arhiva: 29/02/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
"volo ut sis"
de liri la: 29/02/2008 20:11:10
obisnuiai sa ma arunci in perechi de brate prafuite,/ si urlam si tipam si plangeam / si nu opream nimic / ...mi se parea ca sunt plina de limfa si ma lipeam de perete si dansam in ritm de greata ,/ e atata senzualitate .../ uneori ma asezai pe panza de paianjen si simteam gust de cenusa si atunci ma gadilai cu sunete de tacere si ma puneai / sa smulg din noroi mana arsa , iar scarba, scarba dulgeaga curgea in mine cu fosnete de clipire ghemuita / si m-am oprit sa ascult ./ sunt in muzica / / (volo ut sis -vreau sa fii)
4 comentarii
modifica
Petitie catre admin
de alex andra la: 29/02/2008 18:54:01
adminule,/ cred ca a trecut ceva vreme de cand useri precum picky, andre_, tuxedo, motanelul, lafemme, tatiku (or mai fi si altii, dar astia sunt cei care mi-au venit acum in minte) isi asteapta cuminti randul la (re)confirmare. te rog, in numele meu si al celor ce se vor alatura cererii mele, sa le implinesti asteptarea. fii generos:)
41 comentarii
modifica
Jurnal
de charlie la: 29/02/2008 17:52:36
zile agitate si obositoare, desi cred ca sunt mult mai obosita pshihic decat fizic, gandurile fac jogging in mintea mea, ma ametesc si ma fac sa ma contrazic eu pe mine. / multe schimbari carora trebuie sa ma adaptez si e o problema. nu-mi place viata mea cand nu e cursiva si poate anticipabila pentru mine, sunt genul de persoana care are programul stabilit pe toata saptamana daca se poate si nu accept elemente perturbatoare ;). offf... unii mi-ar spune ca la varsta mea nu ar trebui sa am asa probleme existentiale si eu le-as raspunde ca de obicei ca sunt copil precoce:). / serviciu nou, alte caractere de studiat, alte domenii de explorat, alte temeri de invins si...mi-e dor de mama. sunt pre  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Mărţişor
de Valeriu Cercel la: 29/02/2008 17:12:43
Îmi amintesc, cu drag, de prima oară,/ chiar după ce de-abia ne-am cunoscut,/ semn de iubire şi nou început/ Ţi-am prins cu-n bold, la piept, o inimioară,/ de s-au grăbit şi norii să dispară,/ iar de sub nea, în soare-a apărut/ covor de ghiocei, şi cu-n sărut,/ e de atunci, mereu, tot primăvară ;/ nu am simţit nicicând torida vară,/ de crivăţul din iarnă, n-am ştiut,/ iar vreo furtună când s-a abătut,/ era mă-ta în viaţă, mărioară ;/ doar toamnelor ce le-am făcut ocară,/ au vrut să stea la noi cât au putut,/ târzii şi ruginite au trecut/ cu tine,-aşa uşor le-am tras pe sfoară (!)/ dar azi, e mărţişor, o inimioară/ În piept din nou ţi-o  ...continuare .
4 comentarii
modifica
ars amandi
de alex andra la: 29/02/2008 16:15:51
v-am dat iarba şi stelele mele de mare/ mi-am tăiat pentru voi vena cavă superioară/ şi mi-am scurs tot albastrul în albia voastră/ mi-am lăsat ochii amanet pe site-uri erotice doar pentru voi/ am vibrat de muzică / atâta cât de la pământ la alpha centauri/ frunzele mi le-am vopsit în arămiu la fiecare început de octombrie/ şi penele în alb-negru pentru fiecare bacovie din oraşul meu lacustru/ m-am multiplicat scăzut adunat şi împărţit cu toţi/ şi aritmetica-mi fu neîndestulătoare/ m-am împiedicat de fiecare neînţelegere / şi-am ridicat morminte de piatră iubirilor moarte/ am cules cu mâna mea busuioc pipirig şi castane / pentru ikebana iubirilor mele cland  ...continuare .
24 comentarii
modifica
1Martie,8Martie,omagiu femeii
de Areal la: 29/02/2008 14:45:34
sunt cert convins ca toti colegii mei care vor interveni pe acest topic, vor avea grija sa aduca flori, urari de bine, poze, dedicatii muzicale,etc., insa eu vreau sa postez cea mai frumoasa parabola despre dragoste a lui osho!/ “am citit o poveste frumoasă scrisă de shel silverstein şi intitulată ''arborele care dăruieşte''. se spune că a existat odată un arbore bătrân şi maiestuos, cu ramurile întinse spre cer. când înflorea, fluturi de toate formele şi culorile veneau de pretutindeni şi dansau în jurul lui. când făcea fructe, păsări din ţări îndepărtate veneau să guste din ele. ramurile sale arătau ca nişte braţe vânjoase. era minunat. / un băieţel obiş  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Ciudat
de unseenangel la: 29/02/2008 13:33:34
pe o banca, intr-un parc uitat de lume, doua persoane isi spun ultimele cuvinte..../ / "- ciudat!/ - de ce ciudat?/ - pentru ca esti.../ - pentru ca sunt?!?/ - pentru ca ai fost.../ - pentru ca am fost?!?/ - ...si pentru ca nu vei mai fii!/ - atunci, adio.../ - si nu te intrebi ce lasi in urma?/ - am lasat un nimic. e de ajuns?/ - da. dar mai stai putin.../ - de ce?/ - poate ca vreau sa fii in continuare.../ - cu ce rost?/ - acela ca poate va fi mai mult decat un nimic in urma noastra.../ - si atunci pentru ce sa mai zambesc?/ - pentru ca acum lacrimile doar te spala de regrete.../ - vreau mai mult./ - si eu, dar nu stiu cum./ - mergem impreuna?/ - bi  ...continuare .
4 comentarii
modifica
o proza,de fapt
de tuxedo la: 29/02/2008 12:38:31
de fapt/ de fapt/ ce stii tu despre mine/ am trait intr-un timp in care dadeam flori de camp asistentelor grase/ ca sa putem fugi din liceu si apoi fumam in pod inghesuiti printre pene / de porumbei si cutii delicate de votca/ ascultam the doors , joplin si dylan ne suspectam reciproc ca noaptea/ ne transformam in altceva / imposibil de numit si chiar credeam asta- ne adulmecam ca animalele/ in rut/ suntem copii crescuti de barmanite voioase “hai ma fa si pagina asta de exercitii/ si-ti dau un gin din partea casei”/ mancam acadele cocotati pe fantana arteziana din centru/ si scoteam limba colorata la trecatori/ strigand fragmente din nietzsche pe care oricum nu-l pricepeam de fapt/ apr  ...continuare .
109 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: