arhiva: 30/12/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
jurnal de bord (43)
de alex andra la: 30/12/2008 22:58:49
/ sunt în aer de când mă ştiu. văzduhistă. / superbă clădire. superbe tablouri. mă plimbă peste tot, încântat că-mi place. povestim. de fapt îl ascult povestind. Îmi dă trei cărţi. una a lui. În două volume. peste opt sute de pagini. mă tot întreb când dumnezeu le scrie, cărţile astea...prins mereu între două proiecte./ urcăm spre fulgii de nea./ toată lumea face cumpărături. magazinele sunt supraaglomerate. parcă vine sfârşitul lumii, nu sfârşitul anului... aleg vinurile. nu mă pricep. citesc etichetele. până mă apucă ameţeala. mă hotărăsc cu greutate. parcă n-aş fi eu... / urcăm spre fulgii de nea./ a mai trecut un an. nu  ...continuare .
31 comentarii
modifica
Ghiceste cartea
de Yuki la: 30/12/2008 19:55:32
imi era dor de o conferinta despre carti, so, here we are:/ 'spun despre un individ care intr-o dimineata se trezeste ca nu mai e om, ci gandac. famila toata se straduieste sa-si ascunda rusinea.'cine sunt?/ cel care ghiceste raspunsul, scrie despre alta carte ( nu mai mult de 5 randuri)./ have fun/
890 comentarii
modifica
Nunta - ultima parte
de juli la: 30/12/2008 17:42:45
au continuat negocierea în glumă apoi naşii au cumpărat găinile. banii pe ele fiind puşi în blid. socăciţele au adus apoi,din nou, pe mese platouri cu mâncare. era spre dimineaţă. aveam ochii cârpiţi de somn şi oboseală. În ciuda insistenţelor mamei şi-a tatei să mă duc să mă culc, rezistam stoic. nu voiam să pierd nimic. descopeream dintr-o dată o altă faţă a satului. un alt înţeles. totul avea un rost. strigăturile, jocul…întreg ritualul, erau… ca o taină ce se cerea desluşită. / a urmat apoi schimbarea cununii miresei, cu pânzătura. stegarul a adus steagul. nănaşele, i-au pus pe rând irinei, pânzătura. În acest timp druştele i-au strigat:/ -  ...continuare .
2 comentarii
modifica
De ce?
de gandescdeciexist la: 30/12/2008 14:57:31
ce ciudat...citesc si recitesc si mai citesc o data...hmmm, se vorbeste despre dragoste? ce este dragostea? exista ea oare cu adevarat? merita sa se vorbeasca atata despre ea? de ce? tu, da tu, cel ce citesti acum, ai iubit cu adevarat vreo data? eu nu cred asta, nu nu, nu dupa expresia fetei pe care o ai in momentul acesta, da, in momentul acesta, stai si te uiti si citesti...si te intrebi: ce tampit/a poate scrie asa ceva...nu exista decat dragoste de sine!...
79 comentarii
modifica
Politichia romaneasca, o viitoarea anarhie si sistem totalitar?
de ampop la: 30/12/2008 10:03:20
cu parere de rau vad ca lumea romaneasca, forumurile interne devin mai polarizate,roase de lupte intestine, un veritabil "razboi al romanilor impotriva romanilor". portocalii devin tot mai agresivi impotriva "patricienilor" sau "oligarhilor" si viceversa..."viciversa"...vorba din "doua loturi"./ politichia este dominata copios de un singur partid, prezidential, urmand parca modelul kremlinului. poate ca asa ne este scris, noua romanilor sa ne inchinam mereu unui singur lider. de la carol al ii-lea, maresalul antonescu, dej, mai apoi ceausescu si penultimul pe lista, cu voia dumneavoastra, ion iliescu. traian basescu este ultimul pe lista. in vremea tzarismului, in bojdeucile subterane ale muj  ...continuare .
134 comentarii
modifica
La multi, pe gustul...
de monte_oro la: 30/12/2008 09:58:51
la multi ani tuturor si un 2009 pe gustul sufletului fiecaruia!
46 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...