arhiva: 01/04/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
casatorie
de adynet1 la: 01/04/2008 22:56:09
cum ai cerut/ai fost ceruta in casatorie ?...
61 comentarii
modifica
Torturarea pruncilor
de nokki la: 01/04/2008 19:58:09
torturarea pruncilor, varianta contemporană./ (tnm-tragedie naţională la matematică)/ fără nici o legătură cu situaţia de teroare prin care trec la un moment dat copii de azi, îmi aduc aminte ce îmi povestea străbunicu, despre teze la şcoala de odinioară./ zicea străbunicu: despre tezele de la şcoală, pe vremea mea, acum vreo 20 de ani, nu ştia nimeni, decât profesoara şi elevii./ tezele erau comentate doar în clasă, iar părinţii aflau numai dacă notele erau prea mici, sau prea mari. / În rest nu ştia nimeni că s-a dat vreo teză./ fiindcă datoria de a învăţa era, greşit pe atunci, nu ca acum!, de la sine înţeleasă, din moment ce ai mers la şcoală./  ...continuare .
26 comentarii
modifica
Despre pensii (epigrama)
de Valeriu Cercel la: 01/04/2008 17:42:51
cică, după revoluţie,/ o grămadă de golani/ au primit, prin constituţie,/ pensie de veterani !/ ``````````````````````````/ iar care-au muncit la stat,/ nici nu s-a mai discutat !/ fi'nd cu toţii pensionaţi/ de când au fost angajaţi !/ ```````````````````````````/ dar vecina mea de scară,/ ce-a muncit pe brânci la stat,/ de la unu-a căpătat/ pensie alimentară !/ ````````````````````````````/ fete ce din malul mării/ câmp al muncii şi-au făcut,/ pensia, de la-nceput,/ o vor lua din faţa gării !/ `````````````````````````````/ valeriu cercel
7 comentarii
modifica
Iarasi despre Dumnezeu vs ateism
de tatiku la: 01/04/2008 16:16:32
vreau sa fac din nou o confa despre dumnezeu. despre credinta si despre necredinta. incerc sa nu ies prea mult in papusoi si sa ma tin de topic./ cred ca traim intr-o lume in care exista placeri si valori supraevaluate (dar, din fericire, si comori ascunse). intr-o era post-moderna greu de definit in care valoarea a capatat lumini palide si in care non-valoarea straluceste ciudat, ne vedem din ce in ce mai singuri. e o singuratate pe care ne-o asumam cautand ceva in noi care sa ne lumineze viata. fiind o creatie (sau evolutie) aproape perfecta, omul are totusi nevoi, in primul rand de confort, de sprijin, apoi de incredere si de recunoastere. are nevoie de "aproape". de o referinta a unui l  ...continuare .
304 comentarii
modifica
Comfa pentru oameni seriosi
de lafemme la: 01/04/2008 13:42:09
/ spuse de copii... date mai departe... / dedicatie... de la lafemme... pentru toti cafegii care stiu de gluma, care se-grasa de la ras, care mai poarta uneori sosete de clori diferite... etc etc/ de ce circula singele in corp?/ sangele umbla prin corp, ca sa ii prinda pe/ microbi si sa ii inece.(6 ani)./ la ce folosesc sprancenele? / sprancenele folosesc ca sa tina fruntea sus, sa / nu-i vina fruntea pe ochi. (6 ani)/ de ce ne spalam cu sapun?/ noi ne spalam, ca sa dam sapun in ochi la/ microbi. (5 ani)/ ce sunt amprentele?/ amprentele e cand punem mana pe o clanta si raman / degetele acolo si le gaseste politia. (8 ani) / ce este sufletul?/ suflet e cand iti pune mama prajituri  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Matinala
de lafemme la: 01/04/2008 11:51:45
