arhiva: 20/03/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
LA CAFENEAUA COM.-COSMARUL
de adynet1 la: 20/03/2008 23:48:19
noaptea asta am avut un coşmar...se făcea că mi-am pierdut drumul...străzile împleticite semănau leit între ele...acelaşi miros stătut de mucegai, aceleaşi gropi în pavajul vechi , aceiaşi oameni posomorâţi cu capul între umerii aplecati , încercând să evite picăturile reci de ploaie cenuşie.../ căutam cu disperare uşa masiva din lemn sculptat...toate erau la fel , toate erau închise ...închise pentru mine ?/ am apăsat pe prima clanţă...inima-mi bătea cu putere... cunoscuta încăpere, învăluită în familiarul nor din fum de ţigară mă-nghiţii în lene...o muzică ce aducea cu enigma acompania o linişte de mlaştină în care tusea, respiraţia sacadată,  ...continuare .
95 comentarii
modifica
Relatia cu parintii
de Kiddle la: 20/03/2008 18:52:56
as vrea sa discutam daca se poate mai mult despre relatia adolescentilor cu parintii.e o perioada importanta in viata noastra si uneori parintii par sa nu ne inteleaga,ba mai mult o iau razna,aplica pedepse inutile...ajung chiar sa isi piarda increderea in noi doar pentru simplul fapt ca le e frica sa "nu le scapam din mana".
8 comentarii
modifica
O voce
de cosmacpan la: 20/03/2008 15:30:48
non, je ne regrette rien/ caci tot ce am primit, am meritat,/ si ras si lacrimi. virtute si pacat,/ mi-am oferit. cat am putut am dat./ spala-ma-voi de tot. destinul mi-am urmat./ c’est paye, balaye, oublie,/ mi-am cumparat tristetile de mai tarziu/ din fiece moment placere am cules/ si-n rug de pheonix tainic m-am ales/ lasand uitarea sa ma stinga/ / avec mes souvenirs/ in viscolul sfarsitului eu ma retrag/ si clipele ce-mi apartin le rasfoiesc cu drag./ un chip, o voce, o taire aleasa/ revin la viata din uitarea deasa./
18 comentarii
modifica
Critica la adresa unor adolescenti
de candle la: 20/03/2008 14:03:37
in clasa a10-a am avut ca tema la limba romana un eseu in care aveam ocazia sa vorbim despre orice dorim. deoarece mi-a placut ceea ce am scris, am decis sa-l fac public pe acest site. o parte a eseului suna cam asa: ''ah! stii foarte bine ca nu suport fetele care isi dau aere de mari vedete(oricum nici acestea nu au cu ce se lauda, probabil sunt apreciate ca apar mai dezbracate in fata camerelor de filmat, caci majoritatea nu stiu sa formuleze o fraza corecta, dar ele sunt vedete, iar fetele de peste 12 ani doresc sa le copieze. cata prostie...) si care doresc sa aiba o imagine perfecta. eu una pur si simplu nu pot sa inteleg unele fete care vin imbra  ...continuare .
25 comentarii
modifica
Din istorisirile Sabinei (2)
de Intruder la: 20/03/2008 13:21:45
partea i-a se poate citi la / http://www.cafeneaua.com/nodes/show/16276/din-istorisirile-sabinei/1/ partea ii / de cand venise agafia in curmatura, la nimeni nu i se mai nazarise naluca goagii. nici un cal sau vita nu mai incremeni in drum si nici scancete de prunci nu se mai auzira. copilul agafiei nu l-a auzit nimeni, niciodata plangand. / se dadu zvonul in satele de primprejur ca femeia e mestera la tamaduit vite si oameni bolnavi, la scos blestemele din case, la dezlegat cununii. stia sa-ntoarne barbatii la muierile lor, de la ibovnice si sa lecuiasca copiii de betesuguri. oamenii se mirau si la-nceput le era teama sa calce in curmatura...dar cand zaceau copiii de febra, prindeau cura  ...continuare .
37 comentarii
modifica
Vis
de Valeriu Cercel la: 20/03/2008 06:15:42
de aş putea să strâng în pumni sahara,/ atât de tare, s-o prefac în stâncă,/ Şi-acolo unde-i bolta mai adâncă/ să o ridic, şi-apoi să îi iau scara,/ dezlănţuind în albii însetate,/ izvoarele curgându-şi apa vie/ prin şipote-n scântei de feerie/ din cheia ce-am topit-o nestemate,/ iar din culori ce triluri se coboară,/ un pat aş împleti viselor tale/ cu aşternut şi perne de petale/ din baobabii-n floare, prima oară,/ unde pe seară, sub aceeaşi lună,/ am reîncepe-o nouă epopee,/ eu singur om, tu unică femeie,/ o lume mai cuminte şi mai bună./ valeriu cercel
11 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...