arhiva: 24/04/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cina cea de Taina
de Informatorul la: 24/04/2008 20:38:44
un evreu, sa-i zicem strul, cerea cu insistenta audienta la papa de la roma. intr-un tarziu audienta ii este acordata. in fata sfantul parinte strul era vizibil stanjenit. ca sa-i faca curaj papa il intreaba :/ - spune-mi, fiule, cu ce te ocupi ?/ vizibil inviorat strul raspunse repede :/ - tocmai aici este problema... stiti, am un restaurant.../ - foarte bine - interveni papa - este o meserie onorabila !/ - da, dar il am de la tatal meu../ - foarte bine, zimbi sfantul parinte, este o afacere de familie./ - da, dar tata il are de la bunicul sau. de fapt afacerea este in familie de doua milenii.../ - foarte bine, zambi papa, probabil de pe vremea cinei celei de taina !/ - da, sfinte parinte, a  ...continuare .
6 comentarii
modifica
sparta vs india
de om la: 24/04/2008 20:11:06
http://www.redorbit.com/news/oddities/1333328/2faced_baby_is_hailed_as_an_indian_goddess/index.html/ oare viitorul o sa fie "turcesc", adica ce este acum diferit/deviat fizic sa fie standardul de frumusete al viitorului? / oare naturalul majoritar devine obositor si vrem numai noutati (oricare al fii ele de departat de natural)?/ dpdv estetic, oare la ce mama-masii ne putem astepta in viitor? fuste prinse cu carlige de piele?!?! dej aeste machiajul permanent :((/ trebuie sa bag si ceva mai relaxat si despre sex, asta ca sa aiba confa sex-appeal ;) deci o sa ne placa in viitor sa facem trisome in numai 2 persoane (nu fac desen grafic cine ce are in plus ;)/ ............................  ...continuare .
17 comentarii
modifica
Sarbatori fericite !
de alex andra la: 24/04/2008 17:32:21
va urez, dragilor, un paste ca-n povesti, cu lumina si bucurii, cu oua rosii multe, drob si friptura de miel dupa pofta inimii, pasca minunata cu branza si stafide, cozonaci de toate felurile...
32 comentarii
modifica
Vreau in clasa noua
de thebrightside la: 24/04/2008 09:57:22
mie nu-mi pasa daca o faceti ca sa fiti mantuiti, fiindca e saptamana mare si se cere ori din altruism./ imi pasa exclusiv de efect, care efect inseamna acces la educatie pentru copii defavorizati./ fiti buni./ / http://www.vreauinclasanoua.ro/
27 comentarii
modifica
dilema
de proletaru la: 24/04/2008 09:16:20
citesc si ma minunez./ se spune pe canalele de stiri ca un anume om de stiinta, nesemnificativ ca nume, a descoperit ca de fapt ne apropiem de o epoca glaciara si nicidecum de incalzire./ articolul apare in mai multe gazete. eu am luat stirea de pe hotnews./ http://www.hotnews.ro/stiri-mediu-2868691-stiinta-australian-incalzirea-globala-luat-sfarsit-asteapta-noua-epoca-glaciara.htm/ care pe care manipuleaza acum? cei care ne spun ca se incalzeste planeta, ne arata calota topindu-se si vor sa limiteze capacitatea tarilor sarace de a-si exploata zacamintele de tema ca vom muri sufocati sau a cei care ne spun sa ne luam haine groase?
20 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...