Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 11/03/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
demisie
de liviamconsult la: 11/03/2008 23:45:06
ce sa fac cu o demisie?
24 comentarii
modifica
Privirea verde
de Cezar Petrescu la: 11/03/2008 23:27:37
privirea verde/ / prima data cand m-am intepat,/ a fost in privirile tale./ toti ma rugau sa fac antitetanos./ stiam ca nu ai privirile otravite/ sau ruginite de culoarea frunzelor de toamna./ am stiut de prima data ca erai doar privire,/ dar nu-ti stiam existenta ochilor verzi de fericire…/ nici ca aveai ochi doar pentru mine/ si nu stiusem nici de nasterea ta / din ochi inlacrimati de bucurie !/ nu puteam sa le fi stiut pe toate./ dar sangele ce-mi curgea virtual din intepatura/ ne-a apropiat prea mult unul de celalalt/ incat nu ne mai incapeam/ unul in arterele celuilalt./ ne placea insa,inghesuiti/ de-atata iubire nascuta din ochii tai/ ce ma intepasera pe neasteptate !/ caci …nu ma  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Locuri faine in Bucuresti
de jo aimee la: 11/03/2008 22:58:09
a venit primavara si vreau sa ies, sa vad locuri interesante, frumoase, cu atmosfera care hraneste spiritul...m-am saturat de metrou, blocuri, praf si priviri iscoditoare. dati-mi ceva sugestii. unde va simtiti bine cand mergeti?
20 comentarii
modifica
anitzasmile
de anitzasmile la: 11/03/2008 22:21:40
salutare tuturor.pentru cine nu-si aduce aminte de mine reamintesc : :) sunt femeia care a fost maritata cu un yoghin rau :).nu italia,nu alta persoana sau nick atribuit imaginar ci anitzasmile.../ pentru cei care inca mai cred ca sunt produsul imaginatiei cuiva,nu stiu exact cui anume...sunt anitzasmile,o femeie ca oricare alta,pandita mai mult sau mai putin de noroc,ghinion...habar nu am...sunt un om normal,poate prea dura pt o femeie...unii ar spune ca yoghinul a fost 'rasplata'.../ :) :) / dupa scurta mea interactionare cu cafegii,m-am retras pt a-mi rezolva o prob de sanatate (nu intru in amanunte,dar nu e nimic legat de creier :) ,mainile imi sunt afectate :) )./ atat cat mi-am putu  ...continuare .
27 comentarii
modifica
POVESTE (rece) DE DRAGOSTE...
de adynet1 la: 11/03/2008 20:36:39
/ poate vrei să vii cu mine/ pe aleea promisiunii,/ acea minciună care vine/ tocmai la apusul lunii./ pe-ntuneric ochii mint/ şi nu ştii dacă e alint,/ sau o farsă rafinată/ menită să te lege toată./ uneori, a te complace / e o jertfă irosită,/ dar important este că-ţi place,/ la asta dragostea-i menită./ Ştiu că mă priveşti cu dubiu,/ ochii-ţi plini de lacrimi surde.../ dar mi-e greu acest preludiu-/ al basmelor pierdute-n unde./ suntem îngerii-nfinitului/ acel cadru-amar, naiv,/ victimele mitului/ descoperit tardiv./ nu plânge după univers.../ priveşte steaua mea modestă,/ poate are mai mult sens./ uite! ...batista mea celestă./ ........................  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Asa vad eu ploaia
de hastalavista la: 11/03/2008 20:29:42
a plouat ieri/ cui ii pasa ca trotuarele sunt ude/ magazinele goale ,oricum nu am bani pentru sperante/ si mi-am facut demult stocul/ iluziilor,macar sa fi luat o umbrela/ sa atarn de ea ca un trapezist fara plasa de protectie/ executand un triplusalt intre doua balcoane/ balustrade reci, doua ganduri paralele/ intre ziua de ieri si cea de maine/ azi e urcat plumburit pe turla bisericii/ se scutura ca un caine ud/ trecatorii se feresc pe sub ziduri/ nu stiu de unde vine mirosul specific/ doar eu stiu ca asa miroase prezentul/ cine a avut ideea stupida/ sa urce un caine acolo/ macar are stapan? sa ii dea cineva un nume/ pai cum nu stiti,il cheama azi ,maine sa-i dati ceva de mancare/ maine tot  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Minunea
de beatlemaniacul la: 11/03/2008 20:20:31
l-am întâlnit în cele mai diferite locuri. În metrou i-am cedat politicos locul indiferent la privirea lui ce mă cerceta plină de curiozitate. dar trebuie să mă întelegeţi! stirile din ziarul sportiv sunt extraordinar de fascinante! pe plajă am ocolit repede groapa săpată fără să încerc măcar să admir atâta muncă adunată în castelul acela de nisip! vă rog, nu mă judecati! cine poate să nu suspine la vederea atâtor pulpe bronzate? pe pârtie m-am ferit din calea săniuţei lui care poate chiar către mine venea. pe stradă, când a căzut, îmi amintesc atât de clar, am schiţat o încercare de apropiere dar nu destul de rapidă ca efectiv să ajung să îi intind m  ...continuare .
22 comentarii
modifica
21 de minute
de beatlemaniacul la: 11/03/2008 19:38:44
21 de minute/ peste vârfurile copacilor razele soarelui îl loveau în ochi ca nişte suliţe. acelaşi soare care mai devreme îi uscase înţelegător lacrimile pe obraji acum devenise nepăsător la durerea sa. prin iarba din faţa ferestrei umbra şerpuia ameninţător, şi curând îl ajunse. se ridică pe vârfuri o dată, de două ori, şi fruntea i se lumină, apoi brusc soarele dispăru după copaci. ceasul de pe măsuţă anunţă strident ora şase şi ştia că trebuie să ia o hotărâre. „dar asta nu este o hotărâre pe care să o iei în grabă” îşi spuse privindu-şi chipul oglindit în geam. „din contră, parcă îi răspunse reflecţia, ai avut la îndemână apr  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Sfat unui plagiator
de Valeriu Cercel la: 11/03/2008 16:44:37
cu-n aer vesel, optimist,/ mă întreba de când mă ştiu,/ un bun amic, epigramist,/ "de ce nu vreau şi eu să scriu ?!"/ Şi cât de mult mă peria (!)/ că am talent, condei, am tot..../ iar eu, nicigând a-l dezumfla,/ că tot încerc şi că nu pot !/ până când azi, i-am lecturat/ să-i fac pe plac, o epigramă,/ de l-am, pe bune, terminat.../ n-am intuit aşa o dramă (!)/ cătând în cer, parcă la sfinţi,/ Şi trepidând, roşu mi-a zis/ prin scârţâitul de la dinţi,/ "lasă-te frate-meu de scris !"/ lucru ce nu mi-a fost bizar,/ fi'n'că n-am scris, am copiat,/ o epigramă dintr-un ziar,/ semnată de-unu'...cincinat,/ Şi-acuma că am învăţat,/ un sfat v-aş da  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Cum ar fi daca?...
de monte_oro la: 11/03/2008 15:33:04
...ai afla ca o boala teribila s-a indragostit de tine si ca pana la nefiinta mai ai doar cateva luni...cateva saptamani?... iar persoana care iti va fi dat sens orizontului si inaltului, ploii si aripilor, e departe si nu are cum sa afle, nefiind... "la vedere"... iubiti? iar viitoarea ta prea-lunga tacere ar putea-o interpreta drept un abandon, o renuntare... fara a se gandi la cruci si slujbe de pomenire... iar tu nu ai vrea sa-i impovarezi, astfel gandesti, viata ce-i va curge inainte si fara de tine... ii spui au ba de calatoria in care va trebui sa pleci?...
52 comentarii
modifica
Picatura
de Valix la: 11/03/2008 10:00:08
ochii fac inventarul întâmplărilor/ ascunse-n oglinzi,/ mă învârt prin oraş teleleu/ şi mă bate soarele în cap,/ trec pe la răspântiile versurilor şi pe sub mirosul teilor,/ mă cuprinde brusc ispita să trag un tiv orizontului să nu-şi mai târâie/ franjurii prin băltoace,/ umbra din spate mă bate pe umăr cu o pasăre,/ aş proteja cumva roua din gradină/ să nu mai piară ca un vis trecator,/ o mână nevazută semnează o dedicaţie/ pe pastelul meu fals,cam într-o ureche,/ tocmai când ploua liniştit şi întunecat cu mulţi nori/ îngrămădiţi de-asupra.
