arhiva: 15/02/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Vis de iarnă
de Valeriu Cercel la: 15/02/2008 22:37:01
de-ar fi să treci pe strada mea/ acum, când soarele-i în nori,/ m-aş cerne printre fulgi de nea/ fără să ştii, pe-ai tăi bujori,/ Şi-apoi, în lacrimi prefăcut,/ Ţi-aş încălzi obrajii-ţi reci/ pe buze, cu un lung sărut/ pe strada mea de-ar fi să treci,/ de unde, ca într-un abis,/ de dor nebun m-aş prăvăli/ chiar între sânii tăi, ce vis / pe strada mea să treci de-ar fi (!)/ iar după ce mi-aş reveni,/ În jos, pe sute de poteci,/ te-aş căuta pân’ te-aş găsi/ pe strada mea de-ar fi să treci,/ Şi-apoi, dar vai !....s-a luminat !/ Şi nu mai cad nici fulgi de nea (!)/ e-atâta soare, ce păcat / de-ar fi să treci pe strada mea !/ valeriu cercel/
9 comentarii
modifica
poem obosit
de alex andra la: 15/02/2008 21:34:59
mânca-ţi-aş pipoţica ta de bunătate/ zice râmătorul atârnat de bara autobuzului ce se retrage la depou/ ajungem curând la capăt de linie/ la capăt de vis/ la capăt de aţă/ cobor în staţia terminus cu gândul înfrigurat/ dosarul cu mii de pagini e neterminat/ noroc că am lăsat şi pe mâine ceva de făcut/ ceva de modificat/ ceva de adăugat/ semnături indescifrabile sub peceţi de ceară străvezie/ unde te grăbeşti porumbiţo/ spre nicăieri guguştiucule/ ca şi tine/
93 comentarii
modifica
nu sunt yoghina,dar totusi ce stiti despre yoga?
de anitzasmile la: 15/02/2008 19:55:44
in 2005 am cunoscut,prin intermediul unor prieteni,un barbat dragut,destept,nu prea frumos,dar nu prea conta fiindca s-a facut placut prin felul lui de-a fi.a fost o relatie la distanta,el fiind stabilit in canada,ca si prietenii mei dealtfel.prin urmare ne-am cunoscut mai mult comunicand pe mail,apoi pe mess.a fost ok,a fost ciudat si incitant in acelasi timp.ciudat fiindca am remarcat foarte repede ca-mi ghiceste gandurile,adica raspundea intrebarilor mele inainte sa le pun.mai exact,imi propuneam sa-l intreb un lucru si inainte sa apuc a trimite mail-ul,primeam de la el un mail in care imi vorbea si-mi lamurea acel raspuns asteptat.ce sa spun,totul a fost ametitor.aveam semne de intrebare,  ...continuare .
370 comentarii
modifica
simplitate
de special needs la: 15/02/2008 19:52:20
cerul avea o scara.scara aceasta era facuta din umbre de oameni vii.intr-o seara le-am vazut.umbrele nu stiau ca sunt trepte si eu habar n-aveam unde duc./ cineva mi-a spus ca umbrele sunt inca vii,ca viata lor difera in functie de pozitie.era un doctor de scari”.umbrele de jos”,mi-a spus,”sunt cele care rad si care au ochii luminati.pe masura ce cresc treptele,umbrele se incrunta.cele de la mijloc nu zambesc niciodata si sunt constiente de greutatea de pe umerii lor.cele mai de sus sunt un pic nebune,gata-gata sa se-ncalece una pe alta pentru a urca.ochii lor sunt plini de mizerie si aproape ca nu mai au densitate./ cea mai de sus umbra urla si se zbate sa deschida o usita din l  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Teenagers
de Madalina Dancus la: 15/02/2008 18:43:22
doamnei directoare iulia popescu, fara ajutorul căreia n-aş fi avut inspiraţia necesară pentru a scrie aşa ceva./ / -“... a încălcat toate regulile şcolii, le-a făcut praf pe cele ale ministerului...”./ am pufnit, amuzată. ma lăuda prea mult! cu siguranţă, discursul ăsta era facut de udrescu. nea nae n-ar fi reuşit să facă acordul (corect) între pronume şi substantiv. Şi, desigur, nu se putea ca în monologul domnului director să nu fie inclus preacinstitul minister, ca de! el elaborase legea care cerea uniforme./ domnul director al şcolii, îmboldit de ţaţa iuliţa - pardon, doamna directoare adjunctă iulia popescu -, a binevoit să îmi acorde unul din rolur  ...continuare .
