arhiva: 02/11/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Extraterestri sau aiureli?
de cher la: 02/11/2008 22:47:16
am citit un articol ciudat recomandat de o vecina care zice ca a fost colega de facultate cu autorul. in articol tipul scrie, printre altele, ca :/ "edgar mitchell (n.17 septembrie 1930) a participat la zborul apollo 14 din ianuarie 1971 si a mers pe luna peste 9 ore. in data de 23 iulie 2008 a dat un interviu postului de radio kerrang radio dezvaluind in principal ca: (i) pe luna a vazut o nava mult mai mare si mult diferita decat cele construite pe pamant pana in prezent; (ii) extraterestrii (et) sunt prezenti pe pamant de multa vreme, au contacte cu majoritatea guvernelor, insa acestea nu fac publice aceste contacte."/ articolul este :/ http://www.spiritofromania.com/index.php/social/77-ad  ...continuare .
55 comentarii
modifica
logica si imaginatie
de killerloop la: 02/11/2008 22:09:03
logica sau imaginatie? care e mai buna? care e mai utila? daca imi permiteti sa ma laud am sa spun ca am destula din amandoua. dar, oricat m-as lauda, asta tot nu raspunde intrebarilor de mai sus./ noroc ca avem vorbe de duh, iar una dintre ele spune asa:/ ‘logica te va duce de la a la b. imaginatia te va duce pretutindeni’./ ai nevoie de logica, dar nu impune bariere imaginatiei tale doar de teama de a fi catalogat drept ‘visator’. ucizi calatorul din tine. si sunt o multime de locuri pe care doar tu ai sansa sa le vizitezi…/ /
13 comentarii
modifica
La inceput
de la_inceput la: 02/11/2008 21:01:01
la început a fost nimicul, de plictiseala amorţit,/ asculta-un sunet mut,/ de un arcuş încremenit pe o vioară fără trup,/ lumina vidă ce luceşte-n asfinţit./ / regatul fără soare ecoul îl aşteaptă./ cuvântul prinde-n mâna dreaptă/ frânturi de nefiinţă/ răsfrânte într-o oglindă./ / mişcarea s-a născut întru cuvânt/ zborul începe însă din mormânt,/ răceala humei naşte viaţă!/ / sfârşitul e doar poartă către început,/ iar începutul e răsfrânt/ pe-un portativ fără de filă…/ / cuvântul ţine-n mână cioburi de viaţă,/ de vise muribunde./ căci măreţia a fost creată,/ din strălucirea norilor fur  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Problema
de Apoll la: 02/11/2008 16:48:25
ma trezesc într-o dimineaţă ,devreme,nerăbdător să ajung la biroul unuia dintre/ amicii mei mai tineri,director cu mari perspective la ascensiunea căruia am avut anumite contribuţii.aveam de rezolvat o problemă care ţinea de domeniul lui de competenţă,cu/ ajutorul primit as fi fost scutit de câteva şpăgi.discutasem în prealabil cu soţia lui de trei/ ori,de fapt,ultima dată ma sunase ea şi am mai depănat din amintiri.numărul de mobil/ pe care-l obţinusem era al ei fiindcă soţul, persoană importantă acum ,era toată ziua/ ocupat. ea mi-a stabilit întâlnirea într-o luni la ora zece fix./ zis şi făcut,la orele zece,trecute fix cu un minut,in  ...continuare .
23 comentarii
modifica
mess-vous
de Bucu la: 02/11/2008 13:09:00
................/ ea: lol/ el : wtf ?/ ea: muah!/ el: g2g/ ea: w8/ el: ?/ ea: 10x/ el: 4 ?/ ea: dl/ el: no faq/ ea: nb/ el: g4u/ ea: n1/ el: k/ ea: ilu/ el: ilu2/ .............../
80 comentarii
modifica
asteapta-ma la locul stabilit
de diavolytza la: 02/11/2008 12:09:38
într-o încâlcire de umbre/ cel mort-de-beat / îşi caută călăul/ printre victime voluntare -/ cu un ram de măslin/ sub aripa veacului trecut/ când el cânta în faţa unei priviri virgine/ când ea nu rezista prea mult/ şi când mătăniile lor - împodobite cu usturoi / făcea să curgă argint sfinţit prin topire/ într-o încâlcire de cuvinte/ cel plin-de-viaţă/ îşi trage riduri adânci / cu antidepresive / luate cu pumnul/ atunci când vine vorba de icoane şi rugăciuni / vrea să ştie ce îl aşteaptă mâine/ sub o altă limbă de moarte/ care îşi apropie steaua/ din ce în ce/ tot mai mulţi oameni trecuţi / se trezesc în noapte reţin / la piepturile lor sent  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Ce spun romanii despre America
de mihaelaene la: 02/11/2008 10:26:02
daca acesta ar fi un curs pe care trebuie sa-l sustin, as incepe cu o clasificare. exista romani care au fost in america si s-au intors in romania, romani care au venit in america si au ramas si romani care traiesc in romania si viseaza sa calce macar odata in viata pe pamant american sau sa se stabileasca aici definitiv. / ce au in comun cei care au ramas? dorinta de a-si implini visele, de a-si trai propriul vis american. ce au in comun cei care au plecat? inadaptarea, incapacitatea de a accepta sistemul american si de a se intregra in “sistem”. / teodor si maria d - o familie de romani din ardeal, 35 si respectiv 33 de ani, cu doi copii. el este ofiter, ea a renuntat la cariera si  ...continuare .
16 comentarii
modifica
Cum ati descrie "cuplul modern"?
de furnic la: 02/11/2008 06:58:09
acest concept apare tot mai des in discutiile la care particip si nu reusesc sa-mi fac o parere despre "cuplul modern".poate ma ajutati voi ....
17 comentarii
modifica
Mama, azi ai mancat?
de Pollyanna la: 02/11/2008 00:27:18
mama, am inteles tarziu de ce te dureau dintii si nu mancai.../ aveam zece ani si plangeam cu mama mea in cimitir.am inteles tarziu de ce rodeai oasele de la pui si spuneai ca doar asta iti placea.am inteles cand am avut si eu copii./ plangeam impreuna cu mama mea langa mormant, plangeam, plangeam./ azi am plans peste computer.viata, lacrimile,cuvintele, intamplarile sunt aceleasi.se rotesc la infinit./ mami, am si eu o intrebare: cum de erai mereu satula?
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...