arhiva: 29/12/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Iubire pe contrasens
de [WoW] la: 29/12/2008 22:00:31
nu am sa inteleg niciodata cum un om poate fi capabil de o asemenea afirmatie "dragostea adevarata este o limba" .... serios ca nu ! dragostea poate fi adevarata de nenumarate ori .. nu poate fi comparata in nici un caz cu o limba ..de ce?? pt ca in primul rand este atat de complexa si diversificata incat nu o sa gasesti niciodata un cuvant potrivit pt ceea ce simti .. exista alternative , desigur , dar nu sunt atat de concrete pe cat ar trebui ..si in al doilea rand o limba ( pe langa faptul ca suna urat ) se limiteaza la un alfabet, la niste reguli .. in dragostea asta "adevarata" nu poti limita nimic ..nu poti impune reguli , tot ce poti face este sa pui semne de avertizare si sa platesti  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Plugusorul Cafenelei
de Apoll la: 29/12/2008 21:34:37
aho , aho , din bici pocniţi / c- ultim avânt şi-apoi opriţi/ la portiţa cafenelei / nu aşa în dorul lelei,/ sa-i uram pe fiecare / de la mic şi pân la mare,/ iar de vom scăpa vreunul / nu trageţi în noi cu tunul!/ s-a sculat mai an / dan racoviţan/ Şi-a pus câmpul saitului / la baza cuvântului./ creşte-n număr şi valoare / ca bobul sub ploaia mare/ cafeneaua în fanfară / an de an ,vară de vară ./ literare conversaţii, / conferinţe şi libaţii,/ schiţe , povestiri , nuvele, / poezii şi acuarele/ se-ntarâtă şi se-ntrec / in valoare sau eşec./ orice probă moarte n-are / şi rămâne incercare./ la salonul , filoso  ...continuare .
28 comentarii
modifica
muzica folk prin salon?
de julie_2170 la: 29/12/2008 20:54:53
acum am aparut si eu pe aici. va salut pe toti! si o intrebare: va place muzica folk?
21 comentarii
modifica
Joc de creatie
de Maddy31 la: 29/12/2008 18:45:17
ce-ar fi sa scriem impreuna ceva? o poveste...fiecare adauga o propozitie, o fraza, mai multe,o idee, mai multe./ incep eu./ au fost odata, ca niciodata, intr-un oras, o femeie si un barbat. se iubeau dar iubirea nu le ajungea.stiau sa faca bani si au facut afaceri bune, dar, cu toate acestea, existau momente de tacere, priviri si gandiri.au facut un copil, sentimentul de nemultumire nu disparea. au mai facut un copil...
101 comentarii
modifica
Nunta(5)
de juli la: 29/12/2008 18:45:01
obosiţi de atâta joc, au pus mesele şi-a-nceput iar ospăţul. ioana lalului si ilisca, socăciţale, cu poalele prinse-n brâu, aduc pe cate o tavă găina de nuntă. găini înstrutate cu verdeaţă, cipci colorate şi ţigară-n cioc. găinile-s un dar pentru nănaşi. În timp ce se aduce găina, între socăciţe, nănaşi si nuntaşi a-nceput un dialog:/ - „frunză verde şi-un sansiu/ faceţi-mi loc c-amu ziu,/ faceţi-mi loc cât mai bine/ să nu ptic pă oricine./ de-oi ptica pă nănasu,/ hi-oi de ruşine amu./ că io zin cu găina,/ să i-o dau la nănaşa. / aduc găină-nstruţată, / ca de mult o tăt-aşteptă./ nici întină, doar sustină/ că-i cu gându’ la  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Nunta(4)
de juli la: 29/12/2008 18:02:03
http://www.cafeneaua.com/nodes/show/18393/ioana-lalului-socacita/1/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/18397/ioana-lalului-socacita-2/1/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/18409/ioana-lalului-socacita-3/1/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/18575/ioana-lalului-socacita-4/1/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/18641/nunta/1/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/18650/nunta-2/1/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/18721/nunta-3/1/ Înainte de a ne aşeza la mese, mirii au înconjurat mesele de trei ori realizând astfel un cerc magic, care avea sa-i ferească de rele în căsnicie. mirii, nănaşii, druştele si stegarul s-au aşezat în fruntea mesei, apoi ne-am aşezat si noi restul nunta  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Superstitii si traditii de Anul Nou
de Honey in the Sunshine la: 29/12/2008 16:35:44
este bine sa iti platesti toate datoriile pentru a nu fi in datorii tot anul urmator. cel putin asa este superstitia, care in mod evident nu tine cont de eventualele rate la banca, iar pe acestea sa nu le luam totusi in calcul.../ [..]/ nu se mananca carne de pasare, pentru ca se spune ca aceasta scurma si arunca norocul departe de casa. in schimb aduce noroc sa mananci carne de porc sau linte de anul nou. se mai spune ca e bine sa se manance peste, ca astfel tot anul sa iti mearga bine ca pestelui in apa./ [...]/ la miezul noptii, pune-ti o dorinta. sunt mari sanse ca ea sa se implineasca, asa incat... ai grija ce-ti doresti!/ [...]/ pe 1 ianuarie, copii merg cu sorcova; super  ...continuare .
95 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...