arhiva: 22/04/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
SAPTAMANA PATIMILOR PRIMA ZI
de Roman Haduch la: 22/04/2008 23:37:57
peste 100 de ani va fi sau nu va fi totuna ?/ peste 100 de ani isi va mai aminti cineva de vreunul dintre cafegii?/ cred cu siguranta ca peste 100 de ani numele lui iisu hristhos va spune oamenilor poate mai mult decat ne spune noua astazi/ dumnezeu sa te mangaie!/ amin!/ p.s. in prima zi a patimilor, iubirea ta adevarata iti trimite in dar acest subiect si -un petic virtual si desuchet
24 comentarii
modifica
Dare de seama
de motanelul la: 22/04/2008 19:31:21
am fost, asa cum am promis, la uniunea scriitorilor, la anuntata lansare de carte a lui valeriu cercel, colegul nostru cafegiu :))/ m/am intalnit cu cineva, m/am reintalnit cu altcineva...insa/ cum se face ca la toate evenimentele -considerate de mine importante- din viata mea, am avut ghinion?/ m/am trezit la 01:30 a.m., dupa amiaza a plouat in draci, iar pisicilor nu le place ploaia. combinata si cu atmosfera extrem de "distinsa" a lansarii (vine o alta confa in primul moment liber) am fost o pisica plouata./ buna, buna, credeam ca or sa vina mai multi cafegii, asta e, mi/a parut bine...am intins/o :)/ valeriu e o persoana talentata si simpatica. insa n/am vorbit cu el. suntem din lum  ...continuare .
137 comentarii
modifica
Nu mai stiu
de sakura la: 22/04/2008 14:54:12
nu uita daca intr-o zi vei avea nevoie de o inima pentru a putea traii, ti-o voi da pe a mea pentru ca in felul asta stiu ca inima mea va bate mereu in pieptul tau./ nu pot sa imi stapanesc lacrimile si simt cum tacerea ta ma seaca de viata, cum ma lasi sa ma inec in lacrimi. privirea ta e mult prea rece, parca ai uitat cat de mult te iubesc. unde am gresit ? ti-am refuzat ceva vreo data ? ti-am interzis ceva vreodata ? tot ce am facut am facut di iubire pentru tine. acum sunt doar un trup rece, fara nimic pentru ca am decis sa iti dau tie totul, pentru ca tu esti tot ce am. in camera rece si goala imi umplu cada cu apa rece, foarte rece privesc in oglinda, ma spal pe ochi,pri  ...continuare .
84 comentarii
modifica
Rol Liber la Teatru Nou!!!!
de diana vlase la: 22/04/2008 12:02:00
compania independenta teatru nou cauta actor cu varsta cuprinsa intre 26 si 35 de ani, pentru piesa "anunt: vand femei!" textul poate fi gasit pe http://dianavlase.blogspot.com/2007/02/anunt-vand-femei.html , rolul domnului thomas in dublu-rol cu tatal. cv-ul insotit de o fotografie recenta si date de contact poate fi trimis pe adresa de mail diana_vlase@yahoo.com pana la data de 27 aprilie 2007./
16 comentarii
modifica
Jurnal de bord (35)
de alex andra la: 22/04/2008 08:31:17
/ sunt în aer de când mă ştiu. văzduhistă/ s-au stricat şoselele patriei. gropile înfloresc primăvara, ca un memento al iernii ce-a trecut. „aici sunt banii dumneavoastra !” nu-i nimic. din balon nu se văd./ Întâlnire cu autorul. modest, uşor timid. cu un remarcabil simţ al istoriei şi cu o viziune personală asupra franţei şi a literaturii ultimului secol. spune lucruri memorabile cu un glas monoton. ironia sa, fină, ca o părere, ar trece nepercepută într-o companie oarecare. / masă „specific româneasca”. papricaş de pui si varga béles./ sat de munte. case albe, uniforme, cu obloane verzi şi porţi înalte, pe uliţe ce urcă spre cer. sobrie  ...continuare .
37 comentarii
modifica
Soselele din Romania
de ampop la: 22/04/2008 08:05:47
scriu acest text dupa ce un fost coleg de facultate a plecat la domnul. a avut un accident cumplit, a pierdut controlul masinii circuland cu viteza excesiva. in accident au mai murit doua persoane din masina cu care s-a lovit, absolut nevinovate. dumnezeu sa-i ierte pe toti./ moartea colegului mi-a amintit de nesiguranta continua pe care o am cand circul prin tara. haosul generalizat se datoreaza sistemului medieval parca, sistem de aplicare partinitoare si absolut discretionara a legii in romania si a coruptiei institutionalizate. / in romania daca ai o masina "tare" mercedes, bmw, jeep, cu un back-up financiar de rigoare ori ai o legitimatie cu chichirez (magistrat, politist, sri-ist etc.)  ...continuare .
38 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...