arhiva: 04/12/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
lumea s-a intors odata cu mine
de Lady Allia la: 04/12/2008 23:22:57
lumea s-a intors odata cu mine/ m-am nascut plangand a dor de viata/ intr-o lume muta si moarta mie/ am ras/ nu mi-a raspuns!/ ea, viata,/ statea la taclale cu toti oamenii/ mai putin cu mine/ atunci am strigat/ nu m-a auzit nimeni/ decat durerea si tristetea/ care mi s-au inghesuit in carne, in gura,/ in ochi, in sange/ nu insa si in suflet!/ el, sufletul inca spera/ am mai strigat odata si inca odata si inca odata/ si am tot strigat,/ moartea m-a auzit si m-a luat tot plangand/ cat de singur m-am nascut doamne/ si cat de singur am murit/ in lumea asta atat de plina/ prin degete mi s-au prelins tristetile,/ durerile,/ pana si ele m-au parasit/ nu insa si sufletul/ el a fost ultimul c  ...continuare .
7 comentarii
modifica
placinta
de arthur la: 04/12/2008 19:02:56
crescuse in fundul curtii. stingher. visinul se incapatanase sa rodeasca ani buni de zile pana cand intr-o primavara parca a innebunit. era plin de flori, nu se zarea nicio frunza, nicio creanga, flori roze peste tot./ si a venit vara si visinul si-a facut chip nou, crengile se rupeau de atata rod, copiii ii zmulgeau fructele acrisoare si se bateau cu samburi. a iesit pana la urma si o placinta, o tarta de visine care a umplut burtile tuturor copiilor din mahala...si fructele au continuat sa fie culese, crengile rupte pana cand intr-o seara cineva a observat ca din bietul visin nu mai ramasese decat un biet trunchi, ca o teapa privnd stinghera la cerul de deasupra./ a luat un topor si l-a sca  ...continuare .
26 comentarii
modifica
In deplasare
de adina.petre la: 04/12/2008 18:01:31
vreau sa stiu ce intamplari sau discutii ciudate, traznite, amuzante sau dubioase ati trait cu ocazia deplasarilor.../ fie ca mergem la piata, la munca, in vacanta, ca ne urcam intr-un taxi, intr-un autobuz, tramvai sau o luam la pas. / eu mereu am dat peste cate o chestie...fie caraghioasa, fie dubioasa...si, din ciclul cu taximetristi, va ofer cea mai recenta patanie. :)/ soferul de taxi ce m-a adus acasa in aceasta seara, a tinut sa-mi povesteasca despre familia lui. cum are trei copii, de 15, 5 si respectiv 3 ani...problema este ca isi mai doreste unul, dar ca sotia sa nu ramane insarcinata. / povestea s-a terminat cand m-a intrebat: "te-ntreb ca pe o sora, sa mor, ca am una care  ...continuare .
20 comentarii
modifica
Ciresarii
de Honey in the Sunshine la: 04/12/2008 16:57:53
am vazut ca pe confa lui bright mai toti am pomenit-o printre primele lecturi./ acuma eu va intreb:/ -care era ciresarul vostru preferat (stiu ca aveati unul:)) ) si de ce va placea?/ -ati incercat sa reproduceti gasca ciresarilor cu prietenii vostri si prin ce "aventuri" ati trecut?:))
99 comentarii
modifica
Povesti la gura caloriferului
de alex andra la: 04/12/2008 15:51:22
n-am mai trancanit de mult:d:d:d
148 comentarii
modifica
TPV
de Semm la: 04/12/2008 14:22:02
tpv/ batea la lobul occipital,/ era trecutul, mergeam pe el cu regrete/ apoi, la lobul temporal,/ prezentul este insa static/ a devenit si el trecut./ minutul care va urma devreme/ va fi fost drumul pe care / paseam spre “a fost”./ am fost, sunt, voi fi/ vor deveni pecete pentru / un certificat de nastere-deces vetust./
4 comentarii
modifica
ceatza
de INSULA ALTUIA la: 04/12/2008 14:21:32
ceatza imi atirna-n suflet / trist plumb bacovian/ decembrie-si prelinge/ nocturnele dorinti/ de dincolo de timp./ din umbra vremii/ se aude glasul cerului/ sarat
7 comentarii
modifica
IupiiUpiiMagiPiticaria (1)
de Lady Allia la: 04/12/2008 13:06:02
iupiiupiimagipiticaria/ / a fost odată ca şi niciodată că dacă nu ar fi fost voi astăzi nu aţi asculta povestea...un loc numit iupiiiupiimagipiticaria. se spune despre acest loc că ar fi o ţară văzută şi nevăzută a unor spiriduşi mici, mici, atât de mici cum vi-i puteţi voi închipui, pentru că pentru voi este povestea./ În iupiiiupiimagipiticaria lucrurile stăteau ca şi mai peste tot. era când veselie, când morocăneală, când sărbătoare, când zile de muncă, dar adevărat este că iupiiiupiimagipiticarienilor le plac mai mult sărbătorile, zilele festive şi statul cu barba în palme. ei ar dansa mai tot timpul, ar mânca şi s-ar voioşii, doar că din când  ...continuare .
23 comentarii
modifica
Razbunarea elefantilor
de zaraza sc la: 04/12/2008 11:23:33
http://www.evenimentul.ro/articol/elefantii-nu-uita-niciodata.html/ am urmarit aseara la national geographic un documentar stupefiant despre efectele cruzimii din trecut asupra elefantilor. in africa, in trei locuri, au aparut aceste efecte. puii de elefant au fost marcati foarte puternic de crimele pe care le-au vazut comise de oameni asupra parintilor lor. dezvoltarea lor in lipsa parintilor a dus la agresivitate mult marita, la aparitia activitatii sexuale cu cativa ani mai devreme decat era normal. activitatea sexuala era insa observata asupra rinocerilor (intr-un loc din africa) care erau intai mangaiati cu trompa, apoi ucisi fara mila. / dupa ce cercetatorii au aflat cauza, au adus  ...continuare .
46 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...