Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 26/04/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
HRISTHOS A INVIAT!
de Roman Haduch la: 26/04/2008 23:26:32
adevarat a inviat !/ hristhos a inviat!
2 comentarii
modifica
prenumele si personalitatea
de om la: 26/04/2008 15:41:28
in general, cand parintii aleg niste nume pt copii au in cap un anumit rol model/inspirat ceva. de ex: aleg numele de "gerula" pt ca le-a placut forta, tenacitatea tipului ;)/ inevitabil, parintii le spun copiilor ce i-a inspirat in alegerea numelui./ credeti ca voi (reintorceti-va in timp la copilaria voastra :) ati cautat cat de cat sa va modelati dupa prenumele vostru?/ ati avut momente cand ati fii vrut ca sa va schimbati prenumele? / credeti ca fiecare prenume are o personalitate a lui care va influienteaza subtil, tip mesaj subliminal?
58 comentarii
modifica
...şi atunci i-am văzut
de Protagoras la: 26/04/2008 12:40:58
...şi atunci i-am văzut: cu trupurile zbârcite aliniaţi în rânduri rânduri, coloane coloane, înarmaţi cu sacoşe plase pungi, viermuind sau mai bine zis inghesuiţi corp bătrân în corp bătrân, cu nasurile lor perpendiculare ca nişte ciocuri gheare, amuşinând trăgând în piept un aer jilav călduţ purtator al atâtor transpiraţii, aerul cald al animalelor un ceva format în plămân şi expirat zgomotos prin atât de multe nasuri guri ciocuri gheare, un aer fermentat inutil în alambicul corpului animal omenesc bătrân inutil, şi nu era nimic dacă nu se auzea un zumzet sacadat pe alocuri strident, părând a nu fi produs de voci ori corzi vocale ci de frecarea neconteni  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Second Life
de Intruder la: 26/04/2008 12:23:11
există pe internet un spaţiu unde poţi să trăieşti propriu-zis – virtual, bineînţeles (dar pentru mulţi graniţa dintre virtual şi real este din ce în ce mai ştearsă). / spaţiul se numeşte „second life“ şi acolo poţi intra înregistrîndu-te ca membru, cu user name şi parolă, şi primeşti un avatar – un personaj desenat în 3d, asemeni celor din jocurile pe computer. / dacă intrarea e gratuită, pentru a „trăi“ în „second life“ îţi trebuie, ca peste tot pe pămîntul acesta, bani. reali. / există bănci virtuale unde poţi schimba banii palpabili în cei virtuali care circulă în „second life“. / cu ei, îţi poţi cumpăra un teren în aceast  ...continuare .
40 comentarii
modifica
Lost Tomb of Jesus
de Informatorul la: 26/04/2008 11:50:16
ati vazut filmul "lost tomb of jesus" ? ce parere aveti ? de ce a iesit aceasta informatie abia acum ? credeti in teoria conspiratiei ? credeti ca sunt informatii cel putin la fel de importante ascunse publicului ?
31 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...