arhiva: 20/11/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ufffff !!!!!!!
de cactus la: 20/11/2008 23:46:30
ingratitudinea este una dintre legile vietii...a trebuit sa am in lista de messenger o persoana cu care sa nu schimb de altfel mai mult de 2 vorbe in cativa ani, dar pe care, vazand-o online intr-o zi, sa nu rezist sa nu o salut, ca ea sa imi aminteasca cine am fost/sau poate ca sunt inca pe acest site…...am simtit ca am tradat pe cineva drag cu atat mai mult cu cat m-am tot intrebat la un moment dat cum se numea acel site in care am fost si fericita si nefericita in acelasi timp...care m-a ajutat sa ferec o bucata de timp intr-o forma de uitare...intr-o forma de vis , de promisiune de bine....si sa uit, culmea, si ce nickname aveam.../ ma bucur nespus ca nu mi-ati sters userul...si aflat  ...continuare .
28 comentarii
modifica
Lipsa de fairplay
de Giordano Bruno la: 20/11/2008 22:24:59
in urma cu o saptamana si ceva vazand predominanta afiselor - campaniei electorale reprezentand aceeasi figura, tot la al doilea stalp, in tot orasul turda chiar si pe strazile laturalnice, m-a incercat o "usoara" criza de nervi. absurdul era instalat confortabil in peisajul urbei. parca tocmai se instalase un regim dictatorial. / se asemana cu un haos nevazut, ca un freamat de codru care imi vorbea doar mie./ chiar am vrut sa dezbat problema... ulterior am renuntat./ despre ce e vorba puteti vedea in linkul urmator:/ http://www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-5150644-candidatul-pnl-camera-deputatilor-virgil-pop-arestat-pentru-29-zile.htm
27 comentarii
modifica
Noi, cel mai bun
de eidos la: 20/11/2008 21:45:43
eu, cel care ajunge în partea cealaltă spărgând zidul, nu sunt acelaşi cu eu care am ajuns în partea cealaltă sărind zidul. suntem doi inşi total diferiţi, atat de deosebiţi incât nici nu aş putea spune « suntem « , « noi » sau « doi » fără a comite o cumplită nedreptate faţă de lucrurile care ne despart. de altfel eu, cel care vorbesc acum, nici nu ii tolerez la fel pe cei doi. spre exemplu, nu mă suport deloc pe eu, cel care am spart zidul. eu acesta sunt un tip foarte vulgar si violent, fără pic de fineţe, fără maniere, care nu suportă obstacolele de niciun fel, pe când eu, cel care a menajat zidul si opera constructorilor, nu şi respiraţia spectatorilor,  ...continuare .
3 comentarii
modifica
AJUTOR!!!! SE SOLICITA VERSURI!
de maan la: 20/11/2008 21:25:33
o mamica de copil va roaga sa o ajutati construind poezioare de prezentare pentru personaje de poveste, dupa cum urmeaza:/ - frumoasa din padurea adormita/ - fiul de imparat philip care e pereche cu ea / - alice in tzara minunilor/ - alladin si printzesa jasmine/ - micul printz/ - zana zanelor din folclorul aroman si fiul de imparat ori regele sau orice personaj masculin din poveste/ - printzesa si bobul de mazare adica fata care bate la usa si printzul / iaca si un model, asa cum mi-a fost furnizat:/ "imi este rosie scufitza/ ce-o am de la bunicutza/ sunt zglobie, dragalasa/ si putzin cam buclucasa/ pt ca n-am ascultat/ sfatul ce mama mi-a dat,/ si din drum m-am abatut,/ lupul rau m-a pa  ...continuare .
56 comentarii
modifica
Jurnal de bord (39)
de alex andra la: 20/11/2008 18:55:11
/ sunt în aer de când mă ştiu. văzduhistă./ / sună telefonul. furnica. rezultatul biopsiei: cancer. melanom. operată acum trei săptămâni. m-am temut de asta de când mi-a arătat negul ăla urât ce urma să-i fie extirpat. amuţesc. apoi bâigui ceva. până să-mi revin, vorbeşte ea. firesc, cu un abia perceptibil tremur în glas. Îmi recapăt graiul. Şi vorbesc. Şi vorbesc... nu ştiu de unde îmi vin cuvintele... simt doar că sunt cele care trebuie spuse.../ noul limbaj de lemn. profesional. criptic. pentru iniţiaţi. nu-l posezi, n-ai nicio şansă. eşti un looser... Înnebunesc citind documentaţie pentru proiect. Încerc formulări. sună aiurea. mă ener  ...continuare .
23 comentarii
modifica
idila de cafenea
de om la: 20/11/2008 18:22:00
trolland pe la confa gurmanda mi-am dat seama ca baietii si fetele sunt 2 "rase" diferite care se intalnesc intamplator...fortati de selfish gene :))/ m-am gandit sa incercam un nou joc in care toti baietii din cafenea pot participa la creearea personajului "mitica" si toate fetele pot participa la creatia frumoasei "didina"!/ (optional: oare este mai haios ca fetele sa-l intrupeze pe mitica si baietii pe didina?) / reguli:/ -dialogurile pot fi preluate din mers de orice baiat sau fata, doar personajele raman aceleasi mitica si didina!/ -orice baiat (user) categorisit de o fata ca mitocan trebuie sa se abtina de la dialog pt 3 zile (ceilalti pot sa preia dialogul si sa dreag  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Interesant
de Tofan Ana Isabella la: 20/11/2008 14:53:10
interesant cum de ieri am reeditat o confa,fara sa-mi amintesc de asta..oare chiar asa de uituca sa fiu?cred ca merit interenata la spital.. imi singura verdictul: sunt sarita de pe fix..ascultati melodia razna a formatiei omul cu sobolani si va veti da seama cam cum sunt eu.. puteti sa ma puneti in camasa de forta ..ma ofer voluntar..declar ca sunt nebuna de legat
12 comentarii
modifica
Milionarul***opalul***
de sami_paris75 la: 20/11/2008 11:15:51
opalul are o culoare irizata care se schimba in functie de lumina , lungimea undei si unghiul de refractie./ schimbarea culorilor se schimba foarte rapid,datorita bilutelor de siliciu,care au o viteza de propagare mai mare decat viteza luminii./ culorile opalului te indeamna la visare,siliciul are efect direct asupra memoriei comunicand cu ideile si gadurile celui care a avut sansa sa poarte opalul montat intr'un inel./ viteza de comunicare in acest circuit,este cu mult mai mare decat viteza luminii./ cristalele fotonice le consider ca un vis ,care circula cu o viteza uimitoare acolo in inima memoriei./ que vadis,ando luminita,carel ando lumea miraculoso,baro sucaro inteligenta,ando lumea vis  ...continuare .
11 comentarii
modifica
ora de matematică
de merlyn hiler la: 20/11/2008 08:55:56
ne dăm încet în râs / clipoceala şoaptelor în urechi ne face bine / totul ne face bine /
7 comentarii
modifica
ar începe din nou şi nu s-ar sfârşi niciodată
de merlyn hiler la: 20/11/2008 08:09:36
cand pe şiră înaintau să mă înţepe definitiv în inimă / tu tremurai/ atât de tare încât nu am ştiut că aşa trebuie să fie/ ca într-o lume nouă şi nu aveau nume/ doar mici forme de jucării / în care fiecare ne potoleam copiii/ şi dacă treci prin asta/ poţi să simţi căderea ori / să cumperi o îngheţată de vişine/
12 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...