arhiva: 21/03/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
La multi ani, mie :)
de Honey in the Sunshine la: 21/03/2008 21:45:33
ieri a fost ziua mea intru cafenea, sau, altfel zis, ziua nick-ului honey in the sunshine care a implinit 3 ani./ acum 3 ani am descoperit ca poti deveni fidelul unei cafenele virtuale, la fel cum esti fidel croissant-urilor de la barul de la colt:)/ am descoperit oameni deloc virtuali. ne-am jucat, ne-am certat si mult mai mult de atat./ va multumesc:)
51 comentarii
modifica
Cui ii pasa catusi de putin?
de un inger trist la: 21/03/2008 21:35:23
când ai nevoie de dragoste nu ţi se dă dragoste./ când trebuie să iubeşti nu eşti iubit./ când eşti singur nu poţi să scapi de singurătate./ când eşti nefericit nu are sens să o spui./ când vrei să strângi în braţe nu ai pe cine./ când vrei să dai un telefon sunt toţi plecaţi./ când eşti la pământ cine se interesează de tine?/ cui îi pasă? cui o să-i pese vreodată?/ fii tu lângă mine, gândeşte-te la mine./ poartă-te tandru cu mine, nu mă chinui, / nu mă părăsi, căci n-aş mai suporta încă o ruptură./ fii lângă mine, ţine cu mine./ înţelege-mă, iubeşte-mă, nu-mi trebuie partuze, nici conversaţie,/ fii iubirea mea permanentă./ hai s  ...continuare .
26 comentarii
modifica
Jurnalul unui inger
de lafemme la: 21/03/2008 20:20:40
am lasat-o pe aneta tinandu-se cu o mana de sale si cu celalta maturand balconul, cu capul ei plesuv stralucind pergamentos in soarele diminetii. situatiile de genul asta ma ingrijoreaza, imi provoaca depresii iar depresiile ma fac mereu sa am cosmaruri. imi si imaginez, noptile ce vor urma, cu tanti aneta in picaj, cu capodul fluturand, numarand cu groaza firele carunte, trecandu-le cu greu in carnetelul negru asa cum pica, pica la nesfarsit in haul deschis in dreptul balcoanelor. asa ceva nu are cum sa-mi faca bine, mai ales ca-s si astenic. imi spun ca-s autodidact, ca autosugestia functioneaza si ies din bloc cu pieptul inainte si aripile stranse-n w sub haina labartata. ies in strada pri  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Snapshots
de irma la: 21/03/2008 17:21:57
drum lung si opintit. oameni amestecati strabat magistrala plictiselii in acelasi autobuz./ langa cabina soferului doua femei discuta conspirativ despre copii, retete si barbatii lor alcoolici. in spatele lor, asezati, un el si-o ea cu aer boem-intelectual vorbesc domol privindu-se in ochi. un barbat grizonat isi astampara nelinistea prin citit. ziarul sfarseste abandonat pe genunchi. barbatul intreaba vecinul de scaun din cinci in cinci minute daca mai e mult pana la piata victoriei./ sprijinita de geam, intr-un echilibru precar, o femeie inca frumoasa citeste. uneori isi musca usor buza de jos, alteori ii scapa cate un zambet urmat de o privire rapida in jur. nimeni nu pare s-o observe.  ...continuare .
23 comentarii
modifica
corn flakes
de alex andra la: 21/03/2008 16:41:25
lapte cu miere de salcâm în bolul dimineţii/ ochi tiviţi de vise cu tine/ pe mainstreet linia de tramvai a deraiat albastru/ locuim lacustru şi intermitent în marea mea interioară/ la capătul portativului linişte câteva cireşe amare/ prinse între buzele noastre prea coapte/ te destrami încet secunde mor în calea lactee / fulgi de porumb ninsori primordiale/ bănuţi de aur pe tejgheaua vânzătorului de iluzii/
17 comentarii
modifica
Ciorna
de amiabil la: 21/03/2008 09:01:26
iubita mea e negresa si vinde oranj. cand rade, aproape uit ca studenta de la cinci imi spune "saru' mana, vecine", de-mi vine sa-mi mai smulg parul din cap./ doar firele vopsite de hotii aia de simboluri, de moromete la scoala, de ssc, de nunta cu dar, de pojarul aluia mic./ are margele colorate. si la brau. margele peste tot, cercei galbeni, un tatuaj pe piept si obrazul taiat la initiere. parul aspru, tuns scurt. mereu desculta. / imi imaginez ce si-ar mai da ochii peste cap stilista de la trei sa o vada urcand scarile alea ciobite. sigur ar veni la cafea sambata, dimineata sa ceara "ceva de cap"...si cum nevasta-mea ar incepe curatenia generala, ar toca ceapa si-ar raspunde la telefon can  ...continuare .
8 comentarii
modifica
intru aducere-aminte
de liri la: 21/03/2008 00:11:11
iti vorbeam de frumoasele adormite.../ mai tii minte?/ si fiecare miscare a mea / fremata calmul pojghitei timide ,/ iar in pauzele dintre plin si gol / te incantam cu horcait de "trezeste-te si viseaza"/ si-n leganatul piciorului stang imi cereai iarba asinului si umbra cojii obosite .../ teama de carie / te-a facut sa ma imbraci in delir ,/ intr-un fel mai / uscat ,/ mai vag / ...mai trist / sa-ti bandajez mana?
5 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...