1 comentariu
modifica
TESTAMENT
de Areal la: 11/03/2008 09:43:47
nu stiu daca v-ati gandit vreodata sa va faceti testamentul, cred ca sunteti destul de tineri si plini de viata sau ajunsi la maturitatea inteleapta, mai aveti mult pana la senectutue!/ ceea ce va postez nu este chiar un testament propriuzis cu bunuri mobile si imobile si cui le las, este unul literar,pe care se pot purta discutii:/ / ce las eu mostenire:/ -nimicnicia vietii duse, care acum se afla pe panta descendenta a vietii,/ -sperantele desarte si iluzorii in care am crezut,/ -biblioteca, pe care am s-o donez unui om insetat de cunoastere,/ -un copil prin care am perpetuat specia( dar nu am salvat-o definitiv de la pieire)/ -toate rautatile savarsite, pe care le regret acum, dar es  ...continuare .
5 comentarii
modifica
LAFEMME, la multi ani!!!
de tuxedo la: 11/03/2008 09:16:14
se accepta torturi, muzici, fistic, urari de bine, poezii panseuri si incurajari./ este o zi mare, stimati con-navigatori, si femeia nu-i tocmai in apele ei.../ hai s-o inveselim, unu, doi trei si :laaaa muuuulti aniiiii!/ (se accepta si compuneri cu floricele, cash, carti de credit,ascutzitori, margarete daca are cineva e bine...)/ la multi ani, lafemme!
37 comentarii
modifica
Jurnal de bord (33)
de alex andra la: 11/03/2008 07:54:13
/ sunt în aer de când mă ştiu. văzduhistă/ ce înseamnă să ai în jurul tău oameni deştepţi ! Şi spirituali. sunt o norocoasă... o zi mohorâtă la propriu şi la figurat s-a încheiat cu o seară mai mult decât agreabilă. n-am mai râs de mult cu atâta poftă./ da. În dimineaţa asta e primăvară. un ciripel cântă de zor pe burlanul centralei termice, răsfăţându-se în soare. motanul priveşte în sus cu jind, spunându-şi monologul în guleru-i înfoiat: „mememememe !” o să ies negreşit la hoinăreală. de dragul hoinărelii... / imi doresc tot mai mult să exist pur şi simplu. fără ţel. fără ceas. fără urgenţe. să mă pierd în muzic  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Filosofia Sexului
de radu_f la: 11/03/2008 07:35:31
preludiu/ / oamenii simpli şi morali fac un mare deserviciu moralităţii. pentru că se poate ajunge la concluzia periculoasă că simplitatea şi moralitatea merg mână-n mână. / eu cred în camaraderie. În egalitate nu cred. nu putem fi egali pentru că suntem diferiţi. nu buni şi răi, nu frumoşi şi urâţi. diferiţi. Şi adesea cred că inconsecvenţa e o formă de diversitate. ajung uşor de la „vă iubesc pe toţi!” la „sunteţi o adunătură de, pardon, sclavi”./ viaţa e o cursă contra-cronometru? eu nu mă grăbesc. cele şapte minuni ale lumii se numesc: luni, marţi, miercuri, joi, vineri, sâmbătă şi duminică. azi e minunea numarul doi. marţi. mă  ...continuare .
28 comentarii
modifica
Salonul
de Bertoldino la: 11/03/2008 07:21:40
uneori acordăm prea multă importanţă/ celor care ne plac/ şi ne trezim/ călcaţi in picioare/ pentru ca am îndrăznit/ sa gândim/ altfel/ apoi/ vedem cum explicaţiile/ nici/ nu sunt luate in considerare/ nu mai este loc / pentru că/ spaţiul sufletului / este prea mic/ şi bineînţeles / ocupat / de aceiaşi vajnici luptători/ nonvalori/ care cistigă întotdeauna/ şi fac ordine/ în viaţa altora/ născând dezordinea/ uneori / râd cu hohote de mine/ pentru că/ merit./
7 comentarii
modifica
retroviolet (continuare)
de grudurr la: 11/03/2008 02:59:31
un mobil uitat deschis incepu sa sune trezindu-l ireversibil din contemplatie. incet, muschii isi recapatara forta, mintea luciditatea si ratiunea, incaperea coerenta pierduta. cerceteaza grabit in jur, parca pentru a se asigura ca totul e la locul lui, apoi recupereaza cartea de pe jos. nu-si aminteste numarul paginii la care a ramas insa nici nu-l intereseaza. mai devreme s-a petrecut un fapt ciudat iar cartea nu ii va putea, cu siguranta, da nici un fel de explicatie. o arunca pe masa, se ridica, si pare ca se indreapta inspre cea care l-a fermecat. se redirectioneaza insa si iese pe culoar. o tigara il va ajuta sa-si limpezeasca mintea, o tigara ajuta intotdeauna in astfel de situatii. ze  ...continuare .
8 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: