arhiva: 15/03/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
O ţară de spectatori.
de radu_f la: 15/03/2008 21:44:03
/ există multe tipuri de acţiune. cele mai multe: isterice. unele reuşesc: suspecte. altele nu. penibile. dar ce au toate tipurile de acţiune în comun este împlinirea pe care ţi-o dă transformarea din spectator în actor. / shakespeare n-a scris că lumea e o sală de cinema şi toţi avem bilet. caz în care am putea să renunţăm la delirul ăsta de carne prinsă pe-o umbrelă de oase şi să devenim ceea ce spectatorul este de facto: un nod care vegetează între ochi şi urechi. lumea trebuie să fie o scenă şi noi toţi actori. unii isterici. alţii suspecţi. cei mai mulţi, penibili. dar vii. ca umbrelele, nu ca umbrele. bucăţile de întuneric, oricât de late, se pierd î  ...continuare .
21 comentarii
modifica
Inmormintare
de INSULA ALTUIA la: 15/03/2008 21:16:02
e nornal ca un actor de talia d-ului ovidiu iuliu moldovan sa fie inmormitat / din banii actorilor??
12 comentarii
modifica
Cerşetorul
de Intruder la: 15/03/2008 10:11:44
in fiecare dimineata treci nepasator pe langa treptele roase de talpi de pantofi, de timpul si ploile nimanui...si vantul e al nimanui si stalpul acela de ciment si viata ta plina de scorburi.../ maine, cand ai s-aluneci mergand in linie dreapta, opreste-te la prima treapta - asa cum te opresti la chioscul de ziare, la semaforul din intersectie sau la morga spitalului unde abia ai trecut o vama...cum spuneam, opreste-te si arunca in palaria mea jerpelita, o moneda! / arunca un ban, trecatorule, muritorule...un ban! e mult? / am nevoie de-o paine, un pachet de tigari, un dor de stat culcat in iarba...poate-un cal batran uitat in camp, poate o masca tricolora, un petec de hartie cu stampile  ...continuare .
78 comentarii
modifica
Just curious !
de alex andra la: 15/03/2008 09:21:39
aici puteti pune intrebari, fara sa va asteptati neaparat la raspunsuri:)))/ mai ! mai ! n-am zis sa fiti indiscreti !:p:p:p
227 comentarii
modifica
Vlad Mirita si Simona Nae se iubesc
de aly21 la: 15/03/2008 08:27:52
vlad mirita si simona nae se iubesc. cei doi s-au indragostit in culisele eurovisionului. castigatorul de anul acesta traieste o poveste de dragoste cu rivala sa din concurs.
19 comentarii
modifica
Miere
de Valix la: 15/03/2008 08:18:42
versuri alunecoase de piaţă/ se zbat spre suprafaţă să ia/ o gură de aer,în bazin.../ viaţă tânară,viaţă tânără/ stă la taifas cu lungi fulare/ la gât cum făceam odinioară şi noi/ cei din haită,frământând/ neastâmpărul între degete./ revină în calendar,prietene!-/ strigă după mine fereastra / de care mă reazem cu ochii/ spre bezna şi ceaţa de-afară,/ mileniul trei cu tot arsenalul / relansează pe faust la prima / răspântie de veac şi-şi încearcă/ amnarul,prin tren se trăncăneşte/ în voie./ doar mierea-i misterul ce-n vis/ şi în somn se prelinge pe ecran/ şi pe marile geamuri din aeroporturi.
3 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...