/ cand nea pandele l-a trimis pe fi-su la oras a simtit ca inima i se face mica-mica si-l inteapa. da’ stia ca e alegerea buna, asa fac parintii, vor sa-i vada pe ai mici ca ajung bine, ca-s realizati. fi-su, mai plapand asa din fire, nu parea plamadit ca sa dea cu lopata-n gradina ori sa mearga cu vaca la pascut. pielea lui era prea sensibila, o parlea soarele cu usurinta, facea basici cand intra in contact cu coada toporului sau a lopetii. adevarul era ca pandele nu credea ca fi-su o sa fie asa. barbatu’, in mintea lui, era un vlajgan ca el, apuca tauru’ de coarne si dadea cu el de pamant, muta sifonieru’ singur, sapa toata tarlaua fara sa imbuce mai mult de o bucata de paine si  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Păcăleli, păcălitori, păcălici
de Intruder la: 01/04/2008 10:58:34
azi vreau sa fiu pacalit. / cine incepe? cine termina? / as pacali pe cineva dar mi s-au descarcat bateriile, iepurasul a tras pe dreapta. / ...sau m-a pacalit si el? / cum ar fi sa ne pacalim unul pe altul? / ...noi sa ne prefacem pacaliti si pacalitorii sa se bucure, sa dea din coada si sa faca pipi pe mocheta - de placere. / zdrong! o punga sparta si cadem in cur. / daca te prefaci, pacalitorul are si el o bucurie...suntem in postul pastelui. / la sfarsitul zilei, strangem cioburile, punem iepurasii la locul lor si-adormim cu sufletul impacat, ca am facut si noi o fapta buna. / sa ne pacalim monstruos, asadar...! / e 1 aprilie, ha! / / /
109 comentarii
modifica
Şi telefoanele mobile merg in paradis
de cosmacpan la: 01/04/2008 09:47:33
un om se poate justifica numai în faţa lui dumnezeu sau a marii adunări nationale...(asta dacă mai apucă)/ zecele cade ca o ghilotină, e in firea lucrurilor,/ a lucrurilor care-mi aparţin./ bine, dar de ce ai surghiunit optarul şi şeptarul?/ am încercat, dar nu-si gaseau nicicum locul intre nouă şi zece./ hei oameni buni, aţi auzit? / În telefonul meu mobil este aur de-un dolar,/ cred că şi în ale voastre e la fel, spoială./ păcat, nimeni nu vrea să recunoască/ grădina de diamante din spatele sufletului./ (Şi doamne, câte diamante am mirosit în grădina ta)/ iar cei mai mulţi îşi ferecă porţile imaginaţiei/ lăsând aurul să se ruginească./ am terminat. m-  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Intrbare despre OUTLOOK
de cher la: 01/04/2008 09:18:08
am si eu o problema si incerc sa o lamuresc cu cineva dispus sa isi piarda ceva timp cu mine. am si eu "ca tot calculatorul" outlook si constat ca desi am incercat sa-l configurez m-am blocat in cateva probleme:/ 1. am conectare rds si asta am setat;/ 2. am introdus microsoft mail si hotmail (desi nu folosesc adresa asta)si nu am trecut nici o organizatie si nici reply adresse. ce ar trebui sa introduc? eu folosesc in relatiile curente adresa yahoo.com;/ 3. la "option" aveam introdus si nu am schimbat mail format=html iar pentru news format=plain text si ca urmare am vazut ca s-au introdus (de capul lor fara sa ma intrebe) un mesaj de la un amic caruia si de la care am primit -un e-mail html  ...continuare .
5 comentarii
modifica
ZGOMOTE IN CURTE
de adynet1 la: 01/04/2008 00:23:26
parcă mă văd şi-acum ieşind din apartament…Închid uşa uşor, proptind umărul de ea să nu facă zgomot. / de mic copil eram timorat de ideea că vecinii nu iartă, stau ascunşi dupa uşă şi-aşteaptă micile mele greşeli la orele de odihnă pentru a se napusti cu gura pe mine. / era una, d-na cioclov, care excela prin simţurile ei de felină de pradă. avea un suflet bun femeia. nu mă certa…se ducea direct la mama să mă pârască, ritual ce se petrecea de cel putin două ori pe săptămână. / am fost învaţat de tata, locotenent la m.a.i, care asculta nopţile postul europa liberĂ, să mă feresc …ssstt să nu audă vecinii. dar întotdeauna dădeam greş. / culmea a  ...continuare .
25 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...