arhiva: 05/12/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
joculetz
de maan la: 05/12/2008 23:38:45
probabil v-a fost dor de inca unul.../ nu, hai s-o zic p-aia dreapta: m-am plictisit sa va vaz jucandu-va cu alea vechi./ deci./ regula ii asa./ fiecare zice un cuvant care sa aiba legatura cu ultimul publicat...din sfera lui semantica, adica./ hai sa va dau sh-un egzemplu:/ io: joc/ tu: copil/ altul: inocenta/ urmatorul: ?
201 comentarii
modifica
secrete
de maan la: 05/12/2008 23:28:29
... care-s ingredientele indispensabile unei relatii (casnicii) frumoase, de durata.?/ trucuri exista?/ io-ncep sa cred ca poate lipsi orice (chiar si iubirea), cu doua exceptii: respectul si umorul.
39 comentarii
modifica
Asta seara vine Mos Nicolae
de INSULA ALTUIA la: 05/12/2008 19:26:34
sa va faceti ghetutele cizmulitele sa va aduca daruri si bucurii./ la multi ani tuturor!!!!
94 comentarii
modifica
Constantin Ticu Dumitrescu. Punct.
de 1brasovean la: 05/12/2008 17:52:08
...din ce in ce mai putine repere morale in viata.../ http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5219724-constantin-ticu-dumitrescu-murit-vinerila-varsta-80-ani.htm/ „de-a lungul a mii de zile de temnita si anchete, a ramas darz si demn in fata tuturor incercarilor si metodelor de anchetare, umilinta sau compromitere"
8 comentarii
modifica
idei preconcepute
de om la: 05/12/2008 17:45:30
incep cu un ex observat, nu de putine ori:/ "x"-escu este sub tirul lui "y"-escu si "z"-escu. / "a" intervine si spune sa se termine tintirea. "y", "z" plus "b" si "c" se intarata si mai rau pe "x" si in plus il agata si pe "a"./ "d" intervine in termeni si mai duri cerand intreruperea circului. "tzintashii" (y, z, b, c, etc) isi schimba radical pozitia./ intrebari generale:/ oare de ce sunt receptivi la diferite persoane, dar cu aceeasi idee?/ urmeaza testul grila :)/ -idei preconcepute fata de a ?/ -frica de d ?/ -s-au plictisit de tragaci si i-a apucat subit mila ?/ oare ce se respecta? ideea sau persoana din spatele ideii?...adica un fel de haina face pe om?!?!? sau nu-mi place cum  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Intelesul....cuvintelor
de cornel savin la: 05/12/2008 13:24:50
este ora amiezii .soarele este tot acolo , pe cerul senin.ma gindesc ca suntem in luna decembrie si afara e mult prea cald,pentru acest anotimp.am citi intr-un ziar de provincie, ca unor oameni,nu le pasa de criza financiara .brusc mi-am dat seama ca oamenii pot fi diferiti si m-am intrebat,tot brusc binenteles,de ce? instantaneu m-au napadit atat de multe raspunsuri incat m-a cuprins teama ca nu voi sti care oameni sunt buni si care oameni sunt rai,dar imediat am realizat ca nu vreau sa clasific atat de simplist oamenii.cu argumente pro si contra nu am vrut sa rezolv dilema,fiindu-mi teama ca vor fi atat prea multi contestatari .ma tot gandesc ce echilibristica ar trebui sa fac pentru a gas  ...continuare .
13 comentarii
modifica
anca parghel, nemuritoarea
de maan la: 05/12/2008 12:46:02
motto: anca parghel - "nu ma opreste nimic! simt ca sunt tanara si tot mai tanara!"/ va trimit doar pe youtube, aici:/ http://ca.youtube.com/watch?v=gktpynhafhi http://ca.youtube.com/watch?v=8gv0esden6k/ http://ca.youtube.com/results?search_query=anca+parghel&page=3/ http://ca.youtube.com/watch?v=dk1pbqsmzp0/ si, daca nu-i destul, mergeti si la limpede, ca scrie frumos despre ea./ si ascultati, acolo, ultima melodie./ macar./ si, mai ales, nu plangeti./ ar rade de voi, acolo de unde ne priveste!/ /
19 comentarii
modifica
Oameni suntem...
de latu la: 05/12/2008 12:36:59
mananc si ultimul tau mar, sunt geruri/ si-un targ imi da spontan in gand:/ coboara doamne iar in ceruri,/ ca eu cobor iar pe pamant...
100 comentarii
modifica
Am un deosebit respect pentru Sfântul Nicolae... Citiţi vă rog, ca să vedeţi de ce...
de Areal la: 05/12/2008 10:03:48
Şi totuşi, era să se întâmple…/ cred că trecuse de 5 dimineaţa când am adormit din nou. eram în vacanţa de iarnă şi puteam dormi fără grijă până târziu. / am avut un vis. / se făcea că sunt din nou studentă şi mă aflam în faţa căminului în care locuisem în perioada studenţiei. la toate ferestrele, mă refer la cele de la etaj, erau grătare pe care, de obicei, noi, studenţii ţineam iarna mâncarea la rece, pentru că pe atunci, nu aveam frigidere în cameră. / În visul meu erau grătare şi la camerele de la parter. m-am apropiat încet de un grătar aflat la o cameră de la parter, am privit în interior şi am văzut o mulţime de tacâmuri, frumos lucrate  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Star Trek at cafeneaua dot com
de anisia la: 05/12/2008 06:36:05
deci, in sydney este deschisa acum o expozitie cu tema star trek. expozitie care mi-a dat ideea sa ne facem si noi un locsor unde sa ne teleportam si sa ne imaginam viitorul./ alegeti-va rolurile si puneti-va centurele de siguranta caci ne transbordam in spatiu sa ne creem lumea noastra a la star trek./ cine are nevoie de inspiratiune, uite aici linkul site-ului oficial:/ http://www.startrek.com/startrek/view/index.html / deci, cine se incumeta sa creeze atmosfera, si sa inceapa derularea povestii?
103 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...