arhiva: 11/12/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Dezamăgire bahică (epigramă)
de Valeriu Cercel la: 11/12/2008 20:04:19
cât ar fi ea de deşteaptă,/ Ţuica are şi scăpări,/ ne oferă trei cărări/ dar niciuna nu e dreaptă./ valeriu cercel/
6 comentarii
modifica
Blestem
de modigliani la: 11/12/2008 17:44:13
/ arde-m-ar din piatră-n cruce,/ para vieţii de mă n-ai/ vântura-m-ar vise slute/ steaua asta fără rai./ dar-ar îngerii în clocot,/ flori din soare ce s-a dus,/ mesteca-m-ar gura morţii/ oase albe în apus./ rupe-m-ar fâşii de zgură,/ colţii apelor de noi,/ rătăci-m-ar prin ruine/ mâzga putredă din ploi./ uscă-mă la poarta ierbii,/ fără soare, fără vânt,/ bate-mă doamne de glodul,/ pustiirii din cuvânt./ lasă-mă trăit de neguri,/ rupt în vieţile ce vin,/ dor de dorul din lumină,/ mort în moartea din senin. /
23 comentarii
modifica
Va veni si vremea binelui…
de prananadi la: 11/12/2008 17:16:57
va veni si vremea binelui…/ traim intr-o romanie a contrastelor…pentru ca in acelasi mod in care o friptura bine rumenita la rotisor ii multumeste pe unii, la fel un cartof prajit si o chifla ii face pe altii fericiti. pentru ca ne plac atat de mult filmele incat le furam…pentru ca le furam atat de mult incat nu mai simtim nicio remuscare. pentru ca am fost prinsi de atatea ori vanzand ideile ori munca altora incat aproape ne-am imprietenit cu inchizitorii nostri…/ ne dorim mai mult decat atat, ne dorim ca binele sa dea buzna in viata noastra in orice domeniu. avem pretentia ca ceea ce noi avem in proprietate, incluzand-o si pe cea intelectuala- daca e  ...continuare .
26 comentarii
modifica
nu stiau
de mara katrina la: 11/12/2008 16:19:33
cum au crezut celelalte femei ca-ti vor purta copii?ele nu stiau ca eu iti port copii inca inainte de inceputuri,ca ei nsunt in mine iar eu in tine si ei in noi caci tu esti in mine./ cum?nu au stiut ca nu te-au avut niciodata caci eram doi,noi si tu doar carcasa?nu au stiut ca zambetul tau eram eu ca ochii tai sunt ochii mei ca parul tau e parul meu si tot ce esti e al meu cum tot ce sunt e al tau.eram acolo si ele nu stiau ce tu ma iubeai in orice atingere,miscare sau vis./ ce? barbatii?hai fi serios!stii ca ei nu au fost ei cand nimic altceva nu era decat noi doi,doar a fost o zi de miercuri cand nimeni nu stia,poate doar zeii.si vezi doar noi am ramas fara ei si fara ele...fara verd  ...continuare .
15 comentarii
modifica
ciao
de mara katrina la: 11/12/2008 16:01:31
ma las prinsa/ de voluptatea/ vartejurilor de pasari negre/ de voluptatea/ norilor albi/ de voluptatea miscarii./ / ma las prinsa/ de voluptatea/ parului ce-mi mangaie fata/ de voluptatea / propriei priviri/ / ma las prinsa / de voluptatea/ dorintei dintre picioarele mele/ de voluptatea/ care imi inchide pleoapele/ de voluptatea/ starii de moarte/ ma las prinsa/ de voluptatea de azi/ de voluptatea de drum/ de somn.../ /
13 comentarii
modifica
patru
de mara katrina la: 11/12/2008 15:29:19
patru,patru pereti albi...patru...patru...eu...patru pereti albi,patru...patru../ conduci nebuneste in seara asta,mi-am intors fata de la tine,nebuneste...curbe,gol in stomac...ai incetinit un batran mort pe marginea drumului...nebuneste...conduci.sufletul meu s-a izbit de un stalp,dar nu s-a oprit,merge...conduce nebuneste...nebuneste...in noaptea asta.../ patru.patru pereti albi..patru...patru...eu...patru pereti albi...patru.../ conduci nebuneste in dimineata asta...eu mi-am lipit fruntea de geam si miscara ma ameteste.e pustiu sunt campuri arse,fum ce se inalta in cerul pustiit denori si canta...tu conduci...conduci nebuneste in dimineta asta...iar sufletul meu a iesit prin degete  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Epigrama de sezon
de Valeriu Cercel la: 11/12/2008 14:40:30
iarna greu pot sa inving/ gerul, frigul si povara,/ insa cum apare vara/ lu' costica ma incing.
2 comentarii
modifica
Mai in gluma, mai in serios: exercitiu de imaginatie
de Honey in the Sunshine la: 11/12/2008 13:43:17
daca regimul comunist ar fi continuat pana in ziua de azi... am fi avut internet in romania?:)/ si daca da, cum ar fi aratat? / cenzurat ca in china?/ doua ore de conexiune pe zi cu acces doar la site-urile partidului?/ ar fi avut ceausescu canal pe youtube? am fi avut forum-ul pionierilor si chat-ul soimilor?:)/ ar fi existat o "blogosfera" de propaganda?/ si in general, cum s-ar fi putut descurca o dictatura cu instrumentul democratic prin excelenta?
31 comentarii
modifica
Virtual vs Real
de lafemme la: 11/12/2008 12:26:04
pornesc de la afirmatiile unor useri ai cafenelei care au afirmat – “in viata reala sunt asa”. nu stiu altii cum sunt, dar treaba asta ma face sa meditez - ce sa-i faci, asa e firea mea… sunt o ganditoare innascuta./ lasand gluma de o parte – chiar asa este? suntem intr-un fel in real si altfel aici? bine, bine – aici ne ascundem in spatele monitorului, confruntarile nu sunt directe, iti permiti poate sa sari de fund in sus mai abitir, pe motiv ca nimeni nu are mana atat de lunga incat sa-ti arda vreun bobarnac in nas. si totusi – poti fi aici fundamental diferit? chiar daca ai vrea, poti disimula la infinit? / luand strict cazul meu – aici, in virtual, sunt asa cum m-o fac  ...continuare .
107 comentarii
modifica
omul-wikipedia
de Bucu la: 11/12/2008 00:47:08
la maternitate era cel mai des schimbat. avea falci .../ la gradinita-i arata toalashei concurenta cu degetul. avea tzeluri.../ la liceu era posac. avea draci .../ la facultate era cam lingau. avea treburi .../ ajuns pe forumuri, stie tot pe jumatate. are ocupatie .../ / ps- persoanele de fata se exclud! :))
32 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: