arhiva: 14/02/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Boala lunga, moarte sigura
de Horia D la: 14/02/2008 21:41:12
acum de valentine's day, cand toata lumea vorbeste de iubire, hai sa discutam si opusul./ cum ati scrie un anunt la rubrica de decese pentru o iubire care a murit?:)
38 comentarii
modifica
zile cu tine
de lafemme la: 14/02/2008 20:58:34
au fost zile cu tine/ zile de-a randul / in care eu/ vioara ta/ imi intindeam arcusul de-a lungul vorbelor tale/ tu/ acrobatul serilor mele/ si calatoria ta lineara/ de-a lungul viselor sepia/ pierdu-te-n rotocoale in tavan/ au fost zile cu tine/ zile intregi/ in care cuvintele tale/ mi-au curs prin vene/ eu / si dependenta mea/ construiam curcubee / din supradoze de tine/ au urmat zile / in care ai fost tot tu/ mai aproape de mine decat mi-am fost eu vreodata/ sufland ucigas in tampla mea / au fost zile cu tine/ zile cu mine/ zile cu noi/
9 comentarii
modifica
De Vali-Day
de latu la: 14/02/2008 13:58:34
sirop inunda aluatul/ si frisca 'luneca-n aval,/ iar crema s-a prelins pe blatul/ de plastic, rosh', putin oval./ nu-s mester cofetar, se vede,/ dar de intentzie sunt plin/ si va urez la toti si toate,/ 'multi ani de sf. valentin!
85 comentarii
modifica
poveste cu zei
de lafemme la: 14/02/2008 13:32:25
cand zeus iesi in strada ploua marunt si era balta langa balta. nu era o zi buna de umblat teleleu si dupa ce lipsise de atata vreme din peisaj, parca ii parea rau ca isi gasise tocmai ziua asta sa scoata nasul in lume. cand te uitai in sus, la cerul cu nori compacti, puteai sa juri ca ai aterizat intr-un tablou suprarealist monocrom. cu siguranta lumea e altfel decat si-o amintea. casele par mai mici, cocarjate in spatele gardurilor, s-au micit pare-se, diluate de apa plrelinsa in nestire, si se scurg acum incet, anevoios, in santuri, spre gurile de canal aruncate stramb in strada. / dar asta este, ce sa-i faci, n-are noroc azi, cum n-a avut nici saptamana trecuta pe vremea asta. zeus face p  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Valentine-s day
de Valeriu Cercel la: 14/02/2008 01:06:47
cică, sfântul valentin,/ ce-l sărbătorim mereu,/ e cam supărat puţin,/ după cum aud şi eu ;/ ciocolată, trandafiri,/ (cât de mulţi, c-avem destui)/ unei vechi sau noi iubiri/ dăruim de ziua lui,/ Şi-un sărut, înflăcărat,/ de la inimă venit,/ că-n această zi, pe dat’,/ mereu neaua s-a topit…./ o fi oare supărat/ (că de asta nu mă mir)/ de cumva, ne-am înţepat/ În vr’un spin de trandafir (?!)…/ Şi amară dac-ar fi/ ciocolata ce-o primim,/ noi, aşa, cât ai clipi,/ cu-n sărut o îndulcim (!)/ de-aia-s tare eronat,/ Şi mă-treb şi tot mă-nchin,/ de ce este supărat/ pe noi sfântul valentin ?!.../ ce-ar fi, începând de joi,/ ca să îl învese  ...continuare .
2 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...