubens/ o p atârnată pe perete/ mânjită cu femei admirată tot de femei / şi desprind mintea de trup / devin animalul care nu te obligă/
13 comentarii
modifica
i’m lovin’it
de Sancho Panza la: 14/11/2008 05:42:56
/ “aruncă aici / agenda încărcată stresul problemele laptopul / graba”/ mirosul plăcintei coapte în casă / vara când ai urcat prima oară pe cal / îi mirosea coama a cimbru sălbatic / şi-a soare / ploia de toamnă de la prima-ntâlnire/ aruncă aici tusea bunicului cireşele din grădina vecinului/ oamenii care te-au iubit cei pe care / n-ai avut destul timp / să-i iubesti / // / “genul programului: comédie. / se recomandă vizionarea lui de către copiii sub 12 ani doar împreună / cu părinţii / sau familia." / orfelinat. / pom de crăciun. / doamnele / îi aduc pe copii de mânuţă. / un bărbat / mare / mare / îmbrăcat tot în roşu / lângă e  ...continuare .
14 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: