arhiva: 14/04/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Site-uri
de tatiku la: 14/04/2008 18:48:33
va rog sa puneti aici linkuri de pe site-urile voastre preferate dar nu foarte populare (gen youtube, wikipedia, etc). hai sa ne impartasim preferintele./ incep eu: pentru pasionatii de jazz bun:/ http://www.jazzsession.org/
8 comentarii
modifica
Pledoarie , dupa ureche, in favoarea adoptiei
de Roman Haduch la: 14/04/2008 17:54:53
nu , nu sunt intr-o ureche ci, redau dupa ureche, urmatoarele:/ am patru copii, trei sunt facuti cu scumpa sotioara iar al patrulea, o fetitza , super , am infiat-o, cand avea 25 de zile./ in urma cu ceva timp , i-am suprins pe cei patru purtand o discutie cu tema - pe cine iubeste tati mai mult?-mezina , cu sigurata totala a spus "pe mine ma iubeste tati cel mai mult intrucat pe mine m-a ales, tati si mami, au venit la orfelinat, s-au uitat atent la copiii care erau acolo si au aratat cu degetul spre mine si au spus - pe asta o vrem!.- deci pe mine adoptandu-ma , tati ma iuzbeste cel mai mult , pe cand tu - i-a zis ea fratelui ei - poti fi consecinta unu  ...continuare .
40 comentarii
modifica
Eterna si fascinanta Romanie
de eliana_ro la: 14/04/2008 14:55:27
salut,/ verificam recent interesul romanilor in a se intoarce in tara, daca desigur conditiile de trai si de munca ar fi mai bune.pentru ca lucrez in resurse umane, tot mai multe companii se arata interesate de profesionistii romani din strainatate si in ce masura ii pot motiva sa se intoarca./ personal eu am inclus intotdeauna la calitatea vietii si banii dar si familia, cultura, prietenii, etc lucruri care ma leaga de tara./ voi ce credeti, exista un astfel de interes pentru intoarcerea in tara a romanilor daca devin ok conditiile de munca/viata?/ numai bine,/ elena
22 comentarii
modifica
arhitectura orasului
de delyutza la: 14/04/2008 14:43:03
am o parere foarte buna despre romania.este o tara frumoasa in care locuiesc de cand m-am nascut.dar despre cetatenii care locuiesc nu am o parere foarte buna pentru ca nu o trateaza asa cum se cuvine intr-o tara europeana.ei sunt foarte rai chiar si cu persoana lor pentru ca nu se gandesc ca si ei suporta consecintele aruncarii deseurilor pe strada.nu se gandesc nici macar la bietele animale care traiesc pe strada din cauza lor.despre infrastructura bucurestiului nu am o parere foarte buna pentru ca eu cred ca ar trebui innoita.strazile pe care zi de zi circula cetatenii atat pe jos cat si cu automobilele ar trebui asfaltate la minim 2 luni pentru evitarea accidentelor.ar trebui organizate p  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Rugaminte :)
de adina 80 la: 14/04/2008 13:13:56
buna ziua,/ va rog frumos daca stie cineva care sunt companiile de telefonie mobila din germania,si aveti idee daca un apel(beep) de pe un telefon mobil din germania pe un alt telefon mobil din alta tara costa bani./ va rog mult daca ma puteti ajuta cu aceasta informatie,stiu ca subiectul meu nu are nici o legatura cu temele cafenelei dumneavoastra ,dar sincer am nevoie de aceste informatii si nimeni pana acum nu mi l-ea putut da./ va multumesc!/ adina
11 comentarii
modifica
Fitna 2
de motanelul la: 14/04/2008 12:23:06
un musulman moare si ajunge la portile raiului. ca de obicei, acolo este/ intampinat de sf. petru:/ - bine ai venit în rai!/ - noroc, petre, însa, stii, eu sunt musulman si as vrea sa il întalnesc pe/ mohamed.../ - nici o problema, ia liftul si urca la urmatorul etaj.../ se urca musulmanul nostru în lift, urca un etaj si acolo da de moses:/ - bine ai venit în rai!/ - noroc, moses, însa, stii, eu sunt musulman si as vrea sa il întâlnesc pe/ mohamed.../ - nici o problema, ia liftul shi urca la urmatorul etaj.../ iar se urca în lift musulmanul, urca un etaj si vede o lumina puternica./ din ea apare cineva si o voce se aude tunând:/ - bine ai venit în rai, fiule./ - cu cine am onoarea,  ...continuare .
76 comentarii
modifica
LA CURTE - PAPARUDELE
de adynet1 la: 14/04/2008 12:21:59
/ "paparude, rude, cine să ne ude ?" / "paparude, rude, cine să ne …" continuarea nu rima, dar noi lăsam mintea noastra febrilă de adolescenţi să creeze versuri stâlcite, adaptate urcării bruşte de testosteron. / Şi cum să nu urce? Închipuiţi-vă pe adrian "balbaitu", veşnic vânător de senzaţii, intrând fuga-n curte, urlând emoţionat : / -p..paparudele ! p...app..arudele !g..gaggiilor, vin alea g..goale ! / aerul stătut al dimineţii de vară dogoritoare se umplea de izurile sălbatice, aproape uitate, ale trecutului. strada de cartier stilat, încatuşată de liniştea decenţei, devenea decorul carnavalului colorat al şatrei de ţigani... / -spoiesc tingiiiiiiiiiii  ...continuare .
36 comentarii
modifica
Scrisoare pentru Spania
de Intruder la: 14/04/2008 12:06:16
dragu mami / afla despre noi ca stem bine sanatosi doar taicato are piciorun ghips penca sa suit pe gramada de lemne sa prinda nenorocita aia de capra ardeoar focu si boala. / sa pravalit lemnele supt el si boala dracului a fugit tocma in fundu gradinii abia am prinso maine merg cu ea la tapu lu fane a lu rascolitu so potole. / tu ce faci si cum o mai duci pan tari straine baiatu mami ca ne e dor da tine si vai de sufletelu tau ca greu tio mai fi. / mai scriene cand ai timp ca sa stim ce faci si cum o duci cu sanatatea. / tzatza domnica tea visat intro noapte cica ca ereai intro balta neagra si nu puteai sa iesi vai de inima mia ca numi tihnea nimica da luna trecuta a venit licu al de e  ...continuare .
83 comentarii
modifica
BLUES DE GULER ALB(ASTRU) - II
de Realdo la: 14/04/2008 07:44:48
l-am lăsat pe realdo în pasajul de la unirea, cu căştile în urechi şi cu bono strigând în ele: hello, hello / we’re at a place called vertigo.. merge încet cu mulţimea turbionară, pe lângă zidul tapetat cu plăcuţe ceramice, varianta underground, de proastă calitate. În lumina impersonală a neoanelor, fiinţele care se vânzolesc într-o parte şi-n alta au oricum feţe cadaverice, imposibil de disimulat în zecile de minute cărora li se spune toaleta de dimineaţă./ În fiecare zi dată de dumnezeu, de luni până vineri, îmi târăsc oscioarele prin galeriile bucureştiului, în drum spre multinaţionala care-mi dă suficienţi bani încât să cumpăr, să cons  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Leandru
de cosmacpan la: 14/04/2008 07:22:50
ieri, pe când ieşisem în curte să mă soresc, am văzut cerul plin de fluturi ce se zbenguiau prin aer fără teamă şi fără grijă. unul s-a aşezat chiar pe mâna mea şi când m-am uitat mai bine am văzut nişte înscrisuri pe aripile lui şi cu migală am desluşit în slovele scrise taman povestea pe care vreau să v-o zic şi vouă. până să mă dumiresc şi să mai văd şi alte poveşti, fluturii plecaseră pe la alte case aşa că am rămas numai cu astă poveste. nu ştiu dacă v-o place, dar vă rog să-mi spuneţi când oi termina ca să ştiu, şi alta dată să nu mă mai uit după toate nimicurile şi minunile. / deci să pornim la drum şi să vedem ce se mai întamp  ...continuare .
18 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...