arhiva: 17/04/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
o carte pentru copii
de u incercare la: 17/04/2008 23:15:22
dupa vreo 5 ani de tinut prin sertare un manuscris, a venit vremea sa fie publicat: "ingeri, zmei si joimarite" (humanitas). printre autori, si eu. lansare a fost. am uitat sa dau un semn si pe cafenea. las un link pentru a face mai usoara cautarea cartii:/ www.cotidianul.ro/print.php?id=40565&pdf
9 comentarii
modifica
Demenţă
de Omerta la: 17/04/2008 22:37:31
fecioare moarte.../ fecioare vii.../ flori moarte.../ vii?/ pe naiba./ voi cugeta asa cum stiu, pana atunci cand penita se va usca, ori pielea de pe mana se va beli, si mi-o voi smulge cu mana sanatoasa. o sa se opreasca in unghii, stiu./ le voi smulge si pe ele./ ca sa-mi decojesc pielea de pe fata am cealalta mana. iar dalta pentru ochiul bolnav o pot tine si daca e umezita de sange si puroi. imi voi scrie pe iris apoi. cacci penita-mi va creste din sange./ omul ma tine sa nu fiu ceea ce sunt./ voi sa ma razbun. / fecioarele... blestematele./ sau, fi-vor iele?/ eu sunt una dintre ele. uscata minte, vestejindu-se ca o masca de portelan pe asternuturile de damasc. camasa de in si pa  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Mic tratat de tratat intratabilii
de castaniu inchis la: 17/04/2008 21:43:23
intratabilii sunt ultimele fiinte umane de pe pamant.ei sunt usor recunoscuti de tratabili pentru ca aceste doua categorii sunt diverse, s-ar putea spune chiar opuse./ in timp ce tratabilii sunt persoane cinstite, intelepte, pasnice, atotcunoscatoare si prietenoase, intratabilii nu au aceste insusiri./ cand intr-un grup de persoane cu insusiri alese intra cineva fara insusiri clare, cinstea reactioneaza.nu, nu e cinstit! trebuie sa ne aparam valorile si sa luptam, la lupta deci! cu totii spun da si se pornesc in grup.sunt glumeti si bine dispusi, cuvintele sclipesc in soare, prietenia ii leaga strans, au aceleasi insusiri minunate si aceleasi idealuri.sunt frumosi si puternici.destepti  ...continuare .
35 comentarii
modifica
intoarcerea lui Tzutzu
de Roman Haduch la: 17/04/2008 20:54:50
din ceatza subconstiintei, tzutzu s-a intors . / tzutzu doreste sa construiasca , pentru tzutzulina o cabana la munte. / va urma
19 comentarii
modifica
De ce te iubesc?
de tinutza la: 17/04/2008 20:31:13
te iubesc pentru ca esti cu mine/ oriunde m-as afla esti tu/ te iubesc caci nu esti ca oricine/ te iubesc pt ca tu esti tu/ si te-as iubi inca o vesnicie/ daca as stii ca vei ramane-asa.../ dar altele ,in viata ta, ce or sa vie/ curand si-ncet vor destrama iubirea mea/
6 comentarii
modifica
Scuipături
de beatlemaniacul la: 17/04/2008 19:52:09
eram mici, eram veseli, eram o turmă în alergare de dimineaţa până seara. pe scări, în lift sau printre etaje. lipeam ciungă pe soneriile uşilor şi fugeam. schimbam preşurile între ele. ne jucam cu liftul. câte unul mai curajos bătea la uşi. Şi fugeam./ de obicei ne întâlneam în holul mare şi elegant, cu trepte de marmură şi usi de lemn masiv. ne apropiam pe vârfuri şi ne lipeam feţele de fâşia de geam lăptos încercând să desluşim câte ceva din umbrele ce păreau că se mişcă prin spatele uşilor. cel mai frică ne era de administratorul blocului. petre avea un picior mai scurt şi se căznea să ne urmărească prin hol şi rareori câţiva paşi pe strad  ...continuare .
65 comentarii
modifica
Satul meu
de Valeriu Cercel la: 17/04/2008 19:13:06
prin satul meu ce-l port de ani în gând/ la fel cum se gătea în primăveri,/ mă furişez adesea ascultând/ bobocii alintaţi de-un soare blând/ cum se deschid de bucurie-n meri ;/ cobor apoi pe râu, din deal, izvor,/ doar să clătesc în ape cristaline,/ stârnind mireasma pâinii din cuptor,/ a morii piatră, ca să mă strecor/ prin lanul verde, crud, iarăşi în mine ;/ ieri dimineaţă roua m-a trezit/ când îmbăia de zor o ciocârlie,/ dormeam pe câmp trifoi proaspăt cosit,/ Însă un nor spre casă m-a gonit/ Şi-atât de-aproape-am fost atunci de glie ;/ iar ca s-ajung mai repede în sat,/ Într-a fântânii roată m-am rotit/ Şi-n stropi căzuţi de ploaie m-am us  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Anunt cafegiilor : Lansare de carte (schimbare de locatie)
de Valeriu Cercel la: 17/04/2008 19:11:56
celor interesati a lua parte la lansarea volumului "satire...si nu prea" ii informez ca lansarea va fi la uniunea scriitorilor, in sala oglinzilor de la etaj, din calea victoriei 155, marti, 22 aprilie la ora 17 si nu la libraria eminescu asa cum s-a anuntat anterior./ totodata, sambata, 19 aprilie, la ora 18, ne puteti asculta la radio romania international, si in aceeasi zi, intre ora 21 si 24, ne puteti vedea la ddtv ./ va asteptam cu drag,/ valeriu
25 comentarii
modifica
stiri din Hipermarket
de Roman Haduch la: 17/04/2008 15:54:57
cum privesti pretul uleiului?/ mai exact , costul unui litru de ulei s-a dublat pe piata romaneasca./ mai oameni buni, uneori sunt atat de indignat incat nu gasesc slova in care sa imi incarc mmotivul de indignare. / cum ti se pare sa asculti bolero-ul in fotoliu citind "nimic nu este usor " si având datorii financiare pana peste cap si responsabilitatii pe masura . / un barbat nu se plange, barbatul gaseste solutii. mai multi barbati vom putea gasi solutii mai multe si mai eficiente.
15 comentarii
modifica
studio foto virtual(scene machine)
de vistefotografia la: 17/04/2008 15:00:03
acum avem si o veste excelenta pentru cei care vor doar sa inchirieze minilaboratoarele noastre portabile (imprimante foto termice portabile profesionale) ./ incepand cu data de 15 aprilie oferim serviciul de inchiriere al acestor minilaboratoare avand urmatoarele tarife./ modalitate 1:/ taxare timp folosire imprimanta,cost normal hartie(aceste imprimante exceptionale folosesc numai hartie),astfel:/ inchiriere 24 ore in cursul saptamanii ,preturi hartie afisat pe site-40 euro./ inchiriere sambata(24 ore),preturi hartie afisat pe site- 80 euro./ inchiriere duminica(24 ore),preturi hartie afisat pe site-60 euro./ inchiriere week end (48 ore0,preturi hartie afisat pe site-100 euro./ modalitat  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Senectute
de Myreluca la: 17/04/2008 13:06:13
buna! / incerc sa ajut o prietena care are nevoie de un"motto" pentru un album de pensionare!/ imi puteti sugera ceva?/ va multumesc!/
8 comentarii
modifica
ce e cu povestea asta?
de alina clondescu la: 17/04/2008 13:01:27
http://www.times.ro/lifestyle/adio-vama-veche?page=1/
4 comentarii
modifica
Generaţia Microsoft sau moftul cel de toate zilele
de Intruder la: 17/04/2008 11:09:43
...deci campania electorala se-ntinde ca rahatu' pe peluza. / se da. / mereu "s-a dat" cate ceva in romania. / se da zahar! / se da ulei! / se da branza, unt, orez, dude! / cate-o duda de persoana, s-ajunga la toti! / ...si copiii au dreptul la dudulici! / se da in gura! haidati in oras c-au venit minerii! / s-a dat inainte de '89, se da si-acum! / acum se dau stick-uri de memorie la elevi. / n-or sa mai mearga cu ghiozdanul la scoala, ci cu stick-ul dupa ureche. / 4 gb, cica! / "deschideti pc-ul la c:\documents and settings\lb_rom\emin\plopi_fara_sotz / si comentati intr-un doc.word cu denumirea coment_plopi_nume_prenume" / cica se mai pot descarca manualele scolare pe stick-uri. / ...  ...continuare .
122 comentarii
modifica
EXTRASISTOLE
de anca c. carstea la: 17/04/2008 07:45:43
am citit în particulele elementare de la tine. cred că unii oameni sunt predestinaţi să rămână singuri. chiar dacă nu sunt odioasă ca personajul bruno. am un fel de urâţenie interioară. Şi ce-i mai rău e că eu chiar cred ce spun. urează-mi success în spectacolul vieţii. urmează nişte minciuni de îngheaţă apele. Începând de mâine dimineaţă am renunţat de tot la bărbaţi./ la naiba! ţi-am zis vreodată că-i simt respiraţia în a mea ca pe un domn şi aerul pe care îl respir, transformă plămânul meu în doamna lui? Ţi-am repetat inutil că-i simt respiraţia în a mea ca pe un junghi? dar vezi tu? dumnezeu îţi dă cât poţi duce. am pornit deci  ...continuare .
60 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...