arhiva: 23/03/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
LA CAFENEAUA COM.-LA ADMIN
de adynet1 la: 23/03/2008 21:19:28
ceva ciudat se petrece cu mine...un suflu ciudat mă dirijează spre locuri imaginare de poveste, cu feţi frumoşi si cosânzene, cu balauri si voinici. câmpii verzi înlocuiesc strazile cu aer mocnit pe care nici monte_oro si nici mann nu le agreaza. o atmosferă euforica de fericire reală, cu forme şi senzaţii vii care te-ajută să pluteşti.../ jur că n-am luat nimic. singurul"grass" pe care-l ştiu e acea iarba de care povesteam mai inainte.mi-e atat de bine încât nici nu pot să râd...e inutil. râzi, când faci haz de necaz, când vrei sâ uiţi că ceasul te sună dimineaţă nu ca să-ţi arate ce zi frumoasă te-aşteaptă ci să-ţi indice că in trei sferturi de oră treb  ...continuare .
40 comentarii
modifica
penumbră. în loc de...
de Sancho Panza la: 23/03/2008 19:38:07
seara oraşul se lipeşte cu burta de pietre/ şi-ţi linge picioarele/ l-ai putea picta pe un bob de orez/ să-l porţi talisman/ să-l săruţi pe ascuns când oamenii se transformă în fluturi/ şi se aruncă în tine/ asemenea lor/ puţinele ore când nu mai pândeşti/ veniri şi plecări/ când din jumătate de cerc/ te transformi în linie dreaptă tangentă la umbre/ te gândeşti să le strângi într-o pernă/ să-ţi înfunzi buzele-n ea/ nevăzută/ când îţi lunecă dimineaţa pe gât./ / copyright adriana lisandru / text care nu participa la concursul premiile literare 2008/
32 comentarii
modifica
Printul fericirii
de cosmacpan la: 23/03/2008 19:33:12
ali : intr-adevar poate ca cel mai greu lucru este sa …caut iubirea. dar totusi, ce fac daca nu o gasesc ?/ scorpionul : daca totusi n-o gasesti, ofer-o. ofera si vei capata inmiit. numai cel ce da totul, cel ce da chiar si ceea ce nu are, numai acela va sfarsi prin a capata totul./ ali : si daca tot cautand iubirea, ma ratacesc si ma afund in mocirla. pot striga ca orice novice : oh marite ajuta-ma, caci am cazut in abisul indoielilor si al neputintei iar apele sunt adanci si negre. / scorpionul : poate ca asa va fi, dar daca e, te ineci nu pentru ca ai cazut in apa, ci pentru ca ramai sub apa. / ali : multi ies la mal dar racoarea boli ramane / scorpionul : bolnavilor pentru care nu mai e  ...continuare .
2 comentarii
modifica
ploua
de un inger trist la: 23/03/2008 12:57:10
ploua incet.../ in urma pasilor nostri, si ne alunga/ singuratatea din frunze../ ploua si chipul tau obosit de/ asteptare, cheama iubiri pierdute in ceatza pustie./ ploua in florile din noi si zambetul si timpul/ trece stingher pe langa oameni rataciti in clipe./ si aici si acolo.../ stam si privim in bucati de viata./ starea de lacrima a ploii care/ nu mai conteneste sa ne vorbeasca/ ,prin frunze pasi si iubiri./ buze umezite de dorinta si/ patima ploilor de toamana / sunt acum mai patimase ca oricand, / vreme de melancolie si pasi pierduti/ in singuratatea din frunze./ ploua mai nebun ca atunci cand ne-am unit / destinul cu clipa din copacul ratacit/ ploua mai albastru ca atunci cand/  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Poveşti
de Valix la: 23/03/2008 09:43:41
tu ai o poveste blondă./ ea are o poveste brună./ eu am o poveste albă./ noi avem toţi,poveştile colorate,/ mânăstiri cu ochi albaştri/ amestecate-ntre munţi,/ păduri şoptite şi cai cabraţi/ în alergare./ de fapt,poveştile,povestea cea mare/ o visăm la nesfârşit./ cu ochii închişi.
5 comentarii
modifica
Contracţie
de Valix la: 23/03/2008 09:36:08
pe malul inimii - grădina./ iluzii şi deziluzii se-ngroapă/ în marele verde,/ marele albastru,/ marele galben./ contracţia zilelor s-a declanşat./ pulsează.pomii se visează pe sine-şi/ până la liziera nopţii,/ când refac drumul invers/ şi începe cântatul greierilor./ urmau să vină./ au venit./ no comment.
4 comentarii
modifica
Printul fericirii
de cosmacpan la: 23/03/2008 08:42:36
ali : asta-i salul de poveste / vocea dinlauntru : cel ce-a fost si nu mai este…. / ali : cel ce-a fost si va mai fi / vocea dinlauntru : putere-ti va darui. / autorul: nu-l lua bine sa-l aduca mai aproape de ochi ca acesta se si prefacu intr-un sarpe a carui piele solzoasa stralucea in mii de culori. cat ai clipi acesta se infasura pe mana baiatului ca si cand ar fi fost crescut acolo de-o vesnicie si sasaind, deschise botul aratandu-si cei doi colti in varful carora straluceau doua boabe galben aurii. o mica intepatura in incheietura mainii si prin venele lui prinse a se strecura ca o arsura, un sarpe de foc, sa-i poarte noroc. muscat de sarpe carnea si sangele lui ali se fac se prefac in  ...continuare .
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...