arhiva: 09/02/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
recviem pentrun vis...
de furnic la: 09/02/2008 23:45:28
recviem pentru un vis.../ / era odata...cald,zile frumoase...viata curgea...ma plimbam printre iarba verde a primaverii,ma scaldam in razele incalzite ale soarelui...si ma minunam de viata...cantam cu privighetorile,zburam cu pasarile si ma minunam...de viata...si asteptam o dulce minune...dae nu venea..se lasa mult asteptata...si apoi am vazut ..am vazut cum mai multi oameni priveau in sus,in aceeasi directie...si tanjeau spre ceva ce era acolo...soarele era orbitor ,nu vedeam foarte bine dar din moment ce toti priveau acolo inseamna ca era important..m-am oprit din plimbare si am privit si eu...intrezaream un pisc...un varf...undeva dincolo de nori ascuns de soare...apoi vedeam cum ac  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Piercing-urile la babuini sau cum se pot rezolva conflictele in cafenea
de Honey in the Sunshine la: 09/02/2008 21:08:37
aceasta este o conferinta tampon./ este conferinta care ne lipsea./ subiectul sunt babuinii si cazurile in care aleg sa-si puna piercing-uri./ oricine se simte stresat sau tensionat, e invitat aici, sa-si spuna parerea despre topic-ul in cauza./ va multumesc pentru atentie.
349 comentarii
modifica
Ingerul
de Alina Trandafir la: 09/02/2008 19:13:31
ingeri isi ineaca amarul/ tristi si goi pe-un tarm de mare…/ cu haine zdrentuite, marinarul/ isi ascunde ochii de soare/ fara speranta intr-o lume uitata/ ingerii se urca in barca cea sparta/ vor sa plece cat mai departe,/ unde sa nu fie judecati decat dupa fapte./ departe, pe un cer ca de sticla,/ zgariat de o biata randunica,/ un inger trist coboara,/ isi uraste viata pentru a mia oara./ spune ca s-a saturat de tot,/ plange, dar se urca la loc./ soarele pierise si ceata il imbratisa,/ acum mai mult ca niciodata, nu mai vroia / tot ce traia/ se arunca in mare / si moare…/ fara pic de ajutor;…/ acum vad cat de usor e sa mor…/ o aripa se ridica la suprafata,/ c  ...continuare .
9 comentarii
modifica
dialoguri = deschideri!
de om la: 09/02/2008 15:59:22
as propune ca aici sa se adune neintelegerile si sa fie explicate intr-o forma civilizata (este de preferat). in acest fel, o sa ramana multe confe netrollate si multe tensiuni se pot stinge. / tensiuni si ranchiuni care priveaza anumite confe de aportul unor useri care poate au ceva interesant de spus, dar nu spun doar pe motiv de payback!
36 comentarii
modifica
Neputinte
de thebrightside la: 09/02/2008 14:55:10
daca am gresit, am gresit din pasiune pentru un lucru bine facut./ asa cum ii scriam anisiei intr-un mail mai devreme am crezut cu toata fiinta mea ca acesta poate fi un concurs cinstit si demn si pana la punctul mort am incercat sa ma asigur ca asa va fi./ stiu din experienta de ceva ani cu cafeneaua.com ca atunci cand samanta de scandal incolteste, tre’ sa fugi cat te tin picioarele caci si de vei zice doar of se va gasi unul ce va considera ca f vine de la futu-i. si-asa am incercat sa fac./ nu deunazi, atunci nici n-am incercat. n-am incercat fiindca eram implicata subiectiv. nu-s o persoana cu initiativa si intrucat acesta a fost una dintre numaratele mele initiative vroiam din tot suf  ...continuare .
