arhiva: 30/03/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Astenie
de Omerta la: 30/03/2008 22:48:53
simplu. / ar trebui sa fie simplu./ - nu ai mare lucru de facut. pur si simplu.../ - ce? pur si simplu? nu, nu e simplu deloc./ - esti un dobitoc. cum sa nu fie simplu? mergi si-i vorbesti. nu e nimic mai simplu decat sa vorbesti. atunci cand nu trebuie, vorbesti de ma doare capul si acum.../ - taci in ma-ta! tu scrii. din asta traiesti. tie ti se pare simplu sa „vorbesti”./ - vai de mine!! / - nu, omule. nu de tine... vai de mine!!/ - pai, nici tu nu esti mai prejos./ - bine, atunci. vorbeste-i tu./ - stii bine ca nu pot, si stii si de ce./ - uite cum facem... mergem... mergem sa ne ... la dracu! unde mergem?/ - pai, vine ea. unde vrei sa mergem noi?/ - nu, nu asa.../ tacere./ - ce  ...continuare .
17 comentarii
modifica
Mamă de împrumut
de Intruder la: 30/03/2008 19:50:07
azi e sambata si nu merge la scoala. bunica l-a trezit incet, mangaindu-l pe frunte si culegandu-i din parul ciufulit doi fulgi pestriti iesiti din perna. visase un circ in aer liber, cu elefanti pictati, cu fete imbracate in paiete si pene de strut. / e impins usor de ceafa, in baia cu miros de clor. pipi cu o mana sprijinita de peretele de faianta, cascada de apa din rezervor, spalatul pe ochi ("ca pisica")...periuta de dinti, albastra...pasta cu miros de menta si gustul racoros, rece. un firicel subtire de sange, scuipat in chiuveta larga, apa, multa apa, clateste, scuipa, iar apa. / somnul nu vrea sa iasa din el, s-a oplosit indaratul ochilor mari si albastri si e sambata si ar fi putut s  ...continuare .
128 comentarii
modifica
alex andra catre alex andra
de alex andra la: 30/03/2008 17:39:33
vreau sa fac aici un mic experiment, cu permisiunea domniilor voastre:))/ just in case:))) sau, daca vreti, profilactic:)))
58 comentarii
modifica
Flash mob "Teo Peter"
de alinfarcas.ro la: 30/03/2008 14:49:31
o parte a comunităţii bloggerilor din romania organizează pe perioada summit-ului nato de la bucureşti, o manifestare pro teo peter, pro românia şi pro „aceeaşi lege pentru toţi”. manifestarea va fi una paşnică, de tip „flash mob”, şi se va desfăşura joi, 03 aprilie 2008, începând cu orele 16:15, în zona din faţa teatrului naţional bucureşti, din piaţa universităţii. comunitatea bloggerilor încearcă în acest fel să atragă atenţia autorităţilor americane, şi restului lumii civilizate, asupra totalei dezaprobări în ce priveşte sentinţa aberantă dată în cazurile regretatului basist al formaţiei compact, teo peter şi al puşcaşului american cristop  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Propuneri de confirmari?
de admin la: 30/03/2008 13:44:00
daca aveti propuneri de confirmari, lasati un mesaj aici please... / tx
109 comentarii
modifica
Asociere
de GloriaVictis la: 30/03/2008 09:36:37
nu stiu altii cum sunt...dar mie mi se-ntampla sa fac asocieri ciudate.../ cum ar fi cea dintre "metamorfoza" pe care discursul si atitudinea unor oameni o sufera cateodata si un fragment din filmul "cabaret"...cred ca am vazut asta in viata reala, cred ca am vazut asta in cafenea.../ http://www.youtube.com/watch?v=edm8pdu6vmg&feature=related/ in final, we all live in a "multicultural hellhole"...pana la ce punct trebuie sa invatam sa traim cu asta?/ /
110 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...