arhiva: 09/12/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Despre ...decembrie 1989
de cornel_savin la: 09/12/2008 19:46:09
traiam sub semnul fricii de toate felurile.sistemul reusise extraordinara performanta de-a ne face sa nu mai avem incredere unii in altii ,ne era frica de prieteni, de rude ,de cunoscuti ,dar mai ales de necunoscutii care te intrebau nevinovati cam ce crezi despre ceausescu sau despre sistem.am reactionat imediat la chemarea la lupta impotriva sistemului si a eponentului acestuia ,ceausescu.nimic nu mai conta , viata , copii,familia. doream un singur lucru, sa scap de sistem ori mai bine sa mor.evenimentele sau derulat fulgerator.am ajuns in piata universitatii,mi-a fost frica pentru viata mea, dar mai frica imi era ca fiul meu v-a trebui sa traiasca cu frica care am trait-o poate doar eu...  ...continuare .
30 comentarii
modifica
Sclisoale cǎtle Mos Clǎciun
de Valeriu Cercel la: 09/12/2008 17:19:12
mos clǎciune, mos clǎciune,/ anul ǎsta tot, pe bune,/ cǎ am fost bǎiat cuminte,/ am la tine-o lugǎminte :/ noaptea aia de-ai sǎ vii,/ nu-mi aduce giucǎlii,/ n-am nevoie de patine/ sau vle-un tlenuleţ pe sine,/ nu vleau puscǎ, niţi pistol,/ oli vle-un ulsuleţ nasol,/ sǎ n-aud de tlotinetǎ,/ biţicletă, tliţicletǎ,/ sau vleo balcǎ cu motol…/ vleau si io un flǎţiol,/ cǎ fiind singul meleu/ habal n-ai cât mi-e de gleu,/ n-am cu ţine mǎ giuca,/ povesti sau discuta/ chestiuni ca întle flaţi,/ sau gagici, ca-ntle bǎlbaţi,/ cǎ volbind io cu mǎmica/ si tǎticu’ si bunica,/ am concluzionat, sǎ stii,/ cǎ doal tu mǎ poţi selvi :/ stii tu balza aia chioalǎ/ lǎtǎţi  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Dau o cafea mai amaruie astazi
de amarut la: 09/12/2008 15:55:20
am o stare aiurea de dimineata. am incercat sa ma vindec:) intrand aici la voi si citindu-va (fac asta deseori si-mi trece de tot)./ am vazut aseara , in reluare, un interviu cu anca parghel./ nu sufar de ipocrizie, spunand cat de mult am admirat sau am iubit , in viata fiind , aceasta artista./ a avut in acel interviu cel putin doua momente in care a lasat scutul de luptatoare si s-a aratat femeie./ mi-a fost tare draga./ sa ma iertati de tristete si de indrazneala.
24 comentarii
modifica
Saturday Night Live !
de Maximilian Serban la: 09/12/2008 14:37:56
ma lovise o gripa asa cumplita ca mi s-a facut dor de un calorifer caldut, si l-am sunat pe john sa ma autoinvit. asta e burghez, are centrala./ - salut john, ce faci ? asculta, ma gandeam sa trec pe la tine sa bem niste votca cu suc de mere./ - si mai ce ? john gafaia. instinctual m-am gandit la un saint-bernard. trebuie sa va spun ca john raspunde la telefon mereu. face parte din farmecul lui/ - john ? ce dracu faci ?/ - asculta, amice, eu te astept si acu. ( atunci am simtit cum undeva, in lume, o femeie se incrunta). faza e ca am nitel de treaba, da poti sa te uiti daca vrei. / - ma gandeam sa fac si un dus. ai apa calda ? / - daca am apa calda ? fratioare, da tu unde traiesti  ...continuare .
17 comentarii
modifica
Fara titlu
de Omerta la: 09/12/2008 00:05:13
“cuvintele ne-au fost date sa ne ascundem gandurile cu ele.”/ - de ce tot vii aici? de ce tocmai locul asta?/ - nu stiu…/ - nu vrei sa stii, adica./ - nu. chiar nu stiu./ - nu ma poti minti. nu pe mine./ - tu esti la fel ca toti ceilalti. toti ceilalti sunt la fel ca tine. si ca mine…/ - unii aleg sa nu fie. sau cel putin se straduiesc./ oglinda apei era taiata de razele unui soare rupt din cer, acelasi soare care, la randul lui, sangera din cauza reflectarii luminii. / - toti suntem una, infestati de acelasi gand, manjiti de aceleasi porniri. nu avem nimic nou…/ - … de oferit, de dat. pur si simplu schimbam ceea ce ne inconjoara. motivul? probabil incapacitatea noastra de a  ...continuare .
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...