Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 19/11/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Mister Cafeneaua 2008: premierea!
de Honey in the Sunshine la: 19/11/2008 23:20:14
a sosit si ultima etapa a unui concurs care parea... infinit:)/ minunatul, sublimul, stralucitorul invingator e userul 6019, cunoscut sub numele de intruder./ premiul la:/ http://flickr.com/photos/32572244@n07/3045674934/ (semnat zaraza)/ / multumim tuturor concurentilor si majoretelor si speram sa va regasim si la anu', fiind mister-ul "flacara vesnic vie, cum s-ar zîce"!/ cdgbi
88 comentarii
modifica
Dupa fapta si rasplata?
de blinddeafmute la: 19/11/2008 23:18:38
binele atrage bine, iar raul atrage rau? primesti ceea ce meriti?
8 comentarii
modifica
"India Maiastra"
de thebrightside la: 19/11/2008 22:32:35
incepand de astazi si pana in 28 noiembrie, la muzeul national al satului, sala gheorghe focsa cinci artisti emeriti (la propriu)isi expun creatiile in scop de promovare a artizanatului indian. lucrarile sunt de vanzare, prin lucrari intelegand:/ - textile brodate manual kantha: saluri, fete de masa, wall hangings (ca nu stiu cum sa le zic in limba mea... carpete?) etc./ - textile imprimate manual (se foloseste un sablon de mici dimensiuni cu care se aplica vopseaua pe tesatura)/ - picturi miniaturale pe diverse suporturi (rasini, matase etc)/ - sculpturi miniaturale din teracota/ - sculpturi in lemn de nuc/ atentionari:/ - deschis zilnic de la 9 la 17, exclusiv luni si marti./ - pretur  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Curiozitatea a omorat pisica si totusi
de thebrightside la: 19/11/2008 19:52:22
daca nu esti cu majoritatea, esti impotriva ei?/
34 comentarii
modifica
Confa pentru gurmanzi
de Honey in the Sunshine la: 19/11/2008 19:17:31
e cam trist sa vorbim despre mancare pe o confa despre kilograme in plus, asa ca am scos una pe care sa putem sa salivam fara sa ne simtim vinovati:)/ incep eu:/ sunt o branzeto-fila. proaspete sau stagionate, de vaca, de oaie, de bivolita, de capra, toate imi plac la nebunie, singura conditie e sa fie facute "a regola d'arte"./ voua ce va place mai mult si mai mult?/ aveti vreo reteta personala care ia gura targului?/ cu ce vinuri o acompaniati?/ ce fel de mancare va aminteste de copilarie?/ restaurantul preferat si cu ce se mandreste?/ in ce relatii sunteti cu bucataria altor tari?/ ...si...ma rog, ati inteles ideea :)
143 comentarii
modifica
Ziua de votare (epigrama)
de Valeriu Cercel la: 19/11/2008 17:27:34
este ziua când în sat,/ dupa ani de tărăboi,/ pe cei de i-am înjurat/ Îi schimbăm cu alţii noi./
comenteaza!
modifica
Verde Magazin
de 1brasovean la: 19/11/2008 15:19:06
(continuarea conferintei de aici: http://www.cafeneaua.com/nodes/show/19078/cine-cumpara-natura-romaniei/1)/ verde magazin./ prezentarea grafica, coperta, sumarul si cateva pagini le puteti gasi aici:/ http://www.flickr.com/photos/32586670@n04// din sumarul primului numar:/ În această lună vă ivităm să descoperiţi ce se ascunde în spatele unui simbol. simbol al ferocităţii, dar şi al naturii neîmblânzite. cât este adevăr şi cât este ficţiune din ceea ce ştiaţi despre „lupul cel rău”?/ / Încercăm să vă convingem să luaţi parte la spectacolul naturii! sute de mii de păsări de apă sunt în plină migraţie de iarnă, aşa că, vă propunem  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Paznic de noapte la somn diurn
de thebrightside la: 19/11/2008 11:14:51
să închid uşa silenţioos. să iau pix din sertarul plin cu chei şi mărunţiş silenţioos. să nu trezesc oamenii normali care normal că dorm la unu şi cincizeci şi şapte. / numai eu şi ferestrele sistemului de operare mai suntem treji. Şi câteva lumini de veghe, un număr necunoscut de iubiri şi câteva boli, între ele şi ale mele. mario de sub noi a adormit, cam greu, dar. doarme şi pisica, în picioare, deşi se preface că e trează în caz de carne./ nu donez epifanie, poveşti cu zâne, nici eseu despre tăcere. trebuie să ştii c-ai nimerit o banală insomnie cu iz urban./ numai eu şi pachetul de ţigări şi fumatul dăunează grav sănătăţii. Şi pisica nesătul  ...continuare .
26 comentarii
modifica
Balada alegătorului român (parţial cenzurat)
de Intruder la: 19/11/2008 10:15:33
da, sigur, am sa va votez pe toti / in cabina de vot, c-o flegma-ntre ochi / sa intrati in senat, pe usa din fata / cu nimbul pe frunte si lula sculata. / analfabetii s-au suit pe platforme / dand de pomana la fraieri, şaorme / tata-i la birt, mama e-n spania, / va voteaza de-acolo cu toata grijania. / curve obeze se depun in orgasme / libidinosii intra in transe / pe stampile sunt gravate manele / nu vrem veceuri, c-avem dusumele. / scapa tara de hoti, abia astept / c-o mana pe lula, cu alta la piept; / pe tricolor e scris clar: "unire", / voteaza cu limba, iubire! / nu-s imperator nu am nici cal / dar va f*t pe toti, uninominal. / iepurasul meu, excitatus / face sex i  ...continuare .
20 comentarii
modifica
oracol Layla
de Layla la: 19/11/2008 09:06:58
amintiri din oracolul laylei:/ de esti trist,de esti infrigurat,/ bolnav sau imbatat de vise/ eu te accept oricum…/ de esti fericit sau lovit de dor,/ sau obosit de’atatea zboruri/ eu te astept oricum,/ de porti in tine infinitul cautarii,/ umbra norilor din fata soarelui/ eu te accept oricum,/ nu pot sa fiu ceea ce nu sunt,asa m-ai primit,asa vreau sa m’alungi…/ intrebarile celei ce era candva impreuna2006:/ 1.cine esti si ce vrei?/ 1.lasa-mi un cuvant ,o culoare,un numar..(poate cu nr.adunate castig la loto:))))/ 2.vrei sa trecem la intrebari mai serioase? pai exista?/ 3.te iubeste cineva? de unde stii? esti sigur/a? si ce daca?daca vrei te iubesc eu:))))/ 4.ce parare ai des  ...continuare .
17 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: