arhiva: 01/12/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Rezultatele alegerilor (epigramă)
de Valeriu Cercel la: 01/12/2008 20:43:13
tot românul din hotare,/ ca şi noi, din ţări străine,/ i-am votat pe-aceia care/ ne-au făcut să trăim bine./
comenteaza!
modifica
Surogat mum
de anisia la: 01/12/2008 20:15:25
vazui aseara intr-un film cum o femeie, pentru ca nu avea suficienti bani sa isi intretina cei doi copii pe care-i avea, a ales sa fie 'surogat mum' pentru o familie care isi dorea copii dar nu puteau duce o sarcina la capat./ prima intrebare: cum poate o femeie care a purtat in sine un copil timp de 9 luni, sa renunte la el?/ a doua intrebare: ati fi in stare sa fiti 'surogat mum' pentru cineva cu care nu aveti nici o afinitate? specific asta pentru ca sunt convinsa ca pentru frate/sora si eu as fi in stare sa fiu surogat pentru ca stiu ca as primi voie sa fiu parte din viata copilului, plus ca fiind frate/sora, sunt ai mei de sange si stiu ca puiul ar primi o viata faina./ a treia int  ...continuare .
113 comentarii
modifica
Poze din tara basca
de Jimmy_Cecilia la: 01/12/2008 16:37:00
- in tzara basca, una dintre cele mai frumoase regiuni ale frantei, la 20 km de biarritz si 18 km de dantcharia (spania) kanbo (cambo-les-bains) cu thermele si parcul lor magnific, oraselul si biserica, colina de la stana, o padure in mijlocul oraselului cu o vedere panoramica, muzeul arnaga cu parcul, arnaga - casa lui edmond rostand autorul lui "cyrano de bergerac"/ - in tzara basca, orasul ainhoa, espelette, saint jean de luz si poze de pe plaiul basc spaniol/ poze facute in noiembrie 2008/ http://www.flickr.com/photos/jimmy_cecilia/sets// http://www.flickr.com/photos/15221823@n06/sets/72157609946809131//
38 comentarii
modifica
Si au fost...
de 1brasovean la: 01/12/2008 09:01:20
bun. / s-au incheiat, cu tot ce a fost, asa cum a fost. avem rezultate, vom avea guvern./ concluzii, cateva, strict subiective, in viteza gandului:/ *avem partide dar nu mai avem [din fericire!] partid unic, cu peste 50% - pozitiv;/ *resurse umane: jale, abia acum vedem in fapt 'structurilii' partidelor. nu putine au fost locurile in care oameni onesti, cu limpezi si conturate alegeri ale unui curent politic, nu au avut ce alege - negativ;/ *participare la vot: descurajant de redusa. in stransa legatura cu oferta electorala de slaba calitate, mai ales in aglomerarile urbane. aceasta oferta corelata cu absenta unor viziuni clare ['spre ce se indreapta  ...continuare .
16 comentarii
modifica
Punti ceresti intre Biserica, Scoala si familie
de dordemama la: 01/12/2008 08:19:11
teatrul creştin ortodox este o soluţie/ teatrul creştin cu destinaţie didactică poate fi o cale de solidarizare între biserică, Şcoală şi familie. o cale sublimă, înmiresmată de parfumul celest al creaţiei, ca un balsam pe o rană adâncă şi dureroasă: educaţia./ m-am „înhămat” la această „piatră de moară” cu patru ani în urmă, la îndemnul şi cu binecuvântarea a doi preoţi cu har- p.c. ioan sabău din folt, judetul hunedoara, fost deţinut politic, ctitor al primei biserici în plin regim comunist – biserica din comuna vinerea, judeţul alba,o adevărată epopee istorică al cărei semicentenar a fost marcat anul trecut cu un impresionant sobor de preo  ...continuare .
22 comentarii
modifica
jurnal de duminica
de adina.petre la: 01/12/2008 07:35:23
trezirea la ora 9. familia in vizita. impaca-i si zambeste mumos. durere de cap, vorbesc prea multi oameni. suntem doar 4. ne pupam,au plecat. in secret fiecare imi lasa bani. in ghete, in dulap, pe frigider. / pe la ora 12 deschid cafeneaua. n-apuc sa ma instalez comod la citit. plec la bubu (am si eu un bubu) sa invatam. / la 13 am baut cu gandul la prima mea "scriere" de aici. cafea. / curioasa, la 14 ma apuc de invatat. zambind, cu gandul in cafenea corectez greselile profei din curs. ma gandesc cum ar fi comentata profa. / hai pauza de o tigara pe la 16. bubu e concentrat. ii cer laptopu'. mi-l da!!! verific mail, verific tot. m-asez comod, click in cafenea. lui bubu ii este foame. acu  ...continuare .
33 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...