arhiva: 28/04/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Magie
de apol la: 28/04/2008 22:20:36
http://www.stiritari.ro/2008/04/23/vrajitorii-din-congo// magie/ unii caută dreptatea/ alegând stăinătatea./ cu adâncă indignare/ dintr-o urbe oarecare/ a plecat junul ilie,/ cum jurase la mânie/ în congo înspre kinshasa/ să-şi aşeze-acolo casa./ clătinând a’ lui temeiuri/ dădu peste obiceiuri/ diferite de-ale noastre :/ magii negre,vrăji dezastre/ atacând rău bărbaţia/ masacrându-i fantezia./ ilie viril celebru/ întâlni pe drum un negru/ ce pârî pe-o vrăjitoare/ suplă ca o lipitoare/ că-i face magie neagră/ rămânându-i moale,bleagă./ -nu se poate-aşa ceva,/ cum poţi crede dumneata ?!/ -ba… puterea altuia/ dispăru şi mai ceva/ că se plâ  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Vise - continuare
de ajerbo la: 28/04/2008 19:05:54
ma uitam la ceas din cateva in cateva minute. mi se parea ca timpul sta in loc. emotia era prea mare. a fost pentru prima oara cand mi-am privit parintii cu atentie.pana in acel moment nu am realizat ca au albit.imbatraneau. niciodata nu i-am vazut atat de tristi si de ingrijorati.in acele clipe am realizat cat de mult ii macina plecarea nostra./ era 7.00 dimineata. aeroportul incepuse sa prinda viata. am tras o ultima privire in jurul meu ca un bun ramas. urma momentul despartirii. mi-am luat ramas bun de la parinti cu lacrimi in ochi. am simtit o mare durere in suflet vazandu-i asa de suferinzi, dar chiar si asa nu puteam da inapoi. mereu trebuie sa fie numai inainte, indiferent de situat  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Atlantida
de Informatorul la: 28/04/2008 13:18:55
„este izbitor sentimentul general al nostalgiei după pierderea unor locuri frumoase, a unei fericite perfecţiuni posedate odată de umanitate. acest lucru trezeşte ideea că unii dintre noi poartă în subconştientul lor o speranţă de multe ori pe punctul de a se împlini, şi tot de atîtea ori dezamăgită, speranţă că undeva, cîndva, poate exista un continent al păcii şi al belşugului, al frumuseţii şi al dreptăţii, acolo unde noi, sărmane fiinţe care suntem, putem fi fericite.”, spune scriitorul l. sprague de camp./ de cate ori nu am fost dezamagit de cineva sau de ceva ! de cate ori nu am luat-o de la capat incepand o noua viata ! am schimbat locul, m-am exilat spa  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Marketingul a schimbat lumea
de M a o la: 28/04/2008 11:49:19
http://www.youtube.com/watch?v=acaxrfl-xm4
12 comentarii
modifica
ce înseamnă specie dominantă?
de M a o la: 28/04/2008 11:31:13
am stat de vorbă cu bachus. În timp ce-mi savuram cigare-ul de sărbători (intotdeauna savurez unul la ocazii deosebite) neuronul începe să protesteze tuşind şi-mi transmite printre lacrimile provocate de fum, un gând scurt: de ce dracu', numai voi, oamenii, vă mâncaţi sănătatea cu rahaturile astea de vicii? "pentru că numai noi putem, hâc...", am încercat să-i răspund, dar a început din nou să tuşească şi nu cred că m-a auzit. destul însă, că m-a pus pe gânduri. convieţuim, vrem sau nu, cu nişte fiinţe care ne-ar putea fi rivali. faptul că ne credem singura specie gânditoare nu face ca ăsta să fie adevărul cu caracter de axiomă, aşa cum ne place nouă s-  ...continuare .
23 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...