arhiva: 12/02/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
MISERUPISMUL SI PUPINCURISMUL
de Cezar Petrescu la: 12/02/2008 23:21:43
populare si acaparatoare,cele doua noi curente filozofice,aparute in viatza noastra(printre noi)cu sau fara voia noastra,sunt acum in top.sunt pe zi ce trece tot mai consternat de cata mojicie a inceput sa existe in "orashelul linishtit"=populatzione del planetos.../ nu mai potzi scoate doua vorbushte tacute,sau o mimica,sau o tacere despre nimic, ..ca tzi se rastalmacesc,se imbogatzesc si se dau la tiparit spre deliciul imfamului public, la care spre binesintzeleasa normalitate a danshilor,asha trebuie sa shi fie:un deliciu!/ pe post de prost gust,ramane ca subramura filozofica , a pupincurismului,nulismul amestecat cu mandrie,orgoliu prostesc si putere!(sau dorintza de putere)./ ca o com  ...continuare .
17 comentarii
modifica
primul sarut
de maan la: 12/02/2008 14:55:41
eh?;)/ care-ti amintesti, neamule?
88 comentarii
modifica
Ia iubirea, neamule!...patru legături la leu!
de Intruder la: 12/02/2008 13:29:46
pentru cafegii, am luat de pe net niste declaratii de dragoste. / cafegiii plutesc in sfere celeste sau umbla cu cap'shoru' prin butoaie...asa ca, ma sacrific pentru ei! / looome...luati telefoanele si bagati sms-uri! / haidi bre, ca o daaa-aata e valentinndei!!! / care mai doreste, care mai pofteste? / patru la leu, ca plec acasa! / i-auzi, i-auzi: / 1. / am scris numele tau pe cer, insa vantul l-a sters,/ am scris numele tau pe nisip, insa marea l-a inghitit,/ am scris numele tau in inima mea, si- acolo va sta de-a pururea./ te iubesc!/ 2. / daca ar fi sa mi se indeplineasca doar o dorinta, mi-as dori sa ma trezesc cu tine in / fiecare zi, la pieptul tau, sa-ti aud respiratia, sa-ti s  ...continuare .
105 comentarii
modifica
Eu am vinit c-un lemn
de u incercare la: 12/02/2008 13:24:10
/ eu am vinit c-un lemn/ / ieu am vinit la emisiunea mniavoastră cu un lămn, l-am găsit păn curti cîn cătam lămni păntru foc, iera atuncia mai cam spră iarnă, aşa, iarna tricută, ş-am loa mai multi, am loat fro mînă, aşa, un braţ, cum să zîc ieu, şie iera aşa, pîn colţu curţii, c-acolo-şa ţiu ieu lămnili, ş-am tras răpidi un cazapuf(1) potricaliu(2) pi mini, mi-ntrasă-n mini un frig ca-n sîmbiria(3), că fusăsăm pînă la amiezătoare(4), da’ iera un aer aşa oxogenat(5), ş-m-am dus cu iele la tăietor, la o buturugă mai mică, ş-am pus mîna pă topor, iera cam friguţ, îmi cam îngheţasi mîinili, la noi cam aşa ieste, ie mai frig, la noi vine ia  ...continuare .
24 comentarii
modifica
Doru'
de maan la: 12/02/2008 08:51:27
... in afara de dancus :), de cate feluri mai e?/ ok! mai e si doru ionescu - al meu - o fi si doru ionescu-al fiecaruia./ io-ntrebam de sentiment./ adica de stare!/
59 comentarii
modifica
cosmar
de kamy_frumutzica la: 12/02/2008 08:10:36
eram intrun hol interminabil cu camere multe locuite cu pat ,mobila si erau multe poersoane locuite eu vroiam sa stau intro camera si nici una nu era goala si erau persoane necunoscute.ce inseamna asta????????
19 comentarii
modifica
De-ai fi tu….(poezie tristă de vară)
de Valeriu Cercel la: 12/02/2008 01:49:09
de-ai fi tu pară de anjou/ m-aş îneca în zeama ta,/ de câte ori din tine cu/ nebună patim-aş muşca,/ Şi cât de mult te-aş dezmierda,/ În palme doar, fără să ştii,/ până de tot te-aş dezbrăca/ de puf, gutuie dac-ai fi,/ iar de-ai fi tu ascunsă-n vii/ bobiţă dulce de ceasla,/ m-aş face teasc şi te-aş găsi/ Şi-o lacrimă din tine-aş bea,/ ori, de-ai fi prună brumărea/ m-aş face ţie alambic,/ să mă îmbeţi dac-ai putea/ curgând prin mine pic cu pic ;/ de-ai fi tu dudă, nu mai zic (!)/ sau măr, aş pune de peltea,/ căci bună, nu eşti de nimic,/ necoaptă, acră corcodea./ valeriu cercel/
8 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...