arhiva: 14/03/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
LA CAFENEAUA COM.
de adynet1 la: 14/03/2008 17:23:33
bă ce sete mi-e!…mi s-a uscat totul in gură…dinţii sunt una cu limba…încerc să salivez dar degeaba…şi privind spre orizont situaţia-i mai nasoală : nici un chioşc , nici o alimentară ca pe vremuri , nici o speranţă ,nimic…totul deşert…/ Îmi târâi picioarele cu ultimele puteri privind nisipul de un galben obsesiv..când deodată : ihhhhaaaa, ihaaaaaa..../ Întorc capul speriat şi rămân perplex : o scena groteasca ca desprinsă din paginile lui cervantes :un cal ostenit, de pe care atârnă o suliţă care face semne neregulate prin nisip...câtiva metri mai in spate, călare pe un măgar ce urla de mama focului , o mogâldeaţa, obeză care se clatină să cad  ...continuare .
86 comentarii
modifica
Parodie din satul meu
de Valeriu Cercel la: 14/03/2008 16:42:30
toate urbiile-n lume/ azi uşor le recunoşti,/ dup-un monument anume/ sau după caru' cu proşti,/ dup-un turn, sau te miri ce (!?)/ vr-un bloc mare cu ţugui,/ Ştii precis că-i vorba de/ paris, new york sau vaslui,/ dar la noi, în capitală,/ gropi, hârtoape de găseşti,/ pe-ntuneric, fără şcoală,/ Ştii ca eşti în bucureşti,/ de-au ajuns pe continente,/ cunoscute, prin urmare,/ pe lista de monumente/ Şi minuni umanitare/ Şi precum s-au conservat,/ luvru', roma, te cruceşti (!)/ Şi la noi s-a asfaltat/ de cinci ori pân' la piteşti,/ că norocu-n capitală,/ e că nu e personal,/ d-aia gropi or să apară/ chiar şi guri noi de canal !.../ nu găseşti să dai c  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Povestea unui tap I
de hastalavista la: 14/03/2008 14:51:11
tigane cat vrei pe tapul tau zi tare/ ca de privesc atent nici coarne n-are/ nu ma pricep la capre dar cand te vad pe tine/ as vrea sa-l scap de cazna si rusine/ e ca un manz de mare / si ma gandesc sa-l pun la toamna in frigare/ boierule nu ma gandeam sa-l vand/ l-as da pesches da 'mi vad puradeii cu amar plagand/ cand te aud ca-l vrei pus la protap/ ca pentru asta sleata noastra nu'i dara un simplu tap/ vazutu'l-au cand era doar ied sugand la capra/ de pastile rumanilor l-au scapat de trista soarta/ sa fie de atunci cam la trei ani/ cu plecaciune'ti spun ca n'ai atatia bani/ sa multumesti flamanda noastra gloata/ asa ca din nou ma plec rugandu-te sa bati la alta poarta./ muherea  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Filosofia Sexului - de post...
de radu_f la: 14/03/2008 11:50:05
dacă viaţa ar fi o dietă, atunci banii ar fi carnea. nu cunosc nici un vegetarian. asta nu înseamnă că nu există. din cauza caracterului meu infect nu cunosc prea mulţi oameni. poate dumneavoastră sunteţi mai sociabil./ a fost o vreme când credeam că femeile sunt carnea. probabil că la acea vârstă chiar erau. e o scenă în „numele trandafirului” când călugărul mai bătrân îi explică celui mai tânăr de ce se plăteşte pentru sex. majoritatea suntem pe drumul dintre călugări. adormim încet-încet. pentru că starea de trezie de la 40 de ani nu se mai numeşte efervescenţă, ci indiferenţă. eşti din ce în ce mai puţin viu. invidiind nesiguranţa tinerilor ca  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Votati pe Brancusi si Victor Brauner
de zaraza sc la: 14/03/2008 11:49:27
http://www.saatchi-gallery.co.uk/artvote// site-ul celebrei galerii saatchi din marea britanie realizeaza un top al primilor 500 de artisti ai secolului 20, bazat pe voturile internautilor. romania este reprezentata de constantin brancusi (1876 - 1957) si de pictorul victor brauner. cel mai mare sculptor roman ocupa ieri, in jurul orei 15.00, prima pozitie, cu peste 11.000 de voturi, la o distanta foarte mica de pictorul egon schiele./ nascut in 1876, la hobita (gorj), constantin brincusi este considerat drept unul dintre cei mai mari sculptori ai secolului 20. una dintre lucrarile sale, “pasare in spatiu”, s-a vindut, in 2005, la o licitatie a casei christie’s din new  ...continuare .
29 comentarii
modifica
... la toamnă
de alex andra la: 14/03/2008 06:04:49
o să plec pentru o vreme spuneai/ o să-mi iau viorile şi vântul/ nu te uita lung în amurg/ voi fi în golul dintre aici şi acolo/ suspendat la margine de cuvânt/ şters de radiera agilă a nopţii.../ /
35 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: