arhiva: 17/03/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
reflectii
de anitzasmile la: 17/03/2008 21:55:22
- iubeste-ma cand o merit cel mai putin,atunci am nevoie cel mai mult (proverb chinezesc)/ -bucuriile sunt daruri ale destinului care-si dovedesc valoarea in prezent;suferintele,in schimb,sunt izvoare ale cunoasterii a caror importanta va iesi la iveala in viitor (rudolf steiner)/ -inainte de orice fiti buni,bunatatea ii dezarmeaza pe cei mai multi dintre oameni (henri lacordaire)/ -continua sa eviti problemele si nu vei fi niciodata cel care le-a depasit (richard bach )/ -frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira (david hume)/ -nu exista rai,nici iad,ci doar acele lumi nesfarsite pe care tu insuti le creezi,pana cand vei gasi solutia (?)/ -daca vrei sa-l faci  ...continuare .
117 comentarii
modifica
absenta
de hastalavista la: 17/03/2008 16:19:47
pat de fachir ne este tacerea,/ multime de cuie secundele reci/ implantate adanc in spatele noptii,/ din calcaiul lui achile / la cerul/ gurilor,/ buzele/ moi,inchise storuri peste dinti./
5 comentarii
modifica
ganduri...
de IoNo la: 17/03/2008 14:00:21
atinge steaua ce am atins-o si eu, o stiu, o cunosc, o privesc in fiecare seara cand e senin…cand e innorat astept, astept…astept norul sa treca…pentru a zambii din nou, pentru a o zarii…o singura data ai vazut-o si tu(……), stiu asta…si mai stiu ca noapte nu poate dura o vesnicie, mi-e frig si astept, astept…o raza din soarele ce l-am avut odata…stiu ca nu pot face vara cu o singura raza…stiu asta, dar sper sa pot zarii mai multe…cand vine primavera? primavera mea?  …adio steaua mea…mi-ai fost alaturi si iti multumesc…te-am cunoscut…e randul altcuiva sa te iubeasca…eu nu te voi uita, mi-ai fost alaturi in cele mai dificile momente…ai dat lumina lacrimilor  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Sex mocca in reatebeu
de thebrightside la: 17/03/2008 12:11:08
dah. aparent nu mai avem nici un thrill legat de traficul capitalist. stim, e de tot cacatul, avem taspe povesti in sac debordand de nesimtire, dobitoci, idioti, nefututi si celelalte protozoare. avem si rabdare, pe care o punem la treaba de fiecare data cand intoarcem cheia in contact ori cand dam din coate sa prindem un loc intre usile trenului ce se inchid si ultimul samurai./ conversatiile despre trafic si aglomeratie se termina mai repede ca pauza de tigara. / ce se discuta mai rar (de obicei mai deloc), unu fiindca e jenant si vomitiv, doi fiindca mediul propice e unul non-masculin din motive usor de admis este «cum sa supravietuiesti ca femeie in reatebeu». no, io m-am decis sa dau d  ...continuare .
232 comentarii
modifica
ENEAGRAMA
de Areal la: 17/03/2008 11:20:12
a fost odata un fierar care fusese acuzat pe nedrept si care se afla inchis acum intr-o temnita adanca si intunecoasa. dupa un timp, sotia sa, care il iubea foarte mult, a mers la rege si l-a rugat sa o lase sa ii duca macar un covoras pe care sa-si poata face cele cinci rugaciuni zilnice. regele a considerat fireasca cererea femeii si a lasat-o sa ii duca sotului ei covorasul. prizonierul a fost si el foarte bucuros pentru darul primit si in fiecare zi, plin de recunostinta isi facea rugaciunile pe covoras./ dupa cativa ani, barbatul a evadat. / cand oamenii l-au intrebat cum a reusit, el le-a povestit ca au fost ani de zile in care se prosternase si il rugase pe dumnezeu sa-l scape din inch  ...continuare .
70 comentarii
modifica
''Omnia mea, mecum porto''
de Intruder la: 17/03/2008 09:45:57
sau "tot ce am, am asupra mea"...spunea bias concetatenilor sai cand a fost intrebat de ce pleaca din orasul invadat de persi fara sa-si ia cu sine bunuri materiale. / tu ce ai asupra ta? / ce ai lasa? ce ai lua? / ...nu ma refer la catel, purcel si tabloul din sufragerie.
39 comentarii
modifica
LA CAFENEAUA COM.-capitolul doi
de adynet1 la: 17/03/2008 00:38:06
astăzi mă culc devreme…am o noapte lungă-lungă la cafenea…/ am părăsit-o azi-noapte tocmai când era mai interesant...câţiva ţipau in cor : "pipi, pipi,pipi."....iar unul de lânga mine , strofocat de tot ,protesta roşu la faţă : "e o mostră sugestivă de ce nu ar trebui pwermis niciodată pe cafenea"..../ - Ţi-aş sugera monte_oro să scri " permis " fara w…această literă asociată cu "c" creează o atmosferă propice acelui act de "pipi" la care protestezi cu asemenea vehemenţă.../ -andra dragă, crede-mă că m-abţin cu greu să nu-i cer adminului să ne scoată din aceste noroaie... eu personal voi reacţiona la fiecare mizerie...incheie cu un tremol in voce.../ f  ...continuare .
51 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: