arhiva: 09/03/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
descopera-ti feminitatea
de om la: 09/03/2008 19:29:50
incep cu multumirile catre lafemme care pe confa mea "fomeiii" nu si-a dat seama daca sunt xy sau xx. ea are dreptate intr-un fel, eu sunt xyy si nici macar nu infund puscariile :))/ mi-a trecut prin cerebel ca sa lansez o provocare berbantilor din cafenea ca sa scrie "ceva" (poem d'amour, satira, esseu, etc) pt un barbat (in general) punandu-se in pielea unei femei (beii , sa nu o copiati pe sp :))./ beneficiu acestui joc:/ -fetele din cafenea mai rad si ele si pot judeca numai ele care este userul masculin cu sufletul cel mai delicat/feminin ;)/ -berbantii sunt facuti, de useritze, ca sa realizeze cat de mult inteleg femeia ;)/ nu-mi permit sa propun, dar ar fii fost haios daca fetele a  ...continuare .
32 comentarii
modifica
MECI MACABRU
de adynet1 la: 09/03/2008 19:07:44
/ / 120:14 (la pauza era 84:4)!!!i-am bătut "măr" !/ abia in ultimele minute au reuşit sa ne ucidă in serie opt elevi./ scorul s-a mai restrâns dar tot mare a rămas.trebuia să vezi cum fugeau in delir cifrele digitale...au căzut şi prunci şi femei şi bătrâni.nu ştiu exact cum se calculează:/ doi prunci= un adult, trei batrâni=un soldat?...nu ştiu regulile si culmea,diferă de la o echipă la alta./ uite, de pildă, la gaza se joacă cu miza de 10:1 ,adică la fiecare 10 indivizi plecati cu sorcova prin rai , o singură înmormântare cu un milion pe stradă.la noi în tel aviv, străzile-s mai strâmte iar spectatorii nu reuşesc sa umple nici măcar o tribună. Şi mai  ...continuare .
7 comentarii
modifica
conceptii adolescentine
de maitreyi la: 09/03/2008 13:58:07
cine sunteti voi astrilor sa ma priviti ca pe-o muritoare? de ce va lungiti ochii sa ma priviti atat de-ntepator?si de ce va credeti atat de superiori mie doar pentru ca stati suspendati intr-o aura de stralucire,pe-un cer de-un albastru de neinchipuit? dar nu vedeti voi oare ca si eu sunt frumoasa?si oare nu vedeti voi cat de mult stralucesc?si eu am lumina mea,atat de dulce si imbietoare...are si ea farmecul ei.caci este inca atat de tanara si frageda incat ai putea sa te cufunzi in a ei inocenta si sa nu te mai trezesti.o da, preaslaviti astrii eu,eu stiti voi cine sunt eu?sunt tanara fecioara pe langa care anii nu izbutira inca a trece val-vartej.sunt floarea de cires in dalba primavara p  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Poveste in sepia ( II )
de lafemme la: 09/03/2008 13:30:17
cand s-au intors, eram tot la mine in camera, cu tatuajele ei raspandite in jurul meu. “ai gasit-o?” am rapuns mecanic: “da.” “staim c-ai s-o gasesti pana la urma.”/ in seara aceea rares mi-a facut patul si m-am intins asa imbracata cum eram. ma simteam obosita, golita de ganduri. rares s-a asejat pe covor, langa patul meu, a inceput sa-mi mangaie fruntea si pleoapele, si sa-mi vorbeasca despre femeia sarpe a pozelor lui. mi-a vorbit pana tarziu, spre dimineata. nu stiu cand am adormit, nu mai stiu daca intamplarile din noaptea aceea au fost adevarate, nu pot pune cap la cap cuvintele lui, oricat de tare mi-as dori./ a doua zi de dimineata rares nu mai era, nu mai erau nici pozele  ...continuare .
17 comentarii
modifica
Poveste in sepia ( I )
de lafemme la: 09/03/2008 13:29:46
/ pe rares l-am cunoscut in bucataria parintilor mei. prezenta lui m-a iritat. el era galagios si eu obosita. nu aveam chef sa fiu politicoasa, sa fac conversatie si el vorbea, vorbea mult, cu un aer cosmopolit, tragand scurt din tigara. nu pricepeam de unde aparuse sau de ce eu nu stiam de el, si mama ma intreba mirata: “cum, nu ti-am vorbit de rares?! e imposibil! ” nu. nu auzisem de el si cu toate astea rares aparuse in bucataria mea, el si naturaletea lui ostentativa, povestind de calatoriile peste hotare, de oamenii pe care-i intalnise, facandu-ma sa ma simt mica si lipsita de importanta. / m-am culcat devreme in seara aceea, lasandu-l cu ai mei in bucatarie. a doua zi de dimineata  ...continuare .
5 comentarii
modifica
ZIUA BARBATILOR (epigrama)
de Valeriu Cercel la: 09/03/2008 02:48:05
ieri a fost “ziua femeii”/ Însă astăzi, fraţilor,/ dacă se îndură zeii,/ poate-i a bărbaţilor !/ valeriu cercel
17 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: