arhiva: 17/11/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ajutor
de adina.petre la: 17/11/2008 19:45:30
din cauze medicale stau acasa extrem de mult timp. asa ca va citesc de zor, de la inceputurile existente ale arhivei, dupa usseri, dupa taguri, dupa naiba mai stiu ce, ca deja imi dati dependenta. rad singura prin casa, ma amuz, ma intristez si incerc sa urmaresc fie evolutia persoanelor fie cea a relatiilor dintre ele. / controverse, semi-certuri, simpatii, declaratii. sunt zilnic aici, curioasa sa va cunosc mai bine si epuizata ca scrieti mult si repede, nu mai ajung odata la zi! :)/ imi amintesc ca am citit pe aici ca exista oameni care stiu cate ceva despre copy-rights. oricum voi stiti multe chestii, asa ca tinerica de mine care habar nu are de cate unele, va roaga daca puteti sa o lum  ...continuare .
38 comentarii
modifica
Concurs de poezii pe o tema data
de Honey in the Sunshine la: 17/11/2008 18:55:52
tema de saptamana asta e nostalgia./ concursul dureaza ca deobicei o saptamana (pana luni 24 noiembrie)./ poeziti cu gratie!/ / aviz plagiatorilor: luati-va labele jegoase de pe textele cafegiilor!
65 comentarii
modifica
"Votez impotriva tuturor"
de 1brasovean la: 17/11/2008 17:24:40
...ca posibilitate exista pe buletinele de vot. dar nu in romania./ ai fi pus / ai pune stampila pe casuta "votez impotriva tuturor"?/ este potrivit ca in viitor sa fie tiparita optiunea si pe buletine de vot de la noi?/ argumente pro? argumente contra?/
13 comentarii
modifica
Pentru cine se fac nuntile?
de Yuki la: 17/11/2008 15:56:09
?/ * pentru cuplul care se casatoreste/ * pentru neamuri/ * pentru ochii lumii ca sa ne dam mari/ * vacutele pasc fericite pe camp/
51 comentarii
modifica
Bombardeaua
de sami_paris75 la: 17/11/2008 11:58:32
ce ne'facem noi tiganii/ c'au venit hamericanii/ si trage cu bombardeaua/ ne dàrima sandramaua!/ hauoleo ce bine'ti vine/ cand ai bani si ai cu cine!/ prrrr,veneau gloantele catre mine,mi'am fixat mai bine casca pe cap,o casca de neamt otelita la galati,din timpul celui de'al doilea razboi mondial./ prrrrrrr,un glond de 22,unul singur a strapuns vesta anti glont,dupa care a facut explozie interna./ am cazut secerat la picioarele capitanului temistocle./ -aduce'ti o targa de urgenta!tiganu a fost lovit! repede,grabiti'va ca moare!/ temistocle tinea apasat pe cele trei gauri uriase,prin care sangele tisnea ca la o fantana arteziana./ fum,tipete,zmiorcaieli,urlete de groaza,lapte batul,in jur  ...continuare .
17 comentarii
modifica
Te iubesc
de thebrightside la: 17/11/2008 11:38:41
cat de des va spuneti unul celuilalt 'te iubesc'?/ este 'te iubesc' sarea in bucatele unei relatii?/ merge si asa cu cate-un 'te iubesc' ocazional ori atasat exclusiv momentelor intime ori festive?/ la noi a inceput el cu 'te iubescul' zilnic si pentru scurta vreme m-am simtit oarecum ciudat - parca ma decupase cineva din cotidian si ma mutase in filmele alea americane in care ea il suna si-i spune scumpi, nu uita sa iei hainele alea de la curatatorie, te iubesc. luv ya back, baby. acum probabil ciudat -intr-un sens ingrijorator- ar fi sa nu mi-o mai spuna. :)/ ne 'iubim' la fiecare conversatie telefonica de doi ani si ceva maruntis plus cateva bonusuri live, iar eu una nu m  ...continuare .
76 comentarii
modifica
Cum sa ne distram pe internet
de zaraza sc la: 17/11/2008 08:32:44
cautand articole de vanzare pe internet, am gasit un site de tot hazul. nu stiu cat sunt de intalnite, ca n-o fi singurul, poate se mai intampla si in alte tari...dar ne-am distrat copios. si nu stiu nici cum apar exact...pura intamplare sau ignoranta celor care se ocupa de site. (ce stiu e ca e traducere automata din engleza)/ http://ro.sourcingmap.com/yellow-large-elegance-windup-metal-bell-alarm-desk-clock-p-24776.html/ ...unde putem citi:/ / "acest ceas este sigur de a trezi chiar cea mai mare adâncime de traverse. şi este foarte comoditatea de a utiliza ambele pot pune-o în biroul dumneavoastră şi biroul de acasă. cu design clasic, eleganta culoarea galben, aceasta alarma poat  ...continuare .
26 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...