84 comentarii
modifica
Mă pun la punct
de Roman Haduch la: 09/02/2008 12:21:58
apreciez buna-cuviinţă care emană din fiecare articol postat. / când ai fost zdrobit de şenilele tăvălugului nepăsării (condus de cel care îţi declară că îţi este prieten, când sufletul ţi-a fost sfârtecat şi învineţit de glume proaste şi batjocoriri, îţi este greu să crezi că există, încă, poezie, prezent şi viitor. apreciez cafeneau.com pe care, o percep ca o societate a alcoolicilor anonimi./ Îmi cer scuze faţă de toate persoanele care s-au simţit lezate de vehemenţa pe care am adoptat-o în prezentarea evangheliei drept singura cale a salvării. / simt nevoia să mă justific, personal, am rătăcit 20 de ani în lumina, distorisi  ...continuare .
35 comentarii
modifica
Azi cafeaua o dau eu,imbunatatita!!!
de Italia la: 09/02/2008 11:07:05
ei bine,dupa tot felul de "intamplari" din viata mea,azi am reusit sa implinesc patruzecisipatru de ani...multi? putini? timpul e relativ!/ numarul 44 mi a ramas pe creier de la vorbele lui george demetru ladima din ultima scrisoare "am trait 44 ani inutili","patul lui procust",bineinteles...cred ca am citit scrisorile acelea de sute de ori...puneam semnul de carte,stingeam lumina si ma intrebam,eu la 44 ani cum voi fi,ce voi putea spune despre mine si cui,mai ales./ adolescentei care tot punea semne de carte si intrebari ii spun ca o asteapta ani grei si incercari,ca se va ridica de nenumarate ori dar ca si va continua drumul si,mai ales,si l va intelege.la 44 ani isi va fi gasit inima  ...continuare .
24 comentarii
modifica
Un vis
de motanelul la: 09/02/2008 07:55:39
azi noapte aproape te/am sarutat.../ eram noi doi nu mai stiu unde/ iar amintirea se indeparteaza cu pasi repezi./ in pauza dintre doua filme de aventura/ printre gloante si intrigi/ stop joc dintr/odata / tu si eu/ atat de aproape/ aveai parul mai scurt/ m/am apropiat/ si aproape...dar m/am trezit./ sunt tot aici visul se subtiaza...departe... si gloante si intrigi...si tu
8 comentarii
modifica
Ganduri de ora 5,00
de Sancho Panza la: 09/02/2008 05:33:51
cand ai 37 de ani, 38 de grade si intunericul se taraste peste pielea ta ca un sarpe fierbinte, s-ar putea sa iti amintesti ca ti-au ramas lucruri nespuse. ca s-ar putea sa nu mai gasesti pentru asta contextul, curajul, timpul sau responsabilitatea. ca toate aceste cuvinte sugrumate se vor razbuna, mai devreme sau mai tarziu. / s-atunci te ridici, iti pui o cafea rece, inchizi usa biroului si-ti aprinzi una din acele tigari prohibite, tragi cateva fumuri fara gust si incepi sa te intrebi pe cine n-ai mai sunat de multa vreme. pe cine n-ai mai vazut de multa vreme. chipuri, nume, atingeri, cuvinte. valuri. calde, clare, maloase, disipate. / si scrii. / candva am fost o fire extrovertita, im  ...continuare .
39 comentarii
modifica
Din colectia "Prosti cu Diplome": DR.K
de giocondel la: 09/02/2008 05:28:50
domnul doctor b: un om marunt, cu doua capete mai scund decat mine. ochi caprui, mari, blajini. vorba domoala, curgatoare, vocea frumoasa./ prima data cand ne-am intalnit, franti de oboseala, ne-am ciocnit unul de altul in fata ibricului de cafea./ era 2 dimineata: sala de mese goala, cate o ruda de-a vre-unui pacient, adormita intr-un fotoliu din holul de la intrare./ in rest, liniste./ doar vocea asistentei, anuntand cate un doctor ca trebuie sa fie pe nu stiu unde…/ / il cunosteam numai din auzite: declarat profesorul anului, cinci ani la rand, spre oftica generala a celorlalti./ singurul din spital care vedea pacienti pe gratis, la clinica. singurul doctor din toti, care il loc sa  ...continuare .
7 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...