Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 01/02/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Iniţierea
de cosmacpan la: 01/02/2008 22:52:44
- alo? leni? bună dragă, ce mai faci?/ - .../ - hai tu!/ - …/ - ei nu zău! lasă-mă tu…cum?…auzi dragă…/ - …/ - leni? tu eşti copil? hai nu mai plânge. lasă dragă…se rezolvă…o să vezi...sună el.../ - …/ - de ce te-am sunat? a am şi eu un necaz. vii la o cafea? bine. hai că te aştept. la noua? perfect. pa. te pup./ milica se ridică, strângându-şi capotul. din oglindă o admira cu invidie o alta. capotul îi venea perfect. Întotdeauna o prinseseră culorile pale si mai ales bleoul. dădu să strângă cordonul halatului dar acesta se desfăcu mângâindu-i molatec formele. În apele oglinzii se reflecta un trup. al ei. Îl iubea şi-l ura totodată. era al ei  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Poveste ciobănească
de Dancus jr. la: 01/02/2008 20:54:48
eu, dacă învăţ, pot să mă fac ce vreau când o să fiu mare, adică în viitor. dacă eu nu voi învăţa, când voi fi mare mă pot face cioban de oi, de vite... acum, când sunt mic, voi învăţa multe lucruri şi multe cuvinte ca în viitor să le pot folosi. tot ce am acuma, pot avea şi în viitor dacă ştiu să le păstrez. acum, voi învăţa până în momentul când voi fi mare. dacă voi învăţa voi avea maşină, calculator, casă, bani ceea ce nu e prea posibil aşa căsă ne întoarcem la subiectul "cioban". voi creşte mioare, voi face caş, mă voi duce cu ele la păscut, voi vinde caşul şi încet, încet mă voi îmbogaţi şi fac o avere, aşa că şiaşa-i bine.  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Soluţie românească (a' la' Caţavencu)
de Valeriu Cercel la: 01/02/2008 19:38:50
de ceva e ilegal,/ si neconstituţional,/ treb'e legea a schimba !/ ..............constituţia./ valeriu cercel
3 comentarii
modifica
AU AJUS SI AICI !
de anisia la: 01/02/2008 16:33:05
tocmai ce au anuntat la radio, pe p4, cum ca un grup de romani pe drum spre iesirea din norvegia au fost arestati pentru o serie de infractiuni: furt, spargeri de locuinte, alte hotii./ grupul cu pricina s-a aflat pentru o perioada mai lunga in oslo, si a fost tinut sub observatie de politia locala. astazi au fost arestati, si s-au recuperat marea majoritate a bunurilor furate. reportera a mentionat cu stupoare creativitatea romanilor care au ascuns cantitati considerabile de aur in paine proaspat coapta, dimineata, inainte de a se pune la drum./ am tot sperat ca date fiind distanta, nivelul destul de ridicat al costurilor si clima, se vor fi tinand departe, si nu vor fi reusind sa vina s  ...continuare .
83 comentarii
modifica
Pensia (epigrama)
de apol la: 01/02/2008 14:40:48
buzunarele suspina/ o romantza feminina:/ niciodata n-o s-ajunga,/ dar sa fie cat mai lunga!
8 comentarii
modifica
pentru iubitorii de arta
de zaraza la: 01/02/2008 14:11:36
pentru cei interesati de pictura mai mult sau mai putin conventionala, am un link: / http://www.raycaesar.com// rasfoiti-l putin, si daca se poate, as vrea sa discutam pe marginea senzatiilor pe care vi le trezesc picturile. cum s-ar zice la scoala: ce vrea sa ne transmita autorul aici? / zaraza
58 comentarii
modifica
retroviolet
de grudurr la: 01/02/2008 12:18:06
-ma scuzati, dormiti de mai bine de jumatate de ora. nu se cade…/ de obicei nu dura mai mult de cinci minute. era atipeala surogat, modul in care isi insela organismul aparent obosit, aparent dornic de somn, aparent nepotrivit unei astfel de situatii. poate ca fusese intr-adevar destinat unei existente vanatoresti, sezutul pentru mai multe ore de lectura nefiind tocmai ‘activitatea’ conforma. ce pacat ca nu descindea dintr-o familie de aristocrati unde lectura ar fi determinat, cine stie, o forma de adaptare. cinci minute de inconstienta, de abnegatie, detasare, de revolta a forumului interior. daca nu faci ceea ce-ti cerem noi nu faci nimic. dormi asadar! / -ierta  ...continuare .
11 comentarii
modifica
pariu
de Lady Allia la: 01/02/2008 10:55:49
pe mine s-a pariat înainte să mă nasc/ "pariu că va fi băiat!" - nu am fost./ nu am vrut să fiu niciodată altceva sau altcineva/ am dezamăgit,/ am durut,/ am venit ca o furtună întâmplătoare/ m-au aşteptat în haine de vară - m-au primit înveşmântaţi în paltoane lungi şi groase/ să nu simt căldura/ apoi s-a pariat că voi fi cu picioarele pe pământ - "fii bărbat"! - nu am fost./ nu îmi place să mă agăţ de pământ la fiecare pas îmi place să fiu femeie/ cu sunete în suflet şi nimburi pe frunte/ am durut,/ am dezamăgit,/ am rămas ca un nor cenuşiu pe cerul lor de care mă aninam cu fiecare privire/ văzută şi nevăzută/ într-un târziu au pariat că  ...continuare .
35 comentarii
modifica
poveste cu tel ( II - no. n)
de lafemme la: 01/02/2008 10:47:05
si uite-asa lumea incepu sa se obisnuiasca cu noua viata si parca se simteau ca in tabara. toate bune si frumoase pana intr-o zi pe la pranz cand stamate suna la usa lui oprescu, si cu ochii in pamant, tamponandu-si nervos inceputul de chelie spuse:/ - nea oprescule, nu poti matale sa cobori acu pana la uscatorie? / oprescu isi lua papucii ai de plastic in picioare si dadu sa-l urmeze./ - nu veni imediat dupa mine titele. mai stai matale nitel. ca mi-e ca ne vede careva cum coboram amandoi de-odata. e mai bine asa, crede-ma./ - bine dom’ stamate. cum zici d-ta./ cand titi intra in uscatorie, ii gasi pe toti, asteptandu-l asezati in cerc, ca la priveghi. doar ilie lipsea. stamate isi drese v  ...continuare .
9 comentarii
modifica
poveste cu tel (II - no. m)
de lafemme la: 01/02/2008 10:46:12
au asteptat ei o saptamana, au asteptat doua, verificand cutia postala de 4-5 ori pe zi, cu randul, ca nu cumva sa fure scrisoarea vreun pici sa-o faca avioane, sau ca nu cumva sa-si bage ilie nasu-n cutie, dupa bunul obicei... si tot nici un raspuns.” apai, daca nici aia marii nu raspund, chiar ca nu mai e nimic de facut.... o sa ajungem sa mancam ciorba cu pumnul si sa strangem piulita cu dintii... “ a concluzionat oprescu, holbandu-se la haul negru din cutia de scrisori. si totusi, cand nimeni nu mai avea nici o speranta, raspunsul a venit, nu pe hartie cum se asteptau, ci la teveu. stirista anunta senina, zambind vesel si telegenic, cum ca, printr-o conferinta de presa din acea zi, br  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Eye's Level
de Intruder la: 01/02/2008 09:44:47
de ce e asa greu sa va vedeti de treaba? / care-i treaba voastra? / care-i treaba mea, de fapt? / v-a bagat cineva mana in buzunar sau in geanta, aici? / mi-a cerut, mie, cineva, ceva de mancare, pe cafenea? / nu!...si-atunci? / de ce publicati? ca ce chestie? / ca sa citesc! / de ce citesc? / pentru ca e publicat! / a publica-public-publicitate. rahat! / aveti dreptul sa publicati si am dreptul sa citesc. / puteti publica orice si eu pot sa citesc ce vreau. / aleg ce citesc si citesc ce-aleg. / iote pisica ce se-nvarte in jurul cozii!...zatt, ca vin hingherii! / daca nu vrei sa citesc, nu publici! cin'te pune? / pe mine cine ma pune sa-mi dau cu parerea? nimeni! / ...sa vin pe forum doar sa  ...continuare .
54 comentarii
modifica
inapoi, in trecut...
de Ander la: 01/02/2008 01:14:42
am revazut un om in dimineata asta...un om care mi-a amintit de o vreme in care intre mine si el nu prea exista nici o diferenta. in vremea aceea ne impartaseam cele mai arzatoare vise -el o bicicleta, eu un ceas de mana-...nu stiu ce vise mai are el acum...daca mai are vre-unul. pare ca si cum si-a pierdut capacitatea asta, sau o considera un lux pe care nu si-l poate permite..nu puteam sa-mi stapanesc un sentiment de mila, si pentru ca sa nu ma tradez, am exagerat prin amabilitate, lucru pentru care m-am judecat crunt imediat dupa ce ne-am desparti iar./ in timp ce el statea acolo, intr-o pozitie vadit chinuita, intr-un colt al mesei,ca si cand n-ar fi vrut sa deranjeze in vre-un fel ordin  ...continuare .
20 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...