arhiva: 19/12/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Moş Crăciun…e-adevărat !
de Valeriu Cercel la: 19/12/2008 18:38:11
dragi copii, vreau să vă spun/ o păţanie ciudată,/ nu încep cu-a fost odată…./ s-a-ntâmplat azi, în ajun,/ Şi-am gândit că-i oportun…./ e-o poveste-adevărată,/ ce atestă înc-o dată/ că există moş crăciun :/ coborând cu-n lift, mai mare,/ fi’nd la un hotel cazat/ să n-ajungă-ntârziat/ moşu’ pe la fiecare,/ a zărit, fără să vrea (?!)/ pe podea, şezând ca mută,/ o hârtie…..de o sută,/ nou nouţă, mirosea (!)…/ tot în lift, privind în jos,/ mai era şi-un avocat,/ drept, cinstit, sărac uscat,/ Îmbrăcat nicicum fălos,/ Şi-o muiere,-aşa tăcutăăă,/ văduvă, fără păcat,/ cu un gând mereu curat,/ sfântă…pe aceeaşi rută,  ...continuare .
comenteaza!
modifica
maternă
de alex andra la: 19/12/2008 17:55:46
se coace în mine poemul ca un copil.../ / / / /
70 comentarii
modifica
Ninge zmeuriu...
de Intruder la: 19/12/2008 13:57:26
ninge zmeuriu.../ pe teava pustii au inflorit doua vrabii. / soldatul necunoscut isi frange priveghiul / sub crucea ingropata-n ostoire. / eu sunt un om bun, / tu esti un om bun.../ ...mai bun decat mine!/ priveste-mi palmele scoase din cremene, / priveste-ti glontul / ucis de-nviere.../ cu cizma pre cizma calcand. / nouasprezece ani au trecut de-atunci, / nouasprezece urne de vot, / nouasprezece imprumuturi la banca / nouasprezece ninsori zmeurii - / pentru copilul de ieri, / venit pe lume la frantura de secera. / cu bastonul prin bucuresti, / poetul imparte icoane de lemn.../ (putrede icoane de lemn de altar!) / in nouasprezece ani / mortii au avut timp sa se desfaca de trup; / humusul  ...continuare .
14 comentarii
modifica
26,Rue Racian
de mara katrina la: 19/12/2008 13:47:28
statea in masina si isi astepta sotul,care lasase portiera din stanga deschisa.cand era mai putin atenta,probabil de la tensiunea din aer,intun moment de neatentie, datorat probabil tensiunii din aer, ii aduse in masina un pui de tigan la vreo 4-5 anisori vaditatras de gentuta de pe scaun. ea a prins bine copilul de umeri si l-a tarat afara din masina prin portiera ei din stanga. atunci au inceput soldatii sa traga,in acel zgomot infernal ploaie de gloante. femeia s-a aruncat la pamant acoperind,cu buna stiinta, trupul copilului de tigan,soptindu-i sa stea linistit ca nu o sa i se intample nici un rau.si se tragea ingrozitor./ se inserase,peste tot in jur se intamplau lucruri ciudate.un  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Ca un fel de bârfă...
de cosmacpan la: 19/12/2008 10:13:59
ieşi din cutie!/ ridică-ţi ochii şi priveşte stelele!/ inspiră-i pe cei din jur!/ dacă şi cui, când şi cum aţi spune aşa ceva.../ sunt numai îndemnuri goale?/ merită să le utilizăm? nu riscăm să abuzăm de mâna care ni se întinde?/ vă las să mă bulgăriţi cât mă dau cu sania...vinul? fierbe...cu arome aromate...
7 comentarii
modifica
2008 - bilant
de zaraza la: 19/12/2008 01:33:09
nu-s eu fana bilanturilor, dar tocmai am vazut niste poze care puncteaza cateva momente cheie ale lui 2008 (cheie pentru unii, desigur, nu pentru toti, nici macar pentru mine. dar hai sa vi le arat: http://www.boston.com/bigpicture/2008/12/the_year_2008_in_photographs_p.html ) si atunci mi-a venit cheful asta de bilanturi, eventual impartasite. deci: / 1. ce v-ati propus la sa realizati la inceputul lui 2008?/ 2. ce-ati realizat din ce v-ati propus?/ 3. ce a venit de-a moaca, sa fie primit (de bine) ?/ 4. ce a venit nedorit (daca aveti chef sa impartasiti). / 5. ce va propuneti pentru la anu´?/ cu ocazia asta va urez si sarbatori fericite si un an (mai) bun si haideti cu bilanturile!/  ...continuare .
63 comentarii
modifica
evreii
de luiza-denora la: 19/12/2008 00:19:27
nu stiu daca e bine sau nu,totusi incerc si aici sa caut o persoana care l-a cunoscut pe tatal meu.el se numea david adrian evreu din bacau si stabilit in israel dupa anul 1977.poate sa ma ajute cineva?
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...