arhiva: 07/11/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Despre umor - cu Andrei Plesu
de Intruder la: 07/11/2008 23:50:29
"(...) într-o foarte mare parte, umorul ţine de natură, de firea omului. unii, pur şi simplu, nu au umor. / În măsura în care se poate spune despre mine că am umor, cred că acesta este o trăsătură a naturii mele. dar exercitarea umorului este, în cazul meu cel puţin, o strictă formă de politeţe. / Îmi place să bine-dispun oamenii şi mi se pare esenţială pentru dialog şi bună-convieţuire o anumită formă de bună dispoziţie. / Într-o atmosferă de bună dispoziţie - nu de veselie isterică sau de chicoteală infantilă - omul este şi tolerant, şi creativ. / de aceea cred că umorul este una din cele mai preţioase stări lăuntrice pe care poţi să le ai. / din  ...continuare .
40 comentarii
modifica
Să nu cumva...
de Valix la: 07/11/2008 21:00:32
''doi cas avem şi limuzin/ şi vrem un fata de la voi/ ca sa casatorim./ un fata bun e molto dolce,/ cu trup frumos şi foarte gospodin/ sa fie cu folos.''/ Într-adevăr anamaria,într-adevăr/ puţin cărunt,pantoful gantz,/ cămaşa ,ce mişto!-/ şi ochiul languros./ deci te-am propus şi te susţin./ să nu cumva să-mi spui/ că n-am fost generos./
9 comentarii
modifica
Coborâş
de Valix la: 07/11/2008 20:46:27
mai cobor câte-un cuvânt spre inimă/ şi-un înţeles iluminat spre gând/ mereu cobor,/ sub tălpi chiar mai scrâşneşte/ câte-o umbră rejetată din pupilele / mele rănite recent./ ar mai fi de spus câte ceva/ mi se pare,dar cuvântul e mic/ şi nu-i înstare să-mi dilate/ înserarea ca să-ţi ating / din nou obrazul,blând./ parcă aş sta într-o gară/ şi trenul întârzie.../ Îmi pun gratiile mâinilor / la ochi să nu-mi evadeze inima./ si mai cobor.
2 comentarii
modifica
Bucuresti - Adunatii Copaceni via. Sos. Giurgiului (sosea express)?
de lucianbeleuzu la: 07/11/2008 19:49:26
un nou subiect de barfa, anume portiunea de sosea dintre bucuresti si adunatii copaceni, soseaua giurgiului, (portiunea adunatii copaceni - calugareni este ok)./ ce ma tot determina pe mine sa ma leg de diversi pe blogul asta? haideti sa luam, de exemplu, aceasta portiune de sosea, legatura dintre bucuresti si adunatii copaceni. ce am eu impotriva acestei portiuni de sosea?/ n-am prea multe de zis, numai ca, eu fiind sofer si avand parintii undeva prin zona calugareni (voi reveni ulterior cu un post dedicat acelei zone) sunt nevoit sa parcurg acea portiune de drum de cel putin 2 ori pe saptamana. la fel ca si alti soferi, de fiecare data cand parcurg aceasta portiune de drum, injur de mam  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Miazăzi
de Honey in the Sunshine la: 07/11/2008 16:50:00
la napoli toate ceasurile / arătau nordul / aşa că am ciocnit / candelabre / / În spatele nostru / golful, marea / şi praful deşerturilor / unui sud relativ. / în faţă, viitorul. / / la napoli numărăm / umbrele rupte pe stradă / în cea dintâi iarnă / înăbuşită de siroco.
39 comentarii
modifica
vremelnicii
de alex andra la: 07/11/2008 16:45:55
au coborât norii până la glezne-a înserare/ noiembrie repetă aceleaşi consoane lichide/ semn că stăm vremelnic sub ploi/ botul vinovat al câinelui / cuibul de prepeliţă în iarba udă/ vântul hăitaş/ alice oarbe/ adjective invariabil terne pe fond roşu de moarte violentă/ nu mi-ai mai scris de-un veac/ să mă pierzi fluidă printre rânduri/ / /
34 comentarii
modifica
Arcusul...
de monte_oro la: 07/11/2008 13:05:36
arcusul.../ in pielea mintii mele te-ai infipt/ ca un arcus de aur in viola/ si gura ce rosteste gand de-absint/ deschide-se in umeri de consola./ ma pierd, nauc, in vinul amagirii/ dar ochiul meu se-mbie-n nalucire,/ ma pune tu in amfore de-argint/ sa-mbatranesc cu gust de amintire./ te duci. raman. orfan de-o clipa vie/ si te topesti in carnea neumblarii/ dar undeva, in colburi, sta natang/ arcusul ce-i cantase departarii./ http://www.trilulilu.ro/jamesbond/af0e65c5d4d15e/ /
33 comentarii
modifica
Cearca, cearcana...
de monte_oro la: 07/11/2008 12:34:52
http://www.trilulilu.ro/donna_angi/fee265adba1da2 .... atat. :)
6 comentarii
modifica
nisului
de alex andra la: 07/11/2008 06:23:33
sa cresti mare si frumoasa/ si cat mai tarziu acasa !/ ba sa fii si sanatoasa !/ si tot ce-ti doresti pe masa !/ si punga sa-ti fie plina !/ si viata sa-ti fie lina !/ el sa fie fain si bun! / la multi ani ! acum iti spun:)
48 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...