arhiva: 29/03/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Adio!
de apol la: 29/03/2008 21:00:58
privirile-ti imbratisau un tei/ cand in copou,prin parc/ te strecurai printre alei./ o carte-ti arata kogalniceanu/ cand tu treceai pe langa el grabit/ stefan cel mare-acuma sfant/ iti amintea cu buzduganu/ ca uneori dreptate-i pe pamant./ acum cand intri-n lumea lor/ pe ici pe colo ochii dor/ cu gene umede-n decor./ cu dante-ai stat in alianta,/ te-am admirat cum recitai baudelaire/ cu patos si cu rezonanta./ imprastiate-s in eter/ si verva ta si verbul tau./ ai fost pe locul tau o data/ si-apoi nu ti-ai mai gasit locul/ caci altii asezau si masurau/ cu bolobocul./ prin scumpa noastra capitala/ din litere faceai beteala/ ce-mpodobea brazi romanesti/ c-asa de mult tu ti-i doreai/ ca din poves  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Extraterestrii
de motanelul la: 29/03/2008 19:46:22
imi place sa vad filme cu extraterestrii. sa/mi imaginez cum as vorbi cu ei, cum as incerca sa le explic ce si cine suntem, cum as incerca sa/i inteleg. sa/mi imaginez ca am putea convietui laolalta./ insa vad specii inteligente pe cale de disparitie. vad popoare exterminate de proprii lideri. vad civilizatii care se sting. vad oameni cu care nu as putea sa vorbesc niciodata pentru ca nu cred ca m/ar intelege sau nu cred ca i/as intelege. vad atrocitati inspaimantatoare. e modul unora de viata. suntem insa cu totii oameni. si nu cred ca vreodata as putea sa inteleg./ ce sanse as avea deci sa inteleg o civilizatie construita la mii de ani lumina departare cand eu nu pot face asta aici, cu  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Ce ne enerveaza
de motanelul la: 29/03/2008 18:43:31
ma bucur sa vad politisti pe strazi. in special politisti alerti, hotarati sa/si faca datoria. cu ocazia acestei ocazii (deja mi/e greata de cuvantul summit) am vazut o multime de politisti, jandarmi si civili constipati pe strazile din centru. acest fapt, vazut intr/un flash rupt de context este un fapt bun./ am vazut masini ridicate din locurile cu parcarea interzisa./ am vazut si cu bucurie spun, taximetristi trimisi la plimbare din locurile pe care cu nesimtire si cu tupeu si le arogau ca fiind ale lor./ dar, privind in context acum, de ce se intampla asta? pentru ca brusc statul a hotarat sa aiba grija de contribuabil? nimic mai fals. / grija gaborilor nu era nicidecum pentru mine ce  ...continuare .
22 comentarii
modifica
ANGAJATILOR ROMANI...
de adynet1 la: 29/03/2008 17:28:05
as vrea sa avertizez asupra creaţiei, deoarece contine limbaj licenţios si denaturat.../ am primit-o prin mail , nici nu mai stiu de la cine , in urma cu vreo doi ani si o gasesc nostima ./ la latitudinea adminului daca s-o publice.../ / acesta este un e-mail intern pentru angajaţii romani de la o/ reprezentanţa in romania a unei mari corporaţii/ to: all romanian speaking staff/ subject: improper language usage/ it has been brought to our attention by several officials visiting our/ office in romania that offensive language is commonly used by our/ romanian speaking staff. such behavior, in addition to violating our/ policy, is highly unprofessional and offensive to both visit  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Moarte personală
de Intruder la: 29/03/2008 16:52:09
...si-acum aseaza-te / la umbra cerului intors / aseaza-te si dormi putin / sau mori incet, in tine; / firea te vegheaza / ca pe-un idol / sculptat in lut primordial.../ dormi, iti zic. / ceilalti nu-s ca tine / nu te-ajung in crestet / sa te scuipe. / inalta-te! / pe stalpi de templu/ recita-ti psalmii / reci, oranduiti. / te vezi pe luciul apei, / esti frumos, / esti unic, / esti primul/ intr-o armata de soldati / imperecheati pe caldaram. / simte-te bine / in stramtorarea / padurii cimentate / fii fericit si umple-ti / causul palmelor / si gura-nfricosata / cu vinul dulce, / eliberat / din cani prelinse / de la altii. / un pas pe-asfalt, / un pas in colb. / al tau nu lasa urma / ...si  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Femeia trebuie sa ucida dorinta sexuala a barbatului!
de 1brasovean la: 29/03/2008 16:46:02
“din codurile si procedurile despre relatii intime si personale ale statutului marital intru marea sanctitate spirituala a acestei binecuvantate comuniuni si intru gloria lui dumnezeu, de ruth smythers, mult iubita sotie a reverendului l.d. smythers, pastor al bisericii metodiste din arcadia, confederatia regionala de est”/ / pentru gingasa tanara femeie care a beneficiat de o buna educatie in legile domnului, ziua nuntii este, in mod ironic, atat cea mai fericita, cat si cea mai terifianta zi din viata ei. pe de o parte, este nunta in sine, in care mireasa este atractia centrala intr-o frumoasa si inspirata ceremonie, simbolizand triumful ei in a-si asigura un barbat care sa-i indep  ...continuare .
20 comentarii
modifica
catre cafenea
de maan la: 29/03/2008 15:37:22
nu m-ai rezist./ am venit si eu aici de buna credinta si nimeni nu vor sa vorbeasca cu mine ca io aveam idei literare si nici macar nu a-ti vrut sa-mi cititi poeziile./ macar voi ati scris ceva, daca tot comentati?/ am auzit ca vreti sa ignorati lumea ca sa se simta prost si sa plece de ce mai, ce v-am facut eu?/ nu o-i fi eu ce mai desteapta si nu o-i scrie corect romaneste, dar poate nu am avut conditii ca voi nu ma cunoasteti si nu stiti cum am trait eu./ si toti avem voie sa ne zicem parerea si daca e un forum privat sa-mi spuneti ca plec./ sunt bolnava, daca vreti sa stiti si abia ma misc./ credeti ca sunteti mai interesanti daca vorbiti fara logica si daca voi zice-ti voi radeti ca nu s  ...continuare .
84 comentarii
modifica
sakuntala
de cristine cristine la: 29/03/2008 15:06:51
vroiam sa stiu daca a citit cineva sakuntala de kalidasa, si despre ce e vorba.eu am auzit zilele trecute de aceasta carte, si mi-ar placea sa o citesc....
29 comentarii
modifica
Summit NATO 2008
de ampop la: 29/03/2008 12:19:54
summitul nato de la bucuresti ne face inca o data sa reflectam asupra maturitati democratiei din romania, asupra metehnelor primitive ale celor din pozitii de comanda, asupra incapacitatii unui popor de a se adapta la cerintele societatii secolului xxi. pe vremea lui ceausescu, cei mai in varsta isi amintesc, vizitele "carmaciului" erau precedate de campanii hei-rupiste de zugravire a cladirilor, plantare de pomi etc. tin minte cum la vizita unei intreprinderi importante, intreaga cladire a fost zugravita in 24 de ore, cu o mobilizare umana similara chinei. sute de zugravi trebaluiau noaptea sub lumina reflectoarelor sa spoiasca fatada, caci venea "cel mai iubit fiu". asa se face ca de o bun  ...continuare .
30 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...