arhiva: 03/11/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Perle romanesti
de anisia la: 03/11/2008 22:43:58
http://fun.securityorg.net/perle%20romanesti-263.htm/ comentati :)
4 comentarii
modifica
Dumnezeul meu
de Lady Allia la: 03/11/2008 13:38:52
dumnezeul meu...este batran! este batran si frumos!/ mereu a fost asa. cand eram mica il vedeam ca si pe mos craciun - un "om" bun -, doar ca nu avea haine rosii si nici sacul cu jucarii si dulciuri in spate./ el ne avea mereu pe noi. acum sunt mare (sau eu asa ma cred), am familia mea, copilul meu, iar dumnezeu tot asa este: un batran batran si frumos!/ dumnezeul meu nu s-a plans niciodata de nimic, chiar daca uneori din cer curg lacrimi mari de ploaie si fulgi albi de zapada, chiar daca uneori cad ingeri si se frang aripi in palmele sale... - el nu s-a plans niciodata de nimic - asta in comparatie cu noi./ "- doamne...stii? parca mi-ar placea o dimineata mai albastra, un cer mai senin..  ...continuare .
2 comentarii
modifica
despre constiinta - patinaj
de maan la: 03/11/2008 13:30:27
rezumand superficial: orasul e atins de molima, e pus imediat in carantina, nimeni nu poate iesi/intra. / cativa norocosi, prinsi accidental in oras, decid sa nu plece, desi au ocazia s-o faca, pe furis!/ aleg sa se faca utili intr-un moment cand lumea are nevoie de ei./ una dintre explicatii: "ti-ar putea fi rusine sa fii fericit de unul singur."/ aplicati sablonul asta pe actiunile voastre cotidiene, sau vorbiti despre deciziile luate in momente de cumpana, daca-i prea personal.
48 comentarii
modifica
barbatu' nu tre' sa stie totul!
de maan la: 03/11/2008 13:01:13
asa de des am auzit-o si-atat de bine mi se ... nepotriveste, incat m-a navalit curiozitatea./ auziti, bre?/ i-adevarat ca nu e bine ca barbatul sa stie totul?/ definiti 'totul' vostru, daca simtiti nevoia./ cat despre mine, eu i le spun pe toate, fara niciun discernamant./ stati,ca n-am terminat!/ din aceeasi categori: "o femeie trebuie sa aiba intotdeauna niste bani doar ai ei!"/ comentati?/
77 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: