arhiva: 07/03/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
De ziua ta
de Valeriu Cercel la: 07/03/2008 22:37:07
când te-a adus pe lume/ femeie,-ntâia oară,/ a aşezat pământul/ Şi soarele pe cer,/ vestind parcă anume/ Întâia primăvară,/ din clopoţei şi-n trilul/ de aripi şi mister ;/ cu aur pe cosiţe/ s-aduci zorii în casă/ Şi bolţilor de stele/ doi ochi, ţi-a dat, de vis,/ În sâni ţi-a pus bobiţe / cu iz de tămâioasă/ Şi cămp de viorele/ pe ii din paradis ;/ din razele de lună,/ prin ram de tei în floare,/ Ţi-a împletit cuvinte/ În vers ca niciodat’/ Şi din a lui fântână,/ căldare cu căldare,/ În jurul tău, fierbinte/ iubire-a presărat,/ ca din sămânţa-ţi vie,/ căci asta i-a fost vrerea,/ cum naşte pâine norul/ din spic de el udat,/ Ţi  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Foameeeeee
de om la: 07/03/2008 21:55:50
glandele-mi salivare palpita furibund/ este ora mea pavloviana de masa/ mareea de saliva spala necrutator/ limba ce-o involbureaza/ dintii musca din aerul absorbit de o balena imaginara/ ochii mi se involbureaza/ iar in cap bubuie sloganul/ pro-te-i-ne pro-te-i-ne pro-te-i-ne/ :))/ urla foamea'n noi / shaa la la la la/ si noi urlam cu ea/ shaa la la la la/
11 comentarii
modifica
melancolie
de maitreyi la: 07/03/2008 17:27:10
tacerea pe care o doream atatde mult acum ma stanjeneste,caci ma gaseste din nou gandindu-ma la tine si ma cearta ca nu te-am uitat.dar vai...ce frumoase si pasnice par toate in aceasta tacere...si ce anevoios alunec spre ea. afara cerul cenusiu incadreaza lin si de departe aceleasi case trecute de vreme,aceleasi porti vopsite de mult,aceeasi strada murdara si stramta.as vrea acum sa ies afara si sa las vantul sa se joace cu parul meu,sa-mi striveasca obrazul neted si rece,sa-mi culce crengile arbustilor pe pamant si firele de iarba la picioare.as vrea sa merg pe-un drum pustiu inconjurat de verde,inconjurat de tacere si frumusetea ei...si-njurul meu sa nu mai fie nimeni...doar eu si tacerea.  ...continuare .
2 comentarii
modifica
patruzeci si sapte pe azi
de thebrightside la: 07/03/2008 15:07:45
clint mansell/ requiem for a dream/ http://www.youtube.com/watch?v=e2ma4bvmuwu/ / / mai am o viaţă de trăit/ o viaţă şi o singură şansă, una/ să câştig la ruletă/ ceamaifrumoasăpovestededragoste/ imaginată vreodată/ poate/ de un dali ce se ştia meşteşugar de cuvinte / ceamaifrumoasăpovestededragoste/ cu buricele degetelor culegând frisoane/ pe care literele alunecă mut/ şi uite: ţi s-a uscat gura, iască în loc de cuvinte/ ţi-e frică/ ţi-e cald/ ţi-e altfel/ prea mult/ cu ceasuri scurgându-şi cifrele negre si mari, secundarul/ în şerpuieli lichide/ atipic/ piano/ ce timp?/ perdele albe de voal umflându-se largi/ în penumbra sălii de  ...continuare .
35 comentarii
modifica
La mulţi ani, doamnă!
de Intruder la: 07/03/2008 14:44:19
e ziua ta, doamna. / ma plesnesti cu primavara asta peste ochi dar asteapta sa cante cocosii, sa iasa zorile, sa ma imbat cu roua...deci, sa ploua! / e ziua ta...mereu e ziua ta si noaptea ta si viata ta si eu doar ma strecor hoteste sub fusta ta...unde-i intrerupatorul? / aseara te prefaceai ca dormi si eu ma prefaceam ca te cred, pentru ca urma ziua ta si de ziua ta eu trebuie sa devin umbra...umbra ta! / voi cei ce intrati aici, lasati orice incapatanare! / te-am cunoscut intr-o alta viata, cand eu eram gladiator de cinci stele si tu aveai parul agatat de alte stele si desenai cu sandaua pe nisip, un chip de tigru norocos. / atunci nu era ziua ta si nu te prefaceai ca dormi. eu n-aveam san  ...continuare .
17 comentarii
modifica
poemă lila
de alex andra la: 07/03/2008 05:33:38
/ trupurile sinucigaşilor lunecă pe tamisa/ tufe de liliac în doliu regal ne aţin calea/ pe străduţe întortocheate ducând în trecut/ vino războiul celor două roze s-a sfârşit demult/ pe câmpul de luptă doar brânduşe moarte.../
30 comentarii
modifica
Morală de un pol şi două rime
de Valeriu Cercel la: 07/03/2008 03:30:38
am ascuns şi eu un pol/ pentru zile cenuşii,/ să mă jefuieşti, să ştii,/ nici de sări cu un pistol/ nu mi-l iei, cât tu vei fi ;/ ce te crezi ? c-ai monopol/ dacă-n jurul tău mă ţii/ de e noapte, de e zi ?.../ am şi eu, ascuns, un pol/ pentru zile de-alea gri,/ aşa că, nicigând, parol,/ polul meu n-ai să-l obţii,/ Şi să-l vezi, va trebui,/ frumuşel, să-mi dai ocol,/ dar mai bine…să-ţi revii (!)/ fi’n’că îţi va sta nasol…/ tu ai doi, prin galaxii/ de-ai umbla şi-ai rătăci,/ n-ai să mai ai un atol/ polii de ţi-i vei topi,/ dezaxat, ca un matol,/ mai mult te vei încălzi,/ de la lume vei sorbi/ orice, chiar şi vitriol,/ nu ştiu cât vei mai tr  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Pamant fara oameni?
de piliutza la: 07/03/2008 01:44:22
cum ar fi pamantul dupa disparitia speciei umane? watch this:/ http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=29357499/
18 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...