32 comentarii
modifica
România - fabuloasă şi spirituală
de Intruder la: 15/02/2008 10:39:22
dupa lupte seculare, s-a gasit un nou brand pentru tara noastra: "romania-fabulospirit". / cu margica asta vom iesi la defilarea ue si-o vom flutura ca emblema... misto, nu? / adica "bueeei, astia...noi suntem spirituali, ne curge spir(i)t in sange, va spargem pe toti!" / cand zic "franta", automat imi vine in cap tour eiffel, podurile senei, vinul bordeaux, marseilleza, depardieu, napoleon bonaparte, aznavour, renault si altele...multe. / cand zic "italia" ma gandesc imediat la colosseum, vezuviu, pizza, spaghetti, ferrari, fellini, cosa nostra, dante, pinocchio...si iar altele, si iar multe. / marea britanie- universitatea oxford, darwin, shakespeare, big-ben, manchester united, deep purple  ...continuare .
122 comentarii
modifica
mosneag cu drum
de thebrightside la: 15/02/2008 09:59:42
ma arde-o aripa mocnit/ o cioara veche a-nlemnit in ram/ mireasa galbena de frici/ in ce culori sa mai traim nu stim/ pamantul pare sa se-nvarta stang / aton/ mosneag pe drumul fara cap/ cu oase roase/ si copacii infloriti./
33 comentarii
modifica
Cultura fricii.
de Laocoon la: 15/02/2008 02:04:06
am citit o carte foarte interesanta, numita “cultura fricii“, scrisa de frank furedy, aparuta la editura antet. stilul cartii aminteste de clasica “frica de libertate” a lui erich fromm. subiectul este deosebit de interesant, vizand transformarea recenta a societatii occidentale si nu numai in ceea ce autorul numeste o “cultura a fricii“. cultura fricii se bazeaza pe cateva trasaturi definitorii: obsesia sigurantei personale, lipsa increderii in oameni, deresponsabilizarea individului si incriminarea oricarui tip de risc asumat, minimalizarea actiunii individuale, exagerarea pana la grotesc a pericolelor de tot felul, pervertirea limbajului in scopul infricosarii oamenilor etc.si  ...continuare .
19 comentarii
modifica
DE LA AGONIE LA EXTAZ shi vali shi doris day
de Cezar Petrescu la: 15/02/2008 00:40:15
vand:/ 1.zeama acra de casnicie ratata.../ 2.butoi cu venin expirat.../ 3.cearta combinativa-cand cuvinte la fileu cand cu capu'n pumnu'meu!/ 4.creier urdit.../ 5.tablou cu bou.../ 6.nud de creier.../ 7.dragoste culeasa preatarziu.../ 8.scrisorele de iubire veridice si vechi = leat cu secularul excrement!/ 9.teatru ieftin de otogara!/ 10.idei preconcepute "cu cine s-ar" "shi nu s-ar"...impute(tzi)treaba..deja!/ concepuiesc:/ 1.avorturi spontane creierelor constipate si cu contractzii grave;/ 2.infarcturi cu precomanda-daca se pierde bonul cu garantzia nu garantam intoarcerea in viitor('ul apropiat si bla..circumstantzial de timp si spatziu la belu') a viitorului raposat=insurat!/ licitez: /  ...continuare .
22 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...