arhiva: 14/12/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Gertrude (3)
de juli la: 14/12/2008 23:13:16
ieşise din şedinţă cu gândul aiurea, îşi luă poşeta şi cheile maşinii, părăsind clădirea administraţiei. se îndreptă cu paşi leneşi spre „buburuza” , maşina ei veche. băgă cheia-n contact. potrivi scaunul, oglinzile, şi-şi puse centura din obişnuinţa. Învârti cheia-n contact. motorul „ buburuzei” începu a toarce rotund. apăsă pedala, accelerând uşor pornind fără o ţintă precisă. spera doar că idiotul de portar să fie-n gheretă pentru a deschide. a avut noroc. o salută respectuos, aplecându-se umil, gest care-i trezi o repulsie instinctiva. nu-i plăceau oamenii umili. iar acesta cu atât mai puţin, avea o privire vicleană. fără să vrea  ...continuare .
13 comentarii
modifica
jurnal de bord (41)
de alex andra la: 14/12/2008 18:24:14
sunt în aer de când mă ştiu. văzduhistă./ mănânc sana cu fulgi de porumb. afară s-a înserat de mult. plouă. a plouat toată ziua. e cald şi bine în casă. miroase a dovleac copt şi a gutui. bag de seamă că am devenit o olfactivă./ Îmi cânta travis în surdină. motanul doarme pe canapea. tresare în somn. semn că visează. oare ce visează pisicile ?/ rusoaica kseniya sukhinova, miss world 2008. foarte frumoasă. am văzut-o la televizor. en passant. Şi ea...tot en passant. azi e, mâine... mignone, allons voir si la rose.../ aştept ninsori fabuloase. calme. cu fulgi uriaşi plutind leneşi în aerul dimineţii. cu cornuri şi covrigi calzi la cafea  ...continuare .
35 comentarii
modifica
Ploaia...
de monte_oro la: 14/12/2008 15:09:14
ploaia/ legat in fir de-otel iti e capruiul/ de gratiile aspre ale firii/ parfumul muscator din orizonturi/ incercaneaza taina stralucirii./ sunt liber ca o prada-nsangerata/ ce-si devoreaza zilele si noaptea/ cu urma ta pierduta-n zarea deasa/ ca un amurg ce isi viseaza moartea./ iar timpul nu se naste inaintea-mi/ se-aduna doar, absent, in seci pocale/ sorbite-n buzele uscate de nisipul/ ce-nghite muntele alunecat spre vale./ acum, prin respirarea-mbalsamata/ a aripii ce isi viseaza zborul/ mai freamata agonizand chemarea/ ce isi asteapta ploaia, nu parjolul./ http://www.trilulilu.ro/cuoreblu50/38f2ac032d6b65/ / / /
43 comentarii
modifica
Gertrude (2)
de juli la: 14/12/2008 01:07:42
http://www.cafeneaua.com/nodes/show/19123/gertrude/1/ gertrude îşi privea şeful neînţelegând nimic din ce spune. prima dată după mulţi ani îşi pierduse firea. Îngăimă o scuza puerilă pentru a ieşi din şedinţă...de când a sunat-o cristian, un soi de nelinişte absurdă a pus stăpânire pe ea. nu credea că o să mai sune. chiar uitase, acum încerca să analizeze, amintindu-şi convorbirea din seara aceea:/ - alo!!! getrude?!…bună seara./ - bună seara… sunt eu. cristian!!! … dar tu… tu de unde ai acest număr? / - are importanţă? … nu m-ai uitat nici tu, ai ştiut că-s eu!!!... cum mai e viaţa ta? ce faci?/ - nu are… cristian, nu are importanţă. m  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Sex in grup
de Giordano Bruno la: 14/12/2008 00:10:38
ce stiti despre sexul in grup? / ce ati auzit sau stiti despre acesta fantezie? / este o fantezie sau dereglare?/ cum se manifesta? / cum se poate cataloga o femeie care face sex cu doi barbati?/ versiunea in care unu o face cu doua nu ma intereseaza... pt ca este rara./
150 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...