Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 22/03/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
inca un an din viata
de Cezar Petrescu la: 22/03/2008 16:41:07
viata mea de pana acum se aseamana cu o mosie imaginara pe care am impartit-o de-asa natura incat sa pot pastra aici si cele trebuincioase si cele netrebuincioase… am alungat badaraneste din viata mea ,cu parul, pesimismul,pierderea de timp,vorba lunga saracia omului,frica,lasitatea,boieria flatulanta,resturile de egoism, obsesiile bolnavicioase,rautatea involuntara,neatentia,hulirea,nesimtirea,nepasarea,concupiscenta, prejudecatile,gesturile obscene,injuraturile care zgaraie bunul simt (deci,nu chiar pe toate),magaria,solitudinea totala(schimnicia),minciuna sfruntata si care aduce insulte inteligentei umane si normalului,prosteala,vrajeala,menajamentismele(?) inutile(imi vine parca mai bin  ...continuare .
26 comentarii
modifica
Gazeta de perete
de cosmacpan la: 22/03/2008 13:58:00
onorata instanta, adminule si stimati alegatori (de sagetzi)/ tinand cont si luand in consirare ca este unii care mai vine mai pleaca cu diverse interese dovedind o aleasa si nepretuita lipsa de control asupra evenimentelor doresc sa va adresez o propunere care poate sa se figureze pe lista de prioritati a celui mai mare cadindat (da la locale, judetene, centrale, sef da stat sau sefi da state - unite). da, deci o sa va inaintez propunerea de a aproba infiintarea unei gazete da perete in care sa sa poata agatza toate subjectele fierbinti - hot, hot, hot si pentru cei cu lipsuri (mie uneori imi lipseste lecitica si nu mai stiu de ce am deschis pagina).../ ca de egzemplu: cine a fost fruntas  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Paste
de Intruder la: 22/03/2008 11:41:27
tuturor celor care sarbatoresc maine invierea mantuitorului, / le doresc un paste fericit. / /
29 comentarii
modifica
Printul fericirii
de cosmacpan la: 22/03/2008 09:29:59
dar iata ca soarele prinse puteri si incepu a se salta binisor pe bolta. ali isi dadu drumul spre poale fara sa mai priveasca inapoi spre catun. vorbele tatalui il impingeau de la spate, dorul de catun si teama de nou il indemnau sa priveasca sau chiar sa se intoarca inapoi, dar mergea. si merse, merse fara a cata nici la stanga, nici la dreapta ci doar inainte. orele treceau, picurand clipele din arsita cerului golit de orice nor. nisipul ii ardea ochii cu stralucirea sa. praful cel fin se-nvolbura doar la gandul pasilor sai. linistea era deplina incat puteai spune ca o auzi, atat era de clara. pentru a scapa de toata arsita si toropeala, ali se scufunda in sine cautand raspunsuri intrebaril  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Printul fericirii
de cosmacpan la: 22/03/2008 00:18:25
(pe o pancarda mare este scris acest titlu. din culise, din partea dreapta iese un povestas, priveste pancarta dupa care incepe sa se lamenteze, iar din culise se aude o voce): / povestasul : ce-i asta ? cine a mai pomenit asemenea titlu pentru o piesa ? nerusinare. / vocea : oare ? de ce spui asta ? / povestasul : chiar, de ce spun asta ? / vocea : doar pentru ca fericirea este greu de descris in cuvinte sarace ? este greu intr-adevar, dar numai pentru bietii oameni care nu stiu decat : casa – serviciu – casa – supermarket – casa – dormitor…pentru ei fericirea este poate o vorba goala, fara continut, un ambalaj pastrat undeva in debara pe care nu te induri sa-l arunci. il mai p  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: