arhiva: 09/11/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Vorbitor in numele mortilor
de motanelul la: 09/11/2008 22:58:45
94 de ani. si atat. o cruce de lemn. un cosciug, flori. saracie. a murit un om sarac./ exista perversitate mai mare decat a “iubi” pe cineva dupa ce a murit, cand n/ai fost in stare sa faci asta cat a trait? si totusi asta fac cei mai multi dintre noi. “a murit, saraca”…da…sigur. a murit asa cum a trait./ fac asta pentru mine. fac asta pentru ca nu mai exista nimeni care sa o cunoasca si care sa poata spune ceea ce stie. cei care au mai ramas sunt morti si ingropati numai ca nu/si dau seama de asta./ le/a supravietuit tuturor. a ramas cea mai batrana din sat. macar atat. e si asta o satisfactie. postuma, desigur./ a venit ca o venetica. a vrut sa fuga, desigur. n/a vrut sa se ca  ...continuare .
25 comentarii
modifica
reconstituiri anamnezice. fragmente schizo
de Sancho Panza la: 09/11/2008 20:18:32
îmblânzitor caut arenă / (fragment de cv)/ într-o vreme învăţasem perfect dresajul nimicului / pocneam din degete şi el îmi torcea lângă glezne / îngenuncheam îmi vâram inima între colţii săi lungi / adamantini/ răsuflarea îngerilor se cernea / brumă pe sticla icoanelor/ cei slabi de fire îşi acopereau ochii cu aripa/ oh cum torcea dihania îmbuibată pe-ascuns/ cu hălci sângerii / de cuvinte/ */ dragă mamă / (fragment de scrisoare)/ te rog să mă ierţi dar nu îţi pot spune nimic/ nu mai am nicio veste despre născutul pe care/ l-ai lepădat în pântecul argusului/ uneori îl visez desenând pe nisip/ linii drepte/ zâmbeşte cam tâmp şi are  ...continuare .
27 comentarii
modifica
poezie (se dedica alex_andrei)
de maan la: 09/11/2008 19:03:02
m-am intors ieri de la crasma/ am halit o para mare/ si-am vomat-o numai fiere/ sa–l ia dracul p-ala care/ mai mananca martea mere !/
64 comentarii
modifica
intrebare de bideu: ce fac io, cu votul meu?
de maan la: 09/11/2008 14:38:30
cred despre domnia-mea, ca-mi fac datoria de cetatean./ imi sap santu' din fata blocului, dau cu sare pe gheata, fac partie prin zapada, nu arunc gunoiu-aiurea, spoiesc fatada blocului pentru armonia estetica, imi platesc cu religiozitate darile etc etc samd...basca, votez!/ si, cum incerc sa le fac pe toate cu minte, am luat la puricat catindatii./ naspa, nene ... daca nu-s neveste, is copii de interlopi, de indivizi cu bani care, neavand sanse de-a fi alesi, isi arunca-n fata amantele sau plozii./ acuma n-am alta dilema decat urmatoarea: sa votez cu tinerelu' ista imberb (lector universitar la 27 de ani) sau cu madama dichisita despre care se vorbeste-n targ ca-i amanta lu' icsulescu, mare  ...continuare .
57 comentarii
modifica
Numai mâine
de Valix la: 09/11/2008 11:26:02
o,amnezică poezie decojită de păcat,/ jură mai întâi lumii nu mie credinţa/ rătăcitorului tău nisip,/ mărgineşte-te să-ţi încolăceşti şerpii/ pe trunchiul cerului viitor,/ cerul prezent s-a sleit cu noi cu tot,/ deşi ne-ngrijim de alte lumini,/ fără apocalipse şi fără hemoragii./ iubiri ale mele,entuziaste,entuziaste.../ v-am trăit,v-am trăit - gata,/ nu vă mai pot nega astazi,pentru că/ ieri nimeni nu mi-a făcut nicio promisiune. numai mâine.
2 comentarii
modifica
Hanul Povestilor
de Lady Allia la: 09/11/2008 02:14:42
a fost odată ca şi niciodată, într-un loc nici prea dosit, dar nici lesne de găsit un han. acest han se numeşte hanul poveştilor!/ se spune, că oriunde te-ai fi aflat, dacă te simţeai pierdut sau rătăcit, paşii ştiau singuri să ia calea hanului şi să te poarte într-acolo./ hanul poveştilor este un loc plin de magie,de frumuseţe şi veselie, iar când toate celelalte locuri ale pământului îşi închid porţile şi îşi sting luminile...el e singurul în care mai pâlpâie o lumină de căldură şi speranţă care îi aşteaptă pe toţi ce au nevoie de un loc de popas./ luminiţa aceasta se numeşte farul hanului, iar ea ne ajută să nu ne pierdem definitiv în lumea  ...continuare .
8 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: