arhiva: 04/03/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ingeri tristi
de eline la: 04/03/2008 23:14:18
/ azi ingerii sunt tristi…/ au terminat de-mpartit fericirea./ obositi merg agale spre spaimele lor./ un zeu mult prea mare, prea singur, prea greu/ sareaza cu patos, obrajii boccii./ dar ochii lor vesnici nu mai zambesc./ nu mai vad doruri…/ nu mai trezesc/ din zale,din ruguri,/ din patimi, / trupuri…/ / zeul le vede tacutele cazne…/ si nu se pricepe a-i alina/ ci doar ii cuprinde in tainice brate/ si-i tine pe palme, usor, la obraz, / sopteste iubire, ascunde pacate,/ intuneca vremuri,/ descanta un dar…/ dar ingeri-copiii se sting/ pe-ntuneric…/ nu tipa,nu urla,/ se sting doar usor/ departe de zeul ce plange din ceruri/ departe de zeul ce-i plange cu dor./
4 comentarii
modifica
Pentru Alex...
de cashpik la: 04/03/2008 21:39:53
faclii nemuritoare/ licaresc din/ orasul tau,/ a carui porti/ reinvie vise/ enumerate de flori impunatoare./ / parca ieri,/ ora se topea in secunda si/ reusea sa faca din/ tot / o petala de vin,/ fin, trecut prin mii de orologii./ el-iubitul-cuvantul pentru/ linistea astrilor,e inchis in portofelul tau./ daruind suflete/ riscam portelane de cristal sa/ agate sperantele / geometriei inimii tale./ of..suspin../ scripete imaginare/ tind sa agite / ecuatia dragostei.../ / dar eu cunosc labirintul tau, in care ma pierd ori de cate ori iti spun te / iubesc...ecuatia mea esti tu...si oricate axiome ar incerca sa iti distraga cursul din / constelatia mea, nimic nu ma va opri sa te urmaresc p  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Din manualele de religie: Pedeapsa divina - te calca masina!
de piliutza la: 04/03/2008 14:05:13
"daca nu esti copil cuminte, nu indeplinesti voia domnului si nu asculti de parinti, vei fi aspru pedepsit. si nu oricum. te calca masina, cazi de pe scara, ajungi la spital cu febra mare, iti petreci vacanta in pat sau vei fi "aruncat in intunericul cel mai dinafara, unde va fi plingerea si scrisnirea dintilor". daca te rogi inaintea unui concurs il iei, daca nu, il pici. cit despre alte culte, acestea sint incriminate aproape la unison, deoarece afecteaza "familia si comunitatea bisericii". cum "magia, spritismul sau anumite puteri ale yoghinilor sint in strinsa legatura cu lucrarea demonilor", ele trebuie, evident, combatute cu tarie. asa arata manualele de religie, materie care va deveni  ...continuare .
50 comentarii
modifica
nu vrem liceu fara panaceu
de piliutza la: 04/03/2008 14:01:24
am primit pe adresa de email a redactiei un comunicat al unei organizatii "nerecunoscuta deocamdata de nici o institutie din romania", intitulata grid, care aduce argumente in sprijinul introducerii alchimiei si astrologiei in programa scolara. organizatia propune si doua slogane: "nu vrem liceu fara panaceu!" si "nu avem scop fara horoscop!" / / "in contextul dezbaterilor publice pe marginea proiectului legii invatamantului preuniversitar si a pactului national pentru educatie initiat de presedintele romaniei, domnul traian basescu, comunitatea grid, infiintata in iunie 2006, neinregistrata oficial si nerecunoscuta deocamdata de nici o institutie din romania, dar dornica sa aduca o contri  ...continuare .
11 comentarii
modifica
careva prin yemen?
de mikizda la: 04/03/2008 13:44:34
eu sunt in yemen, pt inca vreo doua luni, in sanaa./ daca sunt romini pe aici, mi-ar face placere sa vorbim, chiar sa ne vedem
comenteaza!
modifica
copilul meu înger
de Lady Allia la: 04/03/2008 12:14:53
au ţipat din nou tăcerile mele/ le-am auzit/ da.../ le-am auzit/ încleştate în mine ca într-o menghină imposibilă/ au reuşit să se rupă - cu tot cu mine/ mă răscoleau cu unghii de mamă.../ râcâind cu bocet "pământul" facerii/ mă întindeau peste prea mult cer/ (azi însă, dumnezeu nu e în cer/ pentru mine!!!)/ întâi mi-au smuls pielea/ şi mi-au urlat de sub ea toate lacrimile până în sânge/ apoi,/ sufletul mi l-au arcuit ca un dangăt de clopot spart/ chemându-mi corbii/ ei m-au ciugulit bucată cu bucată,/ dar şi aşa/ împărţită în mii de resemnări peste gânduri neterminate/ m-am auzit:/ - mi-e dor de tine.../ - mi-e dor de tineeee!!!/ şi m-  ...continuare .
8 comentarii
modifica
"program de spart parole messenger"
de maan la: 04/03/2008 12:00:43
deci, intrebarea mea ii: cat de tare gresesc inchipuindu-mi ca tre sa ai probleme la scufita, ca sa te-ndeletnicesti cu-asa ceva?/ sa nu-mi ziceti ca va trebe' ca sa va 'spargeti' propria parola, ca o uitati des!
84 comentarii
modifica
Imaginea Romaniei din 22 de milioane de pixeli
de ro-image la: 04/03/2008 11:55:18
un nou proiect de promovare a imaginii romaniei , de data aceasta cu implicarea societatii civile , s-a nascut avand la baza o idee simpla : imaginea romaniei este de fapt imaginea romanilor si atunci cine ar putea-o construi cel mai bine ? cei pe care ii reprezinta , adica societatea civila . actuala imagine a romaniei este asa cum o stim cu totii ; cliseele sunt preluate si perpetuate pentru ca asa e cel mai simplu si ... oricum , cui ii pasa ? mai sunt si din cei carora le pasa si pentru ei am creat www.ro-image.eu / siteul se doreste un experiment prin care vom incerca sa promovam imaginea romaniei scotand in evidenta cultura , arta si traditiile neamului romanesc asa cum sunt ele perce  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Oglinzi paralele?...
de monte_oro la: 04/03/2008 07:30:51
..oare...doi oameni...doua personaje...sau chiar mai multe...care isi pot arunca in cafenea sulitele cuvintelor spre trupul virtual al celuilalt, s-ar putea intelege, de fapt, in realitatea nevirusata de lipsa multor simturi a netului?...sau nu? mai scurt... oponentii(uneori pana la granita inamicitiei) de aici, ar putea fi prieteni intalnindu-se si discutand in concret? fireste, nu ma refer la cei care se vor fi cunoscand deja, plambandu-se pe aici "shoulder to shoulder"...
39 comentarii
modifica
Revolutia de la Brasov in caminul P15 din Regie
de lvere la: 04/03/2008 02:33:35
haiducilor din p15/ daca receptionati prezentul mesaj, raspundeti-mi cu gandurile voastre despre noaptea de 15 spre 16 noiembrie 1987 in regie, caminul p15, camera 208./ salutari de la jerome.
comenteaza!
modifica
Sfârşitul unui scriitor (poezie foarte trista)
de Valeriu Cercel la: 04/03/2008 02:04:03
atâta doar, ştia să scrie,/ Însă acu-i ceva curent,/ Şi el, la fel, n-avea talent/ să-mbrăţişeze-o meserie ;/ putea, foarte uşor, să fie/ cuier măcar, într-un birou,/ sau pe un post de bibelou/ În vreo faimoasă prăvălie,/ dar i-a fost dat numai să scrie,/ Şi cert e că scria cu har,/ cuvinte chiar din dicţionar/ ce vasta plebe nu le ştie ;/ În hol, veceu, bucătărie,/ pe linoleu sau pe covor,/ era, ce să mai !...scriitor…/ ce nu avea (?!)…caligrafie,/ În schimb, vedea limbi, în prostie/ din câte-am auzit şi eu :/ peltica, mandarina, greu,/ da-n rest, scria şi poezie,/ Însă cum e satana vie,/ ieşi o mare tevatură :/ nu avea drept de semnătură/  ...continuare .
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...