arhiva: 24/12/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Spiritul Craciunului
de just.a.touch la: 24/12/2008 20:33:41
ma simt asidiata. voi nu? cica spiritul craciunului e sa daruiesti si sa te impaci cu dusmanii ori cum s-or numi aia de te-ai frecatzit tot anu'. mai sa fie./ spiritul craciunului nu e sa vii numai de craciun sa urezi si dusmanilor tai "la multzi ani" ci sa-l cari dupa tine tot anul si cand tzi se urca cur-latzeii la cap si vrei sa te caci in capul unora ... asa in/cu maniere elegante si civilizat cum doar ai invatzat in cei 7 ani de acasa, pe care evident ca tu ii ai si eu nu .... sa-tzi aduci aminte ca totusi craciunul nu e doar 3 zile pe an. "ar trebui sa-l portzi in suflet si sa-l daruiesti tot anul, vito. "(vito adica de la danny de vito, pt. marele doamne si marii domni :p)/ frumos e  ...continuare .
26 comentarii
modifica
mda...
de Giordano Bruno la: 24/12/2008 18:33:13
ghetarii se topesc... iar eu, posedat de traditionalism imi impodobesc bradul taiat din padure./ recunosc: sunt doar o fiinta meschina!/ ce creste natura 9 - 10 ani, eu folosesc o saptamana.
68 comentarii
modifica
Primiti cu colinda?
de Lady Allia la: 24/12/2008 18:09:32
/ http://www.youtube.com/watch?v=sa8kuiyikce/ azi la vreme de colinde/ flori albe de măr gutâi/ pe la fereşti aburinde/ flori albe de măr frumos/ cu-o trăistuţă am venit/ flori albe de măr gutâi/ s-aveţi crăciun fericit/ flori albe de măr frumos/ în ea am pus gînduri bune/ flori albe de măr gutâi/ un dar mândru de la mine/ flori albe de măr frumos/ în ea am pus zâmbet drag/ flori albe de măr gutâi/ ca să-l aninaţi la prag/ flori albe de măr frumos/ am pus şi multă iubire/ flori albe de măr gutâi/ gătită-n copilărie/ flori albe de măr frumos/ ia treziţi voi cafengii/ flori albe de măr gutâi/ că de când colind răcii'/ flori albe de măr frumos  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Sa traiti, sefu...
de pescadorul la: 24/12/2008 17:30:26
pentru ca inainte de impodobirea bradului m-a apucat lehamitea, nu vis-a-vis de momentul ce urmeaza ci de ce se intampla prin jur in constiinta unor semeni, ma apuc sa relatez o intamplare autentinca din lumea politiei comunitare si pentru ca si in acest domeniu, fiecare sector are comunitarii proprii trebuie sa personalizez pentru a nu-i leza pe toti caci poate nu intra in categoria ce va fi comentata. / este vorba de cei ai sectorului 2 condusi cu multa competenta de foste cadre, militieni de profesie care, conform principiului aplicat de orice "putere" indiferent de "culoare", oferind avantaje "uneltelor" cu ajutorul carora isi mentin autoritatea, au niste pensii care spre deosebire de zdr  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Problemele "cetatii"
de pescadorul la: 24/12/2008 13:28:52
iata cum se rezolva "problemele cetatii" in creierii celor alesi de popor pentru popor. pe un bulevard din bucuresti, nu spun care ca mai sunt si n-as vrea sa-i exclud pe cei care fiind in aceeasi oala sufera la fel, dar mentionez sectorul ca fiind cel cu numarul 2 caci aici trebuie sa se stie cine este marele strateg, maretia sa ontanu. poate nu chiar dansul este autorul ideii caci probabil nu este atat de inteligent dar in mod cert a dat avizul pentru "inginerie" deci este autoul moral./ se circula greu, nici o problema, se pune semnul "oprire interzisa" pe toata lungimea unui bulevard si din acel moment, apar sute de masini parcate, peste noapte, "neregulamentar". de acum intra in scena, c  ...continuare .
2 comentarii
modifica
In Ajun de Craciun
de anisia la: 24/12/2008 12:43:31
vreau sa va urez tuturor un an nou cu sanatate, sa va tie domnu' zambitori, tineri la suflet si trup, ageri la minte si frumosi la vorba./ la multi ani!/ http://www.youtube.com/watch?v=zsdzxcvnghm/
4 comentarii
modifica
Craciun fericit!
de ampop la: 24/12/2008 11:06:56
un craciun fericit, cu pace si binecuvantare alaturi de cei dragi si un an nou mai bun, cu multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor ureaza tuturor cafegiilor, un cafegiu batran.../ mario :)!
36 comentarii
modifica
Seara cu bucurie
de thebrightside la: 24/12/2008 10:47:10
sa va fie! :)/ http://ca.youtube.com/watch?v=qxl3kvjfuwc&feature=playlist&p=581298441a1a5d60&index=14
7 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: