arhiva: 23/02/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Orgie..
de cashpik la: 23/02/2008 23:12:33
orgie.../ orgie de cuvinte sumbre../ pierdute în spaţiu..caută tăcerea,/ adulmecand simptome/ de iraţionalitate pură.
3 comentarii
modifica
FELUL NOSTRU DE A FI -a doua parte
de rykyky la: 23/02/2008 22:20:21
cetăţeanul spune că este responsabilitatea statului, iar acesta spune că statul suntem noi toţi când vine vorba de responsabilitate si ca statul este stat când este vorba de vile de protocol şi maşini cu girofar. zgâcitul este cel care se bucură când primeşte ceva şi nu dă nimic în schimb. invidiosul este acela care socoteşte ca un bun al său paguba altuia./ circulă o poveste cum un patron neamţ venit cu afaceri în românia, a cerut unui meşter român, salariat al său, care dorea să plece în germania, să-i construiască o casă cu simţ de răspundere, dându-i toţi banii în avans cu multă prisosinţă. meşterul, cu gândul la plecarea în germania, cu gându  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Blestemul Dragobetelui
de PARAU la: 23/02/2008 22:19:10
blestemat sunt să mă ţes/ nou veşmânt pe corp ales/ vânt să-ţi fiu să te adie/ pe sânii-ntăriţi sub ie/ rouă-nrourată crudă/ pe trupul de paparudă/ apoi raze calde ninse/ peste picături prelinse/ să te ardă ca de focuri/ cerc de braţe pe mijlocuri/ să te zbaţi să simţi arsură/ când te-oi săruta pe gură/ să te-ascunzi ca luna-n nori/ când te-oi lua de subţiori/ unde iară să mă ţes/ jar nestins în corp ales/ cazne dulci şi reci fiori/ rătăcind prin pat de flori/ mierea lor să te îmbete/ vrăjită de dragobete
5 comentarii
modifica
RETETA SUCCESULUI ETERN
de rykyky la: 23/02/2008 22:13:16
mare companie , cu activitate in toata tara, specializata in a umple pe shest conturile familiei a doi-trei securisti de moda veche asociati cu un pagubitor strategic, recruteaza doar recomandari din interes, poate sa fie un oligofren profesional sau oameni tineri, cu diplome la o-ha, lipsiti de experienta, preferabil naivi, cu talent si reflexe de obedienti,cu mult entuziasm taurin, exclusiv mediocri , care sa munceasca ca vitele pe un brat de paie si care sa fie usor de aruncat la hazna cand dau semne de depasire a sefului abia trecut de majorat –mai nou sefa- fiica, sotia sau amanta cuiva care slujeste interesele familiei prin postul sau influent din  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Dobitoc
de motanelul la: 23/02/2008 22:01:38
http://www.agir.ro/univers-ingineresc/prof._dr._ing._alexandru_diaconla_80_de_ani_631.html/ impresionant nu?/ intamplator il cunosc personal. un dobitoc impresionant, asta da./ nu stiu ce minuni o fi facut in tinerete, insa ca si profesor a fost cea mai desavarsita nulitate pe care a produs/o vreodata scoala romaneasca./ ce am invatat de la el: / -"bai, mancati mamaliga, nu beti coca-cola"/ -"cei care nu ati venit la seminarii( de altfel facultative, conform regulamentelor de atunci), nu treceti"...si nu au trecut...75%/ -" gata, ne vedem la rezultate"...dupa 10 minute revine pentru "partea a doua" a examenului, neanuntata...alte trei ore...cei care intre timp au plecat, sa le fie de bine  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Scoici
de Valix la: 23/02/2008 17:31:14
ascult, anamaria./ ascult scoica ta la ureche/ ţinută căuş./ aud vuietul cum şuieră-n ea,/ aud norocul îngemănat se pare/ cu-n ţipăt însidefat/ căzut în hău,dar despre eternul/ promis tot nu aflu nimic./ foamea ca o pasăre fără aripi/ a rămas nepotolită, anamaria!/ iar eu tot râvnitor să-mi ofer / serviciile, elegant./ da, pe când eram mai tânăr/ mă gândeam că./ Şi nu pot să nu spun că./ dar era atunci./ atunci când nu ştiam că scoicile/ părăsite de valuri pe mal/ sunt tot suflete ,suflete femeieşti./
3 comentarii
modifica
carbon
de alex andra la: 23/02/2008 17:21:19
dacă mi-ai încăpea în priviri/ te-aş reda lumii aşa cum te văd doar eu/ cristalin şi tăios ca un diamant/
40 comentarii
modifica
Marele curaj
de Valix la: 23/02/2008 17:19:03
i/ marele curaj al dimineţii/ bubuie in geamuri,toţi alergăm / spre grădini,/ nu se scrie mai nimic / până la amiază,/ măcar o istorie,ceva -/ se aşteaptă speranţele/ să ajungă-n buzunare,/ unii vor să le-aşeze în buzunarul/ din stânga de sus,/ alţii mai întâi îşi iau o zăbavă/ până la botezul în iordan/ (da,da în iordan),/ la amiază abia începe jocul/ şi mă mir de ce nu-i vămuit/ doar e joc de noroc/ ca lumea asta toată -/ unii se roagă spăsiţi,alţii / se-aruncă de vii cu grenadele-n rai.../ ii/ - măi,ovidiu,măi! mută-ţi statuia/ din tomis şi-aşază-te aci lângă noi,/ îţi facem loc la masă,uite-o stacană de  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Liber de cafea
de Roman Haduch la: 23/02/2008 15:33:02
biblia spune: cere-ti orice veti vrea si eu va voi da, zice domnul - creatorul. / dela un timp , bagasem de seama ca devenisem un mare consumator de cafea. incepusem sa ma mint, racorindu -mi cugetul cu informatii, potrivit carora papuasii isi fac supa de cafea. desi nu sunt papuas ,incepusem sa gandesc la o supa de cafea si chiar la un felul doi. sigur ca probabil era necesara cafeaua verde si prepararea as fi realizat-o urmand reteta clasica de preprarare a numitei" fasolea boabe" / dar , chair in acele momente, cu greutate, nu lesne, am ingenuncheat si am zis ca daca e adevarat versetul din capul mesajuluui atunci pot sa scap de cafea. de placerea de  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Motivatie
de AlexTempest la: 23/02/2008 14:52:51
/ in zgomot gasesc tacerea/ in multime, izolarea/ in cuvant, mangaierea/ iar tu , draga mea / imi dai puterea/ de a trai fericirea./ /
5 comentarii
modifica
Vad
de AlexTempest la: 23/02/2008 14:43:49
/ cruci anonime, ce mustesc,imbibate de sange/ gasesc ecou in sufletul meu ce plange/ cu focul iadului prezent in sange/ notiunea portii raiului ma frange.
1 comentariu
modifica
Ganduri de tractorist
de alex andra la: 23/02/2008 12:05:42
ce gandesc tractoristii atunci cand nu "muncesc" ?/ 1. tractoristii cafenelei sunt rugati sa raspunda./ 2. netractoristii pot sa-si dea si ei cu presupusul./ 3. restul lumii, pe loc repaus:)))
